Andreea Leta ∙ May 16, 2022 ∙ 3 min read

Imprimeul floral este favoritul designerilor în acest sezon, iar celebritățile internaționale, fiind în permanență conectate cu noutățile de pe catwalk, și-au adaptat rapid ținutele. Iată care sunt lookurile care ne inspiră în crearea outfiturilor noastre de săptămâna asta: 

Cu fiecare zi ce trece suntem tot mai aproape de vară, însă nu trebuie să neglijăm frumusețea anotimpului în care ne aflăm, chiar dacă suntem nerăbdătoare pentru sezonul festivalurilor și al vacanțelor. Până atunci, provocarea primăverii rămâne să purtăm legendarul imprimeu floral, atemporal, foarte feminin și perfect pentru acest  moment al anului. Celebritățile internaționale ne sunt și de data aceasta sursă de inspirație, așa că îți prezentăm astăzi câteva ținute pe care credem că e bine să le ai în vedere. 

Nicky Hilton, Drew Barrymore

Rochiile lungi cu print floral cu motive mici și delicate, par desprinse din tablourile marelui Botticelli. Nicky Hilton și Drew Barrymore au purtat astfel de ținute cu diferite ocazii, casual sau la evenimente, accesorizându-le în maniere proprii, cu espadrile sau cu stiletto, în nuanțe în tendințe. Mizează pe piese cât mai clasice, întrucât rochia lungă cu print floral este deja un statement.

Melanie Zanetti, Tilda Swinton, Claudia Schiffer

Melanie Zanetti și Tilda Swinton au purtat motive florale supradimensionate, mult mai grafice și ceva mai îndrăznețe, accesorizate, de asemenea, minimalist. Topmodelul Claudia Schiffer a optat pentru un model 70s, de inspirație boho, pentru un look potrivit pentru o zi înnorată. 

Angie Harmon, Xiayan

Angie Harmon și-a pus în valoare trupul atletic prin intermediul unei rochii mini cu un print asemănător, în tonuri fresh de verde și alb, completată de o pereche de sandale cu barete subțiri, extrem de senzuale, iar influencerul Xiayan a mizat pe aceeași linie scurtă pentru un look cu o rochie sofisticată, cu un print bogat în tonuri de alb și roșu, cu inserție din plasă. Ea a dat un touch neopunk lookului prin intermediul ghetelor albe cu talpă neagră.

Regina Letizia a Spaniei, Judith Light

Două dintre lookurile noastre preferate au fost purtate de Regina Letizia a Spaniei și de Judith Light, care au optat pentru fuste cu o croială amplă cu imprimeuri cu motive botanice, fiecare având caracteristicile specifice lookurile fiecăreia dintre cele două personalități. 

Dacă ești și tu în căutarea rochiei perfecte cu print floral, îți reamintim că la Alist Designers boutique se află Naiv Clothing până la sfârșitul lunii, brand în colecțiile căruia cu siguranță îți vei găsi piesa preferată!

Foto: hepta.ro

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…