Alist Designers boutique te așteaptă luna aceasta cu una dintre cele mai boeme selecții de branduri locale. Naiv Clothing, LEMNeria și Ninina sunt alături de noi cu piesele-cheie ale momentului. 

Vara e din ce în ce mai aproape, așa că întâmpin-o cu ținutele potrivite. Cum temperaturile au crescut considerabil în ultima săptămână, a venit momentul să renunți la orice textură ce nu are la bază fibră naturală și să te bucuri de confortul pe care materialele de calitate ți-l asigură chiar și în zilele toride. 

Naiv Clothing

Astfel, în topul pieselor-cheie ale momentului, se află rochiile din bumbac 100% de la Naiv Clothing. Mizând pe cele mai puternice tendințe, item-urile propuse de brand reprezintă o feerie a primăverii, prin imprimeurile florale bogate și prin croielile romantice, cu volane sau cu talia marcată, de diferite lungimi, potrivite diferitelor tipuri de siluetă. Vino la boutique și alege-ți favorita, pe care o poți purta de dimineața până seara, schimbând doar accesoriile. 

LEMNeria

Cum o ținută e incompletă fără accesorii, LEMNeria este aici pentru a-ți completa lookul cu piese deosebite create din materiale naturale. Colierele lungi sau la baza gâtului vor da ținutei tale un touch original. 

Ninina

Cu toate că Ninina este un brand dedicat vestimentației copiilor, pentru care se aplică aceleași reguli în materie de tendințe și materiale, desigur, printre colecțiile lor vei găsi o selecție de pantofi și sandale perfecte pentru lookurile momentului. Mizrază și aici pe naturalețea unei perechi de papuci din sfoară, în nuanța aurie a grâului, sau pe o pereche de teniși extrem de comozi, care îți pot fi alături în plimbările de seară pe care le adori.

Alături de noi în proiectul ce susține designerii români se află partenerii noștri de la Bucureși Mall Vitan. Alist Designers boutique se află în zona de lounge de la parterul mall-ului. Te așteptăm!

Foto: PR 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts