Andreea Leta ∙ August 29, 2022 ∙ 4 min read

Curiozitatea și fascinația jurnaliștilor și a fotografilor pentru viețile private ale celebrităților aduc de multe ori în lumina reflectoarelor și copiii. Iar atunci când aceștia decid să calce pe urmele părinților, totul se transformă într-o poveste frumoasă despre stil, eleganță și talent la puterea a doua. Astăzi ne concentrăm atenția pe cele mai stilate mame și fiice, de la supermodele, la cinematografie.

Nu știm exact cât de greu atârnă pe umerii unei fiice notorietatea mamei, dar știm sigur că unele dintre ele au reușit să capteze atenția tuturor prin moștenirea frumuseții, a talentului sau a misterului. Am ales 5 perechi mamă-fiică despre care avem numai cuvinte de laudă, iată de ce: 

Vanessa Paradis, Lily Rose Depp

Vanessa Paradis și Lily Rose Depp sunt două dintre cele mai sofisticate prezențe. De cele mai multe ori le poți vedea împreună în primul rând al prezentărilor Chanel, a cărei imagine a fost aleasă pentru mai multe sezoane la rând chiar celebra fiică a lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis. Lily Rose calcă pe urmele amândurora prin interdisciplinaritate, fiind model și actriță, având deja câteva pelicule de succes la activ. 

Zoe Kravitz, Lisa Bonet

Zoe Kravitz și Lisa Bonet se remarcă la fiecare apariție. Nu doar trăsăturile exotice superbe le trec imediat în atenția publicului, ci și realizările profesionale. Dacă Lisa Bonet a strălucit în perioada 80s-90s, Zoe este un superstar al momentului, datorită unor titluri precum Batman sau Divergent. Și când te gândești că stilul ei statement are un pic și din imaginea marelui Lenny Kravitz… 

Melanie Griffith, Dakota Johnson

Melanie Griffith a predat ștafeta frumoasei sale fiice Dakota Johnson. Una dintre marile frumuseți ale anilor ’80, Melanie Griffith pășește adesea alături de fiica ei la evenimentele red carpet, admirându-i talentul și succesul. Dakota este o apropiată a casei Gucci, astfel că prezența ei nu trece niciodată neosbervată, mai ales în aceea ce privește ținutele. 

Kate Moss, Lila Grace

Kate Moss este o altă figură emblematică a lumii modei. Să nu uităm că supermodelul a generat o întreaga cultură a domeniului, prin imaginea sa neconvențională pentru anii ’90. Acest lucru nu a putut rămâne indiferent fiicei sale, care în jurul vârstei de 8 ani, a conștientizat cât de faimoasă este mama sa. Lila Grace Moss Hack a apărut deja pe coperta revistei Vogue și pare să-i calce și ea pe urme mamei sale. 

Kaia Gerber, Cindy Crawford

Din topul nostru nu puteau lipsi tocmai Cindy Crawford și Kaia Gerber. Cindy Crawford a dominat podiumurile celor mai mari case de modă ale tuturor timpurilor, grație eleganței și a feminității naturii sale, marcate de trăsăturile inconfundabile. Și nu doar pentru că seamănă ca două picături de apă, Kaia urmează cu fidelitate pașii mamei sale, prin campanii și prezentări celebre. Kaia este pasionată de lectură, așa că pe contul ei de Instagram vei găsi frecvent postări legate de book club-ul ei. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Ovidiu Buta: „Moda nu este alchimie și, cu toate acestea, îți poate transforma viața”

Vede colecții de modă și stă de vorbă cu designerii de zeci de ani deja. Este autorul unora…

Cinci ținute casual sofisticate inspirate de invitații de la petrecerea Alist

Se spune că toamna se numără bobocii, dar noi am reinterpretat această zicală și am făcut o selecție…

Pamela Anderson poartă un brand românesc

Pamela Anderson apare pe coperta unei publicații de fashion îmbrăcată într-o piesă care aparține unui brand românesc –…

Sienna Miller, apariție de impact, cu sarcina la vedere, la Vogue World Show

Vedetele și-au dat întâlnire pe covorul roșu la evenimentul fashion al toamnei- Vogue World Show, care se vrea…

LEVI’S® PUNE STILUL PERSONAL PE PRIMUL LOC!

Dacă trendul nostalgiei te-a cucerit și crezi că ai trecut prin toate etapele până acum, pregătește-te pentru încă…

MTV VMAs 2023: Tendințele preferate ale vedetelor pentru lookurile de gală

Marți seară a avut loc decernarea premiilor MTV VMAs 2023, unde vedetele internaționale și-au făcut rând pe rând…

Industria bunurilor de lux, într-o continuă creștere

… sau „Dacă n-au pâine, să mănânce cozonac!” Sunt vorbele atribuite Reginei Maria Antoaneta, cele care i-au adus…

Top 5 accesorii care m-au cucerit în această vară.

Fiecare vară are povestea ei, o sumedenie de amintiri și momente din călătorii, vacanțe nesfârșite, seri lungi călduroase,…

Arad Fashion Days: Tendințele propuse de creatorii români pentru noul sezon 

Primul weekend din luna septembrie a marcat pentru noi nu doar începutul celui mai frumos anotimp, ci și…

Vedetele au afișat ținute extravagante la Gala AmfAR de la Veneția

Veneția nu este numai despre film zilele acestea, ci și despre modă și caritate. Gala AmfAR, un eveniment…