Andreea Leta ∙ August 29, 2022 ∙ 4 min read

Curiozitatea și fascinația jurnaliștilor și a fotografilor pentru viețile private ale celebrităților aduc de multe ori în lumina reflectoarelor și copiii. Iar atunci când aceștia decid să calce pe urmele părinților, totul se transformă într-o poveste frumoasă despre stil, eleganță și talent la puterea a doua. Astăzi ne concentrăm atenția pe cele mai stilate mame și fiice, de la supermodele, la cinematografie.

Nu știm exact cât de greu atârnă pe umerii unei fiice notorietatea mamei, dar știm sigur că unele dintre ele au reușit să capteze atenția tuturor prin moștenirea frumuseții, a talentului sau a misterului. Am ales 5 perechi mamă-fiică despre care avem numai cuvinte de laudă, iată de ce: 

Vanessa Paradis, Lily Rose Depp

Vanessa Paradis și Lily Rose Depp sunt două dintre cele mai sofisticate prezențe. De cele mai multe ori le poți vedea împreună în primul rând al prezentărilor Chanel, a cărei imagine a fost aleasă pentru mai multe sezoane la rând chiar celebra fiică a lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis. Lily Rose calcă pe urmele amândurora prin interdisciplinaritate, fiind model și actriță, având deja câteva pelicule de succes la activ. 

Zoe Kravitz, Lisa Bonet

Zoe Kravitz și Lisa Bonet se remarcă la fiecare apariție. Nu doar trăsăturile exotice superbe le trec imediat în atenția publicului, ci și realizările profesionale. Dacă Lisa Bonet a strălucit în perioada 80s-90s, Zoe este un superstar al momentului, datorită unor titluri precum Batman sau Divergent. Și când te gândești că stilul ei statement are un pic și din imaginea marelui Lenny Kravitz… 

Melanie Griffith, Dakota Johnson

Melanie Griffith a predat ștafeta frumoasei sale fiice Dakota Johnson. Una dintre marile frumuseți ale anilor ’80, Melanie Griffith pășește adesea alături de fiica ei la evenimentele red carpet, admirându-i talentul și succesul. Dakota este o apropiată a casei Gucci, astfel că prezența ei nu trece niciodată neosbervată, mai ales în aceea ce privește ținutele. 

Kate Moss, Lila Grace

Kate Moss este o altă figură emblematică a lumii modei. Să nu uităm că supermodelul a generat o întreaga cultură a domeniului, prin imaginea sa neconvențională pentru anii ’90. Acest lucru nu a putut rămâne indiferent fiicei sale, care în jurul vârstei de 8 ani, a conștientizat cât de faimoasă este mama sa. Lila Grace Moss Hack a apărut deja pe coperta revistei Vogue și pare să-i calce și ea pe urme mamei sale. 

Kaia Gerber, Cindy Crawford

Din topul nostru nu puteau lipsi tocmai Cindy Crawford și Kaia Gerber. Cindy Crawford a dominat podiumurile celor mai mari case de modă ale tuturor timpurilor, grație eleganței și a feminității naturii sale, marcate de trăsăturile inconfundabile. Și nu doar pentru că seamănă ca două picături de apă, Kaia urmează cu fidelitate pașii mamei sale, prin campanii și prezentări celebre. Kaia este pasionată de lectură, așa că pe contul ei de Instagram vei găsi frecvent postări legate de book club-ul ei. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Momente inedite ale vedetelor de la Paris Fashion Week: Andie MacDowell, Eva Longoria, Bella Hadid

Andie MacDowell și Eva Longoria au fost modele pentru o seară într-una dintre prezentările de la Paris Fashion…

Alist Designers boutique: Brandurile lunii octombrie

Luna aceasta ne bucurăm să avem alături de noi două nume pe care le îndrăgești de ceva timp…

Celebrity street style: Ținutele all black de la săptămânile modei

Cu Paris Fashion Week încă în desfășurare, facem o trecere în revistă a celor mai stylish ținute ale…

Jennifer Lopez devine imaginea unui brand de lenjerie intimă

La 53 de ani, Jennifer Lopez a fost aleasă imaginea unui cunoscut brand de lenjerie intimă. Astfel, vedeta…

Cher, apariție surprinzătoare la Săptămâna Modei de la Paris, în prezentarea Balmain

La 76 de ani, Cher arată încă senzațional și a dovedit-o încă o dată la prezentarea casei Balmain…

A început Săptămâna Modei de la Paris. Ce vedete au deschis parada eleganței din capitala Franței

Circuitul evenimentelor dedicate stilului continuă cu Săptămâna Modei de la Paris, care se derulează între 26 septembrie –…

Otter: Be cool, not cold! 

Texturi, nuanțe de pământ, layering și creativitate – acestea sunt elementele cheie ale noului anotimp. Sezonul rece ne…

Vedete prezente la Săptămâna Modei de la Milano

Săptămâna Modei de la Milano se încheie glorios cu încă un sezon plin de strălucire. O mulțime de…

O nouă ediție Romanian Jewelry Week, între 5-9 octombrie

O nouă ediție Romanian Jewelry Week are loc între 5-9 octombrie, în șase locații culturale din București. Expoziția…

Versiunea voastră REMIX-ată

Versiunea voastră REMIX-ată. Cum să faceți din sfârșitul verii un nou început interesant, cu dragoste pentru viața de…