Începutul de an este unul promițător, în lumea modei. Iată câteva dintre campaniile publicitare care ne-au atras atenția.

Campania Fendi de primăvară/vară 2022 vine cu o selecție fermecătoare de modele pline de farmec, inspirate din anii 70. Modelele Anok Yai, Barbara Valente, Yilan Hua, Rianne Van Rompaey și Vittoria Ceretti poartă ținute într-o paletă de culori neutre cu pop-uri pastelate.

Amanda Seyfried a pozat pentru cea mai nouă campanie a mărcii Jaeger-Le-Coultre. Celebra actriță se află la al treilea an de colaborare cu Jaeger-LeCoultre, iar acum vine în atenția noastră într-o ședință foto minimalistă, ce pune accent pe noul ceas Via Best Image.

Ana de Armas pozează pentru campania Estée Lauder Revitalizing Supreme. În vârstă de 31 de ani, actrița cu origini cubaneze face furori în cel mai nou film din seria James Bond.

c

Sophie Turner pozează pentru cea mai nouă campanie Louis Vuitton. Actrița este de altfel si ambasador al brandului, iar acum o vedem promovând ceasul Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up.

FOTO: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts