Pe Edi n-ai cum să nu-l știi, dacă ești măcar un pic conectat la spațiul virtual. Dacă nu de pe YouTube, unde are o comunitate destul de mare, atunci poate știi clipul viral care l-a făcut celebru. Dacă nici de pe TikTok, atunci cu siguranță l-ai văzut la știrile ProTV, unde lucrează ca reporter. La doar 22 de ani, Edi poartă o mulțime de pălării, iar un scroll rapid pe contul lui de Instagram te face să te întrebi când are timp de toate: călătorii, festivaluri, petreceri cu prietenii, dar și de un job full time.

CEO of Happiness, așa cum se prezintă pe rețelele sociale, Edi este o inspirație pentru tinerii care îi urmăresc conturile, și asta pentru că prin ceea ce postează transpare un stil de viață activ, în care își fac loc pasiunea pentru teatru, muzică, distracție, sport și un stil vestimentar relaxat. Pentru că nu poți face toate aceste lucruri decât purtând haine și încălțăminte comode, menite să susțină o viață dinamică, în care trecerea de la un rol la altul se face în câteva secunde. Tocmai de aceea, l-am invitat pe Edi să ne vorbească puțin despre stilul său vestimentar și despre existența lui mereu în mișcare, în timpul unei plimbări prin oraș, în care a purtat încălțăminte și accesorii Sprandi, un brand creat să te însoțească în toate activitățile de-a lungul unei zile.

Despre cum se împacă job-ul serios de reporter cu activitatea de content creator, vlogger, Edi spune: „Nu-mi este greu să mă împart între job-ul de zi cu zi și pasiunile mele și nici să trec de la una la alta. Și asta pentru că toate preocupările mele au în centru nevoia de a mă conecta cu ceilalți și de a împărtăși lucrurile pe care le descopăr, care mă amuză sau care pur și simplu mă intrigă. Mă bucur când văd că acestea au priză la public, însă cel mai tare mă bucură să am un dialog constant cu cei din comunitatea mea”.

Nu puteam să nu observăm și vibe-ul retro cu valențe de anii ’90, cultivat de Edi, foarte asemănător noii colecții Sprandi. Always Right, așa că l-am întrebat ce-i inspiră perioada respectivă din punct de vedere vizual și nu numai: „Mi se pare cool tot ce ține de anii ’90 și aici mă refer la estetica de atunci, care e foarte relaxată, nepretențioasă. Poate și datorită faptului că fac parte din generația imediat următoare, care n-a prins trendurile de atunci la o vârstă matură și cumva, ne fascinează perioada aceea atât de vie, atât de diferită de trendurile de astăzi. Mă bucur însă că este recuperată de tot mai multe branduri, precum Sprandi, și că astfel, aducem în prezent o epocă pe care noi, cei tineri, n-am experimentat-o direct.”

Dacă vreți să aflați mai multe despre Edi și ce mai face el în această perioadă, nu ezitați să îi dați follow pe conturile lui de pe platformele sociale. Iar dacă vreți să descoperiți cele mai noi modele de încălțăminte, haine și accesorii Sprandi, inclusiv pe cele purtate de Edi în timpul ședinței foto, accesați site-ul ccc.eu/ro sau intrați în aplicația CCC, secțiunea Sprandi. „Aleg mereu să port încălțăminte și haine comode, în care mă simt bine și care mă reprezintă, în care mă pot mișca în voie, indiferent de ce am de făcut în timpul zilei. Am un ritm de viață alert, de aceea, pentru mine prioritare sunt calitatea și confortul. Așa că, de cele mai multe ori, pot fi văzut în hanorac și sneakers sau teniși, eventual și cu un rucsac în spate.”

(P)

Related Posts