Monica Cismaru ∙ October 26, 2023 ∙ 3 min read

Se apropie una dintre cele mai incitante ocazii de a petrece și de a ne costuma în personajele preferate, mai mult sau mai puțin terifiante. Halloween-ul e o ocazie bună de a petrece la un bal mascat, alături de prieteni și, dacă nu ne luăm prea tare în serios, atunci petrecerea e cu atât mai reușită.

Dacă esti invitat/ă la o petrecere de Halloween și nu știi încă ce să porți, îți oferim câteva idei de costumații în ton cu moda din 2023 – cea mai bună sursă de inspirație sunt cele mai de succes filme ale anului, care oferă o multitudine de idei pentru costume care deschid conversații.

Așadar, dacă vrei să vezi care vor fi cele mai purtate costume de acest Halloween, în funcție de căutările de pe Google, iată lista! Distracție plăcută!

Wednesday Addams din serialul Wednesday

halloween costum

Cu peste 569 000 de căutări, lookul gotic al luI Wednesday Addams. Eroina din serialul omonim, regizat de Tim Burton, ocupă primul loc în căutările de costumații de Halloween. Deloc surprinzător, scrie Vogue, având în vedere că ținutele ei sunt relativ simple, ușor de recreat acasă, cu piese din propria garderobă. Nu ai nevoie decât de o rochie neagră, de un guler și de o pereche de pantofi mai butucănoși și să-ți împletești părul în două codițe.

Barbie

halloween costum

Inevitabil, garderoba celei mai cunoscute păpuși blonde transformată în această vară în personaj de film a adunat peste 555 000 de căutări. Pentru a te costuma în Barbie, nu trebuie decât să respecți regulă Cât mai mult roz! Și dacă riști să aluneci în kitch, nu e o problemă, din contră, e chiar recomandat!

Ariel din Mica Sirenă

halloween costum

Ariel din Mica Sirenă a inspirat o mulțime de designeri în colecțiile lor, de la Versace și până la Ludovic de Saint Sernin. Producția Disney- Mica Sirenă- e o explozie de culori pastel, de texturi sclipitoare și de look-uri wet, elemente ce au dat naștere chiar unui trend, intitulat MermaidCore. Acum că adaptarea basmului lui C.A. Andersen a ajuns la cinema, căutările pentru costume de Halloween au explodat, cu peste 68 000 de rezultate. Pentru a deveni o Mică Sirenă cât mai reușită, compune un outfit cu pietre strălucitoare.

Maddy din Euphoria

Unul dintre cele mai populare seriale din ultimii cinci ani, Euphoria, prezintă fără perdea aventurile prin care trec câteva eleve de liceu, care se confruntă cu întrebări existențiale și încearcă să-și înțeleagă sexualitatea, să depășească dependența și să atingă autocunoașterea. Personajul Maddy, interpretat de Alexa Demie, iese în evidența dintre celelalte, mai ales prin haine, lucru ce a atras 45 000 de căutări online. Maddy poartă haine de inspirație y2k și adoptă cele mai populare tendințe, ceea ce o transformă într-o adevărată sursă de inspirație pentru costumele de Halloween.

Foto: Hepta

Related Posts

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Se poartă ”cu fundiță”

După cum ai observat probabil deja, fundițele sunt accesoriile care definesc moda sezonului rece. Purtate ca accesorii în…

Rita Ora, apariție spectaculoasă la British Fashion Awards 2023

Rita Ora a uimit audiența cu un accesoriu neobișnuit: un șirag de țepi argintii atașați de spatele cântăreței….

Idealurile de frumusețe de la Venus la Barbie

Institutul Pantone a declarat Viva Magenta culoarea anului 2023, iar vara ce tocmai a trecut s-a mulat perfect…

Tendințele momentului în materie de genți, de la nuanțe, la dimensiuni

Ne ocupăm astăzi de accesoriul nostru preferat, aliatul de nădejde al fiecărei zile, indiferent de agendă. Îți spunem…

Pantofii must-wear ai momentului: Vârf ascuțit și toc… nu foarte înalt!

Pentru ținutele perioadei imediat următoare, vei fi, probabil, tentată să alegi acele perechi de pantofi spectaculoase, care uneori…

Visând la vară: ne inspiră colecția primăvară/vară 2024 C&A, „Finding Beauty in Chaos”

Ce poate fi mai simpatic și mai încântător ca, în mijlocul unei săptămâni cu ploaie, vânt și ceață,…

Alist Designers boutique: Selecția spectaculoasă de branduri care te așteaptă în luna decembrie 

Pentru că intrăm în luna festivităților de Crăciun și a diverselor celebrari, ne-a gândit la o selecție anume…

Costumul masculin revine în topul preferințelor doamnelor, pentru evenimentele festive

Dacă încă nu ai ales ținuta pe care o vei purta la evenimentul de Crăciun a firmei sau…

Hot Trend: Cu picioarele la vedere în plină iarnă!

Dacă te întrebai ce minuni au mai pus la cale marile case de modă pentru acest sezon, află…