A List Magazine ∙ May 15, 2023 ∙ 5 min read

Noua colecție C&A poartă numele Modern Heritage și se bazează pe articole moderne și, în același timp, ușor de purtat, atât pe timpul zilei cât și seara. Colecția cuprinde patru teme actuale: Logomania, Iconics, Denim & Leather, Party & Festive, în palete de culori specifice fiecărui anotimp.

Articolele din noua colecție sunt realizate din materiale mai durabile precum lâna, cașmirul, pielea naturală, dantela și catifeaua.

C&A a prezentat colecția “Modern Heritage” pentru sezonul Toamnă – Iarnă 2023, în cadrul unui eveniment desfășurat în Antwerp, pe 11 mai. Au participat invitați din presa europeană, parteneri media și influenceri. Evenimentul a avut loc în impresionanta clădire istorică “Handelsbeurs” din Antwerp, în care a funcționat prima bursă din lume. Site-ul istoric îmbină tradiționalul cu elemente futuriste, care reflectă esența brandului C&A – o istorie bogată, începută în 1841 și o abordare modernă a modei.

Colecția “Modern Heritage” pentru Toamnă – Iarnă 2023 reprezintă următorul pas de la schimbarea strategiei de brand în septembrie 2022 către o democratizare a modei, crearea unei imagini mai moderne și punerea nevoilor clienților pe primul plan, prin colecții de calitate, accesibile, pentru rutina cotidiană.

Designer-ii C&A au creat o colecție bazată pe tendințe precum Logomania și Iconics, reinventând articolele esențiale și croielile atemporale sub formă de ținute practice, confortabile și moderne, ce pot fi purtate la birou, la plimbările prin oraș sau în alte activități în aer liber. Pentru a experimenta una din valorile de bază ale mărcii C&A “ne place să fim împreună“ și pentru a stabili o conexiune mai strânsă cu clienții, imprimeul Logomania conține același caracter grafic “&” (ampersand) din logo-ul C&A și din ADN-ul său.

“Avem o istorie impresionantă de 182 de ani. Ce schimbări vor aduce următorii 182? Să rămânem loiali scopului nostru, să ne inspirăm clienții să arate, să se simtă și să facă bine! Clienții se află în centrul tuturor preocupărilor noastre. Colecția Logomania utilizează simbolul grafic „&” care simbolizează legătura mai strânsă între noi ca și companie și clienții noștri”, declarat Mandy Hendriks, Directoarea departamentului de creație pentru femei.

Materialele clasice precum pielea naturală și cașmirul adaugă un plus de stil și calitate premium.

Articolele formale au primit o notă casual prin relaxarea croielilor, pentru a face loc fluidității dintre cele două stiluri elegant și versatil – reunite în articole sofisticate din denim.

Pentru începutul sezonului festiv C&A pune accentul pe materialele transparente și dantelă, pentru a crea ținute feminine, potrivite pentru orice tip de siluetă.

Paleta de culori variază de la tonurile inspirate din natură la culorile neutre, la gri și negru elegant, cu accente puternice de verde, violet sau turcoaz, ce vor domina sezonul rece și vor crea bună dispoziție în sezonul Toamnă/Iarnă.

Despre C&A Europe

Având peste 1.300 de magazine situate în 17 țări europene și peste 27.000 de angajați, C&A este unul din retailerii de top din domeniul fashion. În fiecare zi C&A întâmpină milioane de vizitatori în magazinele sale fizice din Europa și în online shop. C&A oferă modă de calitate la prețuri accesibile pentru toți. Pentru mai multe informații accesați website-ul C&A.

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…

DAAR, un nou brand de bijuterii ce poartă ADN-ul TEILOR

Încă de când au apărut și au început să fie folosite ca accesorii, bijuteriile au fost purtătoare de…

MET Gala 2024: Cele mai bune ținute, mai mult sau mai puțin în tema evenimentului

MET Gala 2024 a avut loc seara trecută, în cadrul unui eveniment care stârnește reacție după reacție. Gala…