A List Magazine ∙ May 15, 2023 ∙ 5 min read

Noua colecție C&A poartă numele Modern Heritage și se bazează pe articole moderne și, în același timp, ușor de purtat, atât pe timpul zilei cât și seara. Colecția cuprinde patru teme actuale: Logomania, Iconics, Denim & Leather, Party & Festive, în palete de culori specifice fiecărui anotimp.

Articolele din noua colecție sunt realizate din materiale mai durabile precum lâna, cașmirul, pielea naturală, dantela și catifeaua.

C&A a prezentat colecția “Modern Heritage” pentru sezonul Toamnă – Iarnă 2023, în cadrul unui eveniment desfășurat în Antwerp, pe 11 mai. Au participat invitați din presa europeană, parteneri media și influenceri. Evenimentul a avut loc în impresionanta clădire istorică “Handelsbeurs” din Antwerp, în care a funcționat prima bursă din lume. Site-ul istoric îmbină tradiționalul cu elemente futuriste, care reflectă esența brandului C&A – o istorie bogată, începută în 1841 și o abordare modernă a modei.

Colecția “Modern Heritage” pentru Toamnă – Iarnă 2023 reprezintă următorul pas de la schimbarea strategiei de brand în septembrie 2022 către o democratizare a modei, crearea unei imagini mai moderne și punerea nevoilor clienților pe primul plan, prin colecții de calitate, accesibile, pentru rutina cotidiană.

Designer-ii C&A au creat o colecție bazată pe tendințe precum Logomania și Iconics, reinventând articolele esențiale și croielile atemporale sub formă de ținute practice, confortabile și moderne, ce pot fi purtate la birou, la plimbările prin oraș sau în alte activități în aer liber. Pentru a experimenta una din valorile de bază ale mărcii C&A “ne place să fim împreună“ și pentru a stabili o conexiune mai strânsă cu clienții, imprimeul Logomania conține același caracter grafic “&” (ampersand) din logo-ul C&A și din ADN-ul său.

“Avem o istorie impresionantă de 182 de ani. Ce schimbări vor aduce următorii 182? Să rămânem loiali scopului nostru, să ne inspirăm clienții să arate, să se simtă și să facă bine! Clienții se află în centrul tuturor preocupărilor noastre. Colecția Logomania utilizează simbolul grafic „&” care simbolizează legătura mai strânsă între noi ca și companie și clienții noștri”, declarat Mandy Hendriks, Directoarea departamentului de creație pentru femei.

Materialele clasice precum pielea naturală și cașmirul adaugă un plus de stil și calitate premium.

Articolele formale au primit o notă casual prin relaxarea croielilor, pentru a face loc fluidității dintre cele două stiluri elegant și versatil – reunite în articole sofisticate din denim.

Pentru începutul sezonului festiv C&A pune accentul pe materialele transparente și dantelă, pentru a crea ținute feminine, potrivite pentru orice tip de siluetă.

Paleta de culori variază de la tonurile inspirate din natură la culorile neutre, la gri și negru elegant, cu accente puternice de verde, violet sau turcoaz, ce vor domina sezonul rece și vor crea bună dispoziție în sezonul Toamnă/Iarnă.

Despre C&A Europe

Având peste 1.300 de magazine situate în 17 țări europene și peste 27.000 de angajați, C&A este unul din retailerii de top din domeniul fashion. În fiecare zi C&A întâmpină milioane de vizitatori în magazinele sale fizice din Europa și în online shop. C&A oferă modă de calitate la prețuri accesibile pentru toți. Pentru mai multe informații accesați website-ul C&A.

Related Posts

Idealurile de frumusețe de la Venus la Barbie

Institutul Pantone a declarat Viva Magenta culoarea anului 2023, iar vara ce tocmai a trecut s-a mulat perfect…

Tendințele momentului în materie de genți, de la nuanțe, la dimensiuni

Ne ocupăm astăzi de accesoriul nostru preferat, aliatul de nădejde al fiecărei zile, indiferent de agendă. Îți spunem…

Pantofii must-wear ai momentului: Vârf ascuțit și toc… nu foarte înalt!

Pentru ținutele perioadei imediat următoare, vei fi, probabil, tentată să alegi acele perechi de pantofi spectaculoase, care uneori…

Visând la vară: ne inspiră colecția primăvară/vară 2024 C&A, „Finding Beauty in Chaos”

Ce poate fi mai simpatic și mai încântător ca, în mijlocul unei săptămâni cu ploaie, vânt și ceață,…

Alist Designers boutique: Selecția spectaculoasă de branduri care te așteaptă în luna decembrie 

Pentru că intrăm în luna festivităților de Crăciun și a diverselor celebrari, ne-a gândit la o selecție anume…

Costumul masculin revine în topul preferințelor doamnelor, pentru evenimentele festive

Dacă încă nu ai ales ținuta pe care o vei purta la evenimentul de Crăciun a firmei sau…

Hot Trend: Cu picioarele la vedere în plină iarnă!

Dacă te întrebai ce minuni au mai pus la cale marile case de modă pentru acest sezon, află…

Pielea vegană: Tendințe, avantaje și dezavantaje

Casele de modă au adoptat rând pe rând politica sustenabilității prin înlocuirea pielii cu texturi asemănătoare. Grija pentru…

Alist Designers boutique: The Stories of O., brandul sustenabil care aduce zâmbete

Luna aceasta ne bucurăm să-l avem alături de noi pe Ovidiu Mureșanu, care ne-a adus cu un pas…

Alist Designers boutique: Anna Fellini, brandul de genți dedicat frumuseții atemporale

Noiembrie a adus la Alist Designers boutique un brand de genți de care, cu siguranță, te-ai îndrăgostit încă…