Andreea Leta ∙ May 15, 2023 ∙ 2 min read

Finalul săptămânii trecute a adus în fața lumii cea mai recentă colecție C&A. Prezentată în cadrul unui eveniment special din Antwerp, într-o locație spectaculoasă, delegațiile internaționale au luat prima dată contact cu piesele create special pentru următorul sezon. Avem primele imagini și ți le prezentăm. 

Modern Heritage este numele celei mai recente colecții C&A, prezentate săptămâna trecută la Antwerp, într-o locație deosebită. În clădirea primei burse din lume, colecția este o adevărată simfonie de clasic și modern, gândită special pentru nevoile actuale pentru rutina cotidiană. 

Noua colecție, ce va ajunge și în România în toamna acestui an, se bucură de o selecție aparte de materiale naturale, de la cașmir, lână, până la piele, croielile aducând un plus de stil și un standard de calitate premium în garderoba ta. Dantela și catifeaua completează linia de bază prin eleganță și senzualitate, pe care o vei regăsi în special în sezonul festiv. 

Colecția este construită în jurul a patru teme actuale, Logomania, Iconics, Denim & Leather și Party & Festive, în nuanțe specifice fiecărui moment, de la cele inspirate de natură, neutre, la tonuri de gri, negrru misterios, accente de verde, violet sau turcoaz, care vor transforma următorul sezon într-unul ultra stylish. 

“Avem o istorie impresionantă de 182 de ani. Ce schimbări vor aduce următorii 182? Să rămânem loiali scopului nostru, să ne inspirăm clienții să arate, să se simtă și să facă bine! Clienții se află în centrul tuturor preocupărilor noastre. Colecția  Logomania utilizează simbolul grafic „&” care simbolizează legătura mai strânsă între noi ca și companie și clienții noștri”, declarat Mandy Hendriks, Directoarea departamentului de creație pentru femei.

Piesele pot fi integrate în diverse tipuri de look, și pot fi abordate de orice stil, având posibilitatea să le adaptezi personalității tale prin jocuri originale de styling. Le poți purta în ținute casual sau office, dar și în lookuri spectaculoase de seară sau de party. Unul dintre cele mai importante lucruri, este că fiecare tip de siluetă va fi pus în valoare prin piesele noii colecții C&A.

Foto: PR 

Related Posts

Stephan Pelger – retrospectivă în imagini 

Designerul Stephan Pelger a părăsit ieri această lume spre șocul întrgii industrii locale. Pentru a trece dincolo de…

Ce haine să ne luăm în bagajul de croazieră

O croazieră este cea mai bună ocazie să ne scoatem în evidență garderoba, care trebuie să fie formată…

Alist Desginers boutique: Materiale naturale și bijuterii fine în selecția lunii iunie 

Este oficial vară, așa că ne bucurăm să te anunțăm că selecția lunii iunie de la Alist Designers…

Romanian Creative Week: Tendințele din colecțiile designerilor prezenți la Iași 

Am fost prezenți la unul dintre cele mai frumoase și mai ample evenimente create vreodată în România, unde…

Vedetele au făcut parada modei la gala amfAR, care avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc

Festivalul de la Cannes vine și cu o mulțime de evenimente conexe, iar unul dintre cele mai importante…

Alege ținute în tendințele momentului și joacă-te cu combinațiile stilistice

Alege din tendințele momentului, inspirându-te din streetwear sau din universul creativ al designerilor, artiștilor și artizanilor prezenți la…

Stilul unei legende: Tribut Tina Turner în imagini

Tina Turner s-a stins din viață seara trecută, la 83 de ani, lăsând în urmă o carieră excepțională,…

Alist Designers boutique: Noria Anis, brandul dedicat eleganței atemporale 

Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale noastre, care susține designerii șu producătorii locali, Alist Desginers boutique, se…

Alist Designers boutique: Les Waves – o poveste despre pasiune și libertate 

Cristiana Muceanu a lansat Les Waves în urmă cu un an, atunci când a decis să împărtășească lumii…

Wear Your Own Creative Style

Pe lângă noutățile din modă, design graphic, ilustrație, design de produs, arhitectură și design interior prezentate la cea…