Andreea Leta ∙ May 15, 2023 ∙ 2 min read

Finalul săptămânii trecute a adus în fața lumii cea mai recentă colecție C&A. Prezentată în cadrul unui eveniment special din Antwerp, într-o locație spectaculoasă, delegațiile internaționale au luat prima dată contact cu piesele create special pentru următorul sezon. Avem primele imagini și ți le prezentăm. 

Modern Heritage este numele celei mai recente colecții C&A, prezentate săptămâna trecută la Antwerp, într-o locație deosebită. În clădirea primei burse din lume, colecția este o adevărată simfonie de clasic și modern, gândită special pentru nevoile actuale pentru rutina cotidiană. 

Noua colecție, ce va ajunge și în România în toamna acestui an, se bucură de o selecție aparte de materiale naturale, de la cașmir, lână, până la piele, croielile aducând un plus de stil și un standard de calitate premium în garderoba ta. Dantela și catifeaua completează linia de bază prin eleganță și senzualitate, pe care o vei regăsi în special în sezonul festiv. 

Colecția este construită în jurul a patru teme actuale, Logomania, Iconics, Denim & Leather și Party & Festive, în nuanțe specifice fiecărui moment, de la cele inspirate de natură, neutre, la tonuri de gri, negrru misterios, accente de verde, violet sau turcoaz, care vor transforma următorul sezon într-unul ultra stylish. 

“Avem o istorie impresionantă de 182 de ani. Ce schimbări vor aduce următorii 182? Să rămânem loiali scopului nostru, să ne inspirăm clienții să arate, să se simtă și să facă bine! Clienții se află în centrul tuturor preocupărilor noastre. Colecția  Logomania utilizează simbolul grafic „&” care simbolizează legătura mai strânsă între noi ca și companie și clienții noștri”, declarat Mandy Hendriks, Directoarea departamentului de creație pentru femei.

Piesele pot fi integrate în diverse tipuri de look, și pot fi abordate de orice stil, având posibilitatea să le adaptezi personalității tale prin jocuri originale de styling. Le poți purta în ținute casual sau office, dar și în lookuri spectaculoase de seară sau de party. Unul dintre cele mai importante lucruri, este că fiecare tip de siluetă va fi pus în valoare prin piesele noii colecții C&A.

Foto: PR 

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…

DAAR, un nou brand de bijuterii ce poartă ADN-ul TEILOR

Încă de când au apărut și au început să fie folosite ca accesorii, bijuteriile au fost purtătoare de…

MET Gala 2024: Cele mai bune ținute, mai mult sau mai puțin în tema evenimentului

MET Gala 2024 a avut loc seara trecută, în cadrul unui eveniment care stârnește reacție după reacție. Gala…