Andreea Leta ∙ December 9, 2021 ∙ 4 min read

Nadia Vișan ne vorbește despre comoara ascunsă în fiecare dintre bijuteriile Anyoli: emoția. Inovatoare și foarte elegante, bijuteriile Anyoli aduc o tehnologie specială pe piața din România, despre care am aflat totul chiar de la fondatoarea brandului.

De unde a pornit ideea de bijuterie vie, care poartă un mesaj special pentru destinatar? 

Sunt o persoană ce caută permanent emoții pure și caută să dăruiască bucurie oamenilor din jurul ei. Și cum altfel poți bucura un om decât oferindu-i o parte din tine, o parte din sufletul tău? Așadar, am pornit de la premisa că, deși nu există un cadou 100% perfect, există posibilitatea de a putea însufleți cu o poză, un mesaj, un video sau chiar Biblia, o bijuterie, astfel încât destinatarul să te aibă aproape, indiferent de situație sau distanță. Folosisem sistemul NFC înainte de a mă gândi la acest nou proiect ce poartă numele de Anyoli și cu ajutorul lui am reușit să îmi îndeplinesc „menirea” de a fi mesagerul bucuriei. Tot ce trebuie să faci este să atingi bijuteria de telefon, iar datorită sistemului NFC încorporat în telefoanele de ultima generație, destinatarul poate vedea ceea ce tu îți dorești să transmiți. 

Ai vreo bijuterie care are o însemnătate pentru tine? Care ar fi povestea acesteia?
Am pus o parte din mine în fiecare dintre bijuteriile Anyoli. Cu toate acestea, mă simt cu adevărat atrasă de lănțișorul ce are crucea reinterpretată, ce pare a fi și un trifoi cu patru foi. Acesta este simbolul recunoștinței mele față de Divinitate pentru tot ce mi-a oferit și pentru fiecare moment în care a fost necondiționat alături de mine. Tocmai de aceea, vă ofer o recomandare profund personală, și anume: în bijuteriile din colecția Dio, puteți încărca Biblia, astfel încât să vă simțiți mult mai aproape de Divinitate și protejați. 

Idealul bijuteriilor Anyoli este aceea de a suda și de a evidenția legătura dintre oameni. Dar dacă ar fi să dai o proprie definiție a conexiunii, cum ar suna aceasta? 

Conexiunea este puntea invizibilă care face legătura între două sau mai multe suflete. A găsi persoana cu care să simți că ai o conexiune este din ce în ce mai greu în zilele noastre. De aceea, dorim să ajutăm oamenii să își solidifice conexiunile astfel încât să nu se piardă, să nu se ruineze și mai ales să nu se uite.

Bijuteriile Anyoli se bazează pe o tehnologie inedită. Ne poți povesti puțin despre cum funcționează și despre aplicația prin care totul este posibil? 

Toate darurile Anyoli au implementată această tehnologie – data on things. Acesta face posibilă însuflețirea bijuteriei, astfel încât emoția ta să ajungă la destinatar. Cum am precizat mai sus, telefoanele de ultimă generație ce au NFC pot vizualiza mesajul prin aplicația Anyoli. Formula pentru această magie este foarte simplă și inovativă. Descarci aplicația, atingi bijuteria de telefon, apoi te bucuri de cadoul tău viu. Acest concept patentat reprezintă îmbinarea tehnologiei cu emoția pură. 

Ce se află în spatele designului bijuteriilor? Care sunt principalele surse de inspirație? 

Sursa de inspirație este chiar viața mea, oamenii cu care mă conectez, întâmplările la care iau parte sau la care sunt protagonistă. Mă inspir din natură, din toate lucrurile mici care îmi fac sufletul imens și din toate provocările pe care le dezlănțuie o emoție puternică.

La ce surprize ne sugerezi să ne așteptăm în viitorul apropiat? 

Tot ce pot îndemna oamenii să facă este să ne urmărească în continuare așa cum au făcut-o până acum. Ceea ce am căutat prin brandul Anyoli au fost noi căi de a ne conecta cu persoanele speciale din viață noastră și cel mai important, cu noi înșine, deoarece atunci când dăruiești cu adevărat, dăruiești o parte din tine. 

Este vreo persoană deosebită la care te duci cu gândul atunci când vorbești despre Anyoli?
Fără doar și poate, la Dumnezeu, nu îl văd, dar îl simt pretutindeni lângă mine. El este cel ce mi-a oferit oportunitățile, oamenii și energia pentru a pune bazele acestui brand – Anyoli. De fiecare dată când am căutat răspunsuri, mi le-a oferit, de fiecare dată când aveam nevoie de ajutor, mi l-a dat, și de fiecare dată când aveam nevoie de ascultare și înțelegere, El a fost lângă mine. www.anyoli.ro 

Related Posts

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Se poartă ”cu fundiță”

După cum ai observat probabil deja, fundițele sunt accesoriile care definesc moda sezonului rece. Purtate ca accesorii în…

Rita Ora, apariție spectaculoasă la British Fashion Awards 2023

Rita Ora a uimit audiența cu un accesoriu neobișnuit: un șirag de țepi argintii atașați de spatele cântăreței….

Idealurile de frumusețe de la Venus la Barbie

Institutul Pantone a declarat Viva Magenta culoarea anului 2023, iar vara ce tocmai a trecut s-a mulat perfect…

Tendințele momentului în materie de genți, de la nuanțe, la dimensiuni

Ne ocupăm astăzi de accesoriul nostru preferat, aliatul de nădejde al fiecărei zile, indiferent de agendă. Îți spunem…

Pantofii must-wear ai momentului: Vârf ascuțit și toc… nu foarte înalt!

Pentru ținutele perioadei imediat următoare, vei fi, probabil, tentată să alegi acele perechi de pantofi spectaculoase, care uneori…

Visând la vară: ne inspiră colecția primăvară/vară 2024 C&A, „Finding Beauty in Chaos”

Ce poate fi mai simpatic și mai încântător ca, în mijlocul unei săptămâni cu ploaie, vânt și ceață,…

Alist Designers boutique: Selecția spectaculoasă de branduri care te așteaptă în luna decembrie 

Pentru că intrăm în luna festivităților de Crăciun și a diverselor celebrari, ne-a gândit la o selecție anume…

Costumul masculin revine în topul preferințelor doamnelor, pentru evenimentele festive

Dacă încă nu ai ales ținuta pe care o vei purta la evenimentul de Crăciun a firmei sau…

Hot Trend: Cu picioarele la vedere în plină iarnă!

Dacă te întrebai ce minuni au mai pus la cale marile case de modă pentru acest sezon, află…