Alist Desginers boutique te așteaptă până pe 31 octombrie cu o selecție de branduri de care nu ai cum să nu te îndrăgostești de la prima vizită. Astăzi o avem în vedere pe Andra Ghinea, fondatoarea GNA, care a imaginat câteva lookuri senzuale, cărora nu ai cum să le rămâi indiferentă!

Știm că urmează o nouă peliculă Matrix, dar până în decembrie când sperăm să putem merge la film, ne putem imagina cam cum vor arăta costumele în detaliu. La cea mai recentă vizită pe care am făcut-o la Alist Designers boutique în spațiul din București Mall Vitan, din zona de lounge de la parter, am găsit o ținută semnată GNA care ar putea fi pe măsura așteptărilor. Cel puțin la asta mi-a fugit mintea atunci când am intrat în boutique și am văzut cele 3 piese de care m-am îndrăgostit.

Alist Designers boutique- Un look în stilul Matrix semnat GNA

Trebuia ca totul să pornească de la celebrul trench coat negru, desigur, și cum unul se întâmpla să fie acolo, mi-a fost clar că asta e direcția pe care trebuie să merg pentru lookul săptămânii. Puțin reinterpretat, totuși cu un aer clasic, perfect pentru un outfit urban, dar și pentru un eventual costum de Halloween. 

Alist Designers boutique- Un look în stilul Matrix semnat GNA

Anii 90-2000 au revenit sub diverse forme în tendințe, pornind de la videoclpurile MTV, la pelicule ce au marcat istoria cinematografiei, iar Matrix nu e ceva ce poți uita ușor. Așa că nu strică să aduci un tribut unuia dintre cele mai apreciate scenarii SciFi printr-o pereche de pantaloni extrem de confortabili, ce combină înlocuitorul din piele cu aspect exotic și o textură ce îți oferă libertate de mișcare.

Alist Designers boutique- Un look în stilul Matrix semnat GNA

Am găsit în colecție și un top care să completeze perfect ansamblul. Scurt, senzual, cu inflențe motorbike. Nici că-ți trebuie mai mult!

Sau ba da, o pereche de ghete care să se potrivească perfect. Noroc că alături de GNA sunt cei de la Gemelli!

Te așteptăm să ne vizitezi! Alături de noi în acest proiect ce susține brandurile și designerii români, sunt partenerii noștri de la București Mall Vitan. Purtarea măștii este obligatorie.

Foto: arhiva personală

Related Posts