Andreea Leta ∙ December 6, 2021 ∙ 3 min read

A început sezonul cumpărăturilor pentru cadouri, însă, ca de fiecare dată, oricât ți-ai propune să te organizezi din timp, parcă mereu rămâne ceva sau cineva în afara listei, astfel încât te trezești într-o mică încurcătură. Însă noi avem câteva idei care să te salveze din aceste episoade. Și la cine altcineva puteam apela dacă nu la designerii români pe care îi avem acum alături la Alist Desginers boutique!?

Nimeni nu a scăpat de calvarul cumpărăturilor de cadouri pe ultima sută de metri. Oricât de bine ți-ai structura agenda, parcă mereu rămâne ceva sau cineva pe din afară, astfel că te trezești într-o situație critică, în care ai urgent nevoie de o idee bună, la îndemână, care să te scoată din impas. La Alist Designers boutique avem acum alături de noi două branduri locale care, cu siguranță, te vor inspira în alegerea unui cadou last minute. Iată la ce ne-am gândit: 

Hamza este unul dintre brandurile care s-au făcut rapid remarcate în zona urban style, datorită pieselor cool, cu un twist boem și romantic. Dacă nu ai apucat încă să îi iei un cadou de Moș Nicolae unuia dintre amicii tăi care adoră piesele cu influențe sport sau underground, nu ezita să ne vizitezi în spațiul din zona de lounge de la parterul București Mall Vitan, unde vei găsi câteva modele de hanorace pe care le vei adora și care pot face obiectul unor cadouri desăvârșite. 

Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unui cadou pentru una dintre femeile speciale din viața ta, te poți baza pe cea mai recentă colecție a Izabelei Măndoiu, în care vei regăsi piese precum vestele din stofă cu nasturi aurii, asemănători celor din elegantele uniforme militare, sau pe cele matlasate, care pot fi adevărate piese de styling în ținute de zi cu zi, putând fi ușor adaptate stilului fiecăreia.

Foto: PR 

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…