A început sezonul cumpărăturilor pentru cadouri, însă, ca de fiecare dată, oricât ți-ai propune să te organizezi din timp, parcă mereu rămâne ceva sau cineva în afara listei, astfel încât te trezești într-o mică încurcătură. Însă noi avem câteva idei care să te salveze din aceste episoade. Și la cine altcineva puteam apela dacă nu la designerii români pe care îi avem acum alături la Alist Desginers boutique!?

Nimeni nu a scăpat de calvarul cumpărăturilor de cadouri pe ultima sută de metri. Oricât de bine ți-ai structura agenda, parcă mereu rămâne ceva sau cineva pe din afară, astfel că te trezești într-o situație critică, în care ai urgent nevoie de o idee bună, la îndemână, care să te scoată din impas. La Alist Designers boutique avem acum alături de noi două branduri locale care, cu siguranță, te vor inspira în alegerea unui cadou last minute. Iată la ce ne-am gândit: 

Hamza este unul dintre brandurile care s-au făcut rapid remarcate în zona urban style, datorită pieselor cool, cu un twist boem și romantic. Dacă nu ai apucat încă să îi iei un cadou de Moș Nicolae unuia dintre amicii tăi care adoră piesele cu influențe sport sau underground, nu ezita să ne vizitezi în spațiul din zona de lounge de la parterul București Mall Vitan, unde vei găsi câteva modele de hanorace pe care le vei adora și care pot face obiectul unor cadouri desăvârșite. 

Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unui cadou pentru una dintre femeile speciale din viața ta, te poți baza pe cea mai recentă colecție a Izabelei Măndoiu, în care vei regăsi piese precum vestele din stofă cu nasturi aurii, asemănători celor din elegantele uniforme militare, sau pe cele matlasate, care pot fi adevărate piese de styling în ținute de zi cu zi, putând fi ușor adaptate stilului fiecăreia.

Foto: PR 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts