Alist Designers boutique te așteaptă până pe 31 ianuarie cu o selecție de piese prin care îți vei completa garderoba cu cele mai frumoase și stylish rochii cu print. Vino să îți alegi preferatele pentru primăvară. 

Printurile sunt priete cele mai puternice tendințe ale următorului sezon. Chiar dacă mai avem de așteptat primăvara încă o lună, nu ar fi rău să ne punem la punct garderoba. Am făcut o selecție a celor mai frumoase rochii cu print din colecțiile celor doi designeri vestimentarei de la boutique, pe care le găsești în zona de lounge de la parterul București Mall Vitan. 

Izabela Măndoiu

În topul prferințelor de primăvară, se află întotdeauna cel floral, pe care anul acesta în găsim stilizat, într-un contrast sofisticat alb-negru în colecția Izabelei Măndoiu. Rochia lungă ce evidențiază talia și gâtul, poate fi purtată în ținute casual, de weekend, la evenimente precum un garden party sau o ceremonie într-o locație exotică. 

Laura Badea

Dacă dorești să combini printul floral cu un altul, fie poți combina două piese complementare, fie poți opta pentru o rochie ce are un imprimeu complex, compus dintr-un pattern grafic, ecosez, și inserții botanice, cum este cea semnată Laura Badea. 

Iar dacă tot a venit vorba despre motive grafice, carourile vor fi întotdeauna printre preferatele designerilor, grație calității lor de a putea fi mixate cu diverse piese, în diverse stiluri. Izabela Măndoiu propune o astfel de piesă foarte feminină, ideală pentru a fi purtată în diverse registre, de la cel grunge, la cel clasic. Tot din zona grafică fac parte și adorabilele buline de diverse dimensiuni. Printul alb-negru și croiala romantică transformă rochia Laurei Bada într-o piesă perfectă pentru primăvara aceasta. 

Laura Badea

Ultimul, dar nu cel din urmă, desigur, este printul leopard, îndrăgit la scară mondială grație dimensiunii sale senzuale, exotice și sofisticate. Poți purta o astfel de rochie cu o pereche de cizme lungi și cu o jachetă din piele, pentru un look femme fatale boemă și powerful!

Te așteptăm până săptămâna viitoare la Alist designers boutique, alături de partenerii noștri din proiectul ce susține brandurile românești, București Mall Vitan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts