Cu câteva trucuri și cu câteva chilipiruri poți avea, oricând, și tu un machiaj fantastic și o manichiură impecabilă. Nu e nevoie să pui deoparte buget special pentru frumusețe!

Suntem tentate, adesea, să amânăm momentul în care cumpărăm următorul creion de ochi sau rimel ori o culoare nouă pentru buze sau unghii. Nu mai este cazul! Chiar dacă mai e o săptămână până la salariu, poți strecura un mic răsfăț.

Te ajut cu o listă de 5 chilipiruri pentru un look divin!

7 lei: Lac de unghii Lasting Colour de la Miss Sporty (nuanța Vintage)

Te provoc să găsești un lac de unghii mai ieftin! Lasting Colour de la Miss Sporty promite strălucire de gel, manichiură care rezistă până la 10 zile și are o pensulă maxi pentru o aplicare ușoară.

Truc de beauty: dublează rezistența lacului de unghii cu ajutorul unui top transparent aplicat deasupra lacului.

9 lei: Creion de sprancene cu periuta Eyebrow Pencil de la Rimmel London

Sprâncenele conturate dau armonie chipului. Cu linii fine desenate cu creionul Rimmel London Eyebrow Pencil poți umple golurile și poți evidenția culoarea sprâncenelor.

Truc de beauty: Peria inclusă în capacul creionului de sprâncene te ajută să fixezi firele rebele și să obții forma dorită, în plus, liniile desenate se vor estompa creând un efect natural. Dacă vrei să obții efectul de laminare, ai nevoie de o ceară transparentă pentru sprâncene pe care o poți aplica cu ajutorul acestei periuțe cu dimensiuni perfecte pentru acest job.

12 lei: Ruj semimat THIS IS ME. de la essence (nuanța 25)

Este firesc să îți dorești să încerci încă o nuanță de ruj, mai ales dacă încă nu ai găsit nuanța perfectă. Pentru un roz care imită culoarea buzelor, alege nuanța 25 a rujului THIS IS ME.

Truc de beauty: Textura acestui ruj este semimată, dar, dacă vrei să schimbi un pic finish-ul în mat, tot ce trebuie să faci este să tapotezi cu un șervețel uscat.

25 lei: Mascara cu efect de volum The Colossal de la Maybelline Ney York.

Vrei volum pentru gene de la prima aplicare? S-a făcut! Rimelul iconic infuzat cu colagen Maybelline The Colossal oferă genelor un volum colosal și rapid într-un singur strat. Datorită texturii ușoare, acesta nu lipește genele și le mărește volumul de 9 ori! Peria specială separă și curbează uniform genele.

Truc de beauty: Aplică rimelul de la rădăcini la vârfuri. Pentru un plus de intensitate, aplică mai multe straturi, dar nu lăsa rimelul să se usuce între straturi.

28 lei: Creion de ochi Khol Kajal 24H de la Melkior

Creionul contur pentru ochi Khol Kajal 24 H, cu o textură cremoasă, conferă intensitate privirii și este rezistent la transfer.

Truc de beauty: Îl poți folosi ca bază pentru un machiaj foarte rezistent (peste creion poți aplica un fard pudră în aceeași nuanță) sau îl poți aplica direct pe conjunctivă, ca pe un eyeliner.

Foto: pexels.com, PR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts