După mai bine de doi ani în care ne-a ținut cu sufletul la gură, Marius Moga întrece toate așteptările cu o piesă plină de substanță, intitluată ”O dorință”.

marius moga o dorinta

Sub forma unei conversații directe cu ascultătorul, ‘O dorință’ subsumează visurile, luptele, fricile, așteptările și speranțele tuturor. Single-ul a fost scris și produs de Marius Moga și Marius Mirică, în studiourile DeMoga Music și Narcotic Creation.

‘O dorință’ ascunde în spate ani de muncă și iese tocmai acum când, plutind din nou în incertitudine, oamenii au cea mai mare nevoie de ea.

marius moga o dorinta

“Melodia aceasta s-a lansat la momentul potrivit, zic eu, deși lucrez de mult timp la ea, acum am simțit să o lansez. ”O Dorință” e o piesă care  îmi dă o stare super bună și care sper să îi binedispună pe oameni și să îi facă să fie mai optimiști. Vreau să transmit prin această piesă oamenilor să nu se lase limitați de etichete și să continue să muncească pentru visurile lor”, spune Marius Moga.

Odată cu aceast single, Marius îi provoacă pe toți să-și seteze obiectivele pentru 2022 și să renunțe la autosabotare și la teamă.

Plin de culoare, emoție și conotație, mesajul piesei este completat de un cadru de poveste, regizat de Isabella Szanto, în platourile Ireal.ro. Cu o abordare cinematică, asemenea unui trailer de film, videoclipul te propulsează într-o lume în care orice e posibil, atâta timp cât continui să visezi.

marius moga o dorinta

Producția video a fost realizată de Bogdan Zamoncea, Roberto Stan și Cristian Puchiu. Set-up-ul virtual a fost creat de Tudor Irimescu, pentru Ireal.ro, sub îndrumarea lui Marius Moga.

Actorii din videoclip au fost de aceasta dată muzicienii Tudor Gomeaja și Alex Coman și modelul Andrada Filip.

Da-i un play piesei și conturează-ți viziunea pentru 2022!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts