Andreea Leta ∙ August 24, 2020 ∙ 3 min read

O nouă săptămână, o nouă tendință: A List Designers Boutique te întâmpină zilele aceastea cu frenezia printurilor și cu liniile specifice anilor ’60-’70.

Dacă ai trecut azi prin Bucuești Mall Vitan și o vitrină ți-a atras atenția în mod special, poate că era chiar cea de la A List Designers Boutique, pentru care, săptămâna aceasta, am ales una dintre cele mai îndrăgite tendințe de vară ale tuturor timpurilor. Printurile! Și pentru că mi-e foarte dor de un festival, liniile pieselor sunt exact cele din anii ’60-’70, adică perioada de glorie a hippioților și a evenimentelor în aer liber, în care acordurile lui Jimi Hendrix, dansul mistic și, desigur, printurile, creau magia legendară care ne inspiră și astăzi.

Route 66

Rochie și pantaloni Catch Michelle, geantă Laura Olaru, accesoriu Miss Mary a Little

Pentru prima ținută, dealtfel și cea mai îndrăzneață, am ales un print mix care ar fi făcut-o chiar și pe Janis să spună celebrul „Oh, Lord!” Rochia mini petrecută, cu volane romantice, este îmbogățită de una dintre cele mai celebre sigle ale tuturor timpurilor. Route66 leagă, în cazul nostru, trendurile anilor ’60 de prezent. Și dacă tot am rămas în playlistul indie, nu puteam să nu aleg și o pereche de pantaloni perfectă de festival, presărați cu stele. Am completat cele două piese Catch Michelle cu o geantă din colecția Laurei Olaru și cu un accesoriu Miss Mary a Little.

Sharon Tate

Sacou Acob a Porter, fustă Naiv Clothing, geantă Ninina, colier Luviane

Despre Once upon a time in Hollywood, lumea are păreri împărțite, însă mie mi se pare un film monumental, atât din punctul de vedere al poveștii, dar mai ales al imaginii. Iar unul dintre personajele mele preerate este cel interpretat de Margot Robbie, frumoasa Sharon Tate. De aici a venit inspirația pentru cel de-al doilea outfit. Sacoul din tweed, una dintre piesele iconice ale garderobei feminine, este semnat Acob a Porter, iar fusta mini, cu un print floral delicat, aparține Naiv Clothing. Am completat ținuta cu o sacoșă din pânză Ninina, iar ca bijuterie am ales o piesă extrem de specială, cu design vintage. Pandantivul Luviane poate ascunde un parfum, o idee senzuală de care m-am îndrăgostit imediat ce am trecut pe lângă standul brandului. 

Psychedelic

Rochie Liudmila Storojuc, ghete Laura Olaru, geantă Ninina

Cea de-a 3a ținută m-a dus cu gândul la costumele de scenă ale anilor ’70, dar și la câteva piese Led Zeppelin. Linia foarte feminină a rochiei semnată Liudmila Storojuc este perfect pusă în valoare de printul abstract în nuanțe pastel, în care te poți pierde visând la apusul tău preferat sau la răsăritul care te-a prins anul trecut încă dansând pe plajă, în Vamă. Ciocatele (Laura Olaru) sunt unele dintre modelele mele preferate de încălțăminte și le consider extrem de potrivite pentru o astfel de rochie, dând întregii ținute un aer west, liber și nonconformist. Am ales o nuanță aprinsă de oranj pentru a evidenția nuanțele calde ale printului. Iar pentru a păstra ideea de libertate, am optat pentru o sacoșă din plasă, comodă și ușoară, din colecția Ninina. 

Vino la A List Designers Boutique și găsește printurile tale preferate printre creațille designerilor români. Partenerii noștri în acest proiect sunt București Mall Vitan și Mastercard.

Foto: arhiva personală

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…