A list Designers Boutique: De ce este important să susținem designerii români

Așa cum bine știi deja, A list Designers boutique s-a redeschis weekendul trecut. Prima săptămână a decurs cum se poate mai bine, așa că entuziasmul nostru crește cu fiecare zi în care designerii români înregistrează succes. Dacă nu ai apucat încă să ne vizitezi, iată câteva motive care s-ar putea să te mobilizeze să faci un drum până aici. 

A list Designers boutique, proiectul pe care îl îndrăgim atât de tare, își propune, în primul rând, să îi aducă în lumina reflectoarelor pe acei designeri români care muncesc necontenit în ateliere lor, punându-și creativitatea la bătaie nonstop. Colecțiile de sezon sau piesele permanente te așteaptă la standul fiecărui designer, unde s-ar putea să ai plăcerea să fii consiliată chiar de persoana care semnează piesele. Dacă pe unii dintre designeri îi cunoști deja, cu siguranță că vei avea ocazia să descoperi mulți alții printre colecțiile cărora vei găsi acea rochie pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna sau acel statement care îți completează perfect garderoba. Pentru că ai de unde alege, indiferent de stilul personal. 

Spațiul pe care București Mall Vitan l-a pus la bătaie pentru acest proiect în care ne sunt alături și partenerii de la Mastercard, fără a le percepe designerilor români taxe de chirie, adăpostește nu doar munca acestora, ci și a croitoreselor din fiecare atelier, fără de care minunea nu ar fi posibilă. Astfel, susținând designerii români, susții totodată și unul dintre cele mai vechi meșteșuguri, pentru care România este cunoscută în lumea întreagă. Iar dacă Louis Vuitton, Moncler sau Red Valentino se lasă pe mâna maeștrilor români, de ce nu ai purta cu mândrie o etichetă cu un nume familiar? Materialele, cusăturile și croiurile te vor surprinde plăcut, fie că vorbim despre garderoba feminină, cea a copiilor sau ale celor mai funky colecții de marochinărie, purtate la săptămânile modei internaționale de influenceri sau personalități din moda românească și nu numai.

Probabil că ai citit numeroase articole despre cât de importantă este acum producția românească și cât de important este, de fapt, să o susținem. Astfel, încurajând creațiile designerilor români, ajutăm și economia locală. 

A list Desginers boutique te așteaptă în fiecare zi între orele 10-22. Până pe 31 octombrie îi vei găsi aici pe Laura Olaru, Catch Michelle, Kinga Varga, Izabela Mandoiu, NININA, Nighters, Baden11, GNA, Dana Dinu, acob á porter, Lia Fia, Alina Bradu, Liudmila Storojuc, Georgette, Miss Mary A Little, Luviane Atelier de Parfumerie, Naiv Clothing, Chicineta, Kill’Em With Style, Aer Wear, apoi o nouă serie de designeri este pregătită să te întâmpine într-unul dintre cele mai mari spații dedicate creației românești. 

Așadar, nu mai sta pe gânduri și vino în vizită. Îți spunem doar că printre micile surprize de la A list Designers boutique se află și câteva piese extrem de speciale, cum ar fi inele sau pandantive în care poți ascunde parfumuri sau piese deco de care te vei îndrăgosti iremediabil, deci pregătește-te, de la noi sigur nu pleci cu mâna goală!

Iar dacă ai nevoie de puțină inspirație de shopping, fii cu ochii pe noi pentru că suntem aici cu cele mai cool tendințe de sezon și cu multe idei de styling!

Alături de noi sunt partenerii de la București Mall Vitan și Mastercard.

Foto: PR