Fashion de vacanță: 5 piese esențiale pe care să le iei cu tine 

Știm că-ți este dor de o mică vacanță, așa că ne-am gândit la 5 lucruri esențiale pe care să le iei cu tine, oriunde ai alege să pleci vara asta. 

Masca 

Mască Nissa, 9 lei

Chiar dacă măsurile de precauție par că s-au îmblânzit un pic, trebuie să ne păstrăm vigilența. Astfel, oriunde ai merge, nu uita să iei cu tine cel puțin o mască. Îți va permite să faci cumpărături într-o piață sau într-un hipermarket, iar dacă, chiar și în aer liber, ajungi într-un loc mai aglomerat, îți va oferi un plus de protecție. Optează pentru una dintre variantele oferite de un brand local, care, pe deasupra, este și destul de fashionable și potrivită outfiturilor tale de vacanță.  

Eșarfa din bumbac sau din mătase

Eșarfă din mătase Meli Melo, 49,99 lei

Eșarfa din bumbac sau din mătase nu oferă doar un aer boem și burghez unui outfit, ci poate fi foarte utilă în zilele toride, dacă alegi să o porți pe post de turban sau dacă îți protejezi brațele și umerii, purtând-o ca pe un șal. Și aici opțiunile sunt nenumărate în ceea ce privește printurile, nuanțele, dimensiunile sau formele. Nu îți rămâne decât să o găsești pe cea care e cea mai potrivită stilului tău. 

Sandalele joase

Sandale The 5th Element, 390 lei

Include în bagajul tău și o pereche de sandale joase. Te vor scoate din impas la cină, atunci când vei dori să te simți cât mai confortabil după o drumeție lungă, sau la o plimbare pe faleză. Dacă alegi o destinație într-un mediu urban, înlocuieșe tenișii, pantofii sport sau balerinii cu o astfel de pereche de sandale pentru a lăsa piciorul să respire și să te simți cât mai bine! Printurile exotice reprezintă o tendință importantă în acest sezon. Avantajul lor este că le poți asorta cu diverse ținute, de la jeans, la rochii scurte sau lungi, într-o gamă foarte variată de nuanțe. 

Borseta

Borsetă Laura Olaru, 390 lei

Atunci când lași hotelul în spate pentru o zi lungă de plimbare, probabil că și tu obișnuiești să iei cu tine o geantă voluminoasă, în care să încapă tot ce ai nevoie peste zi. O borsetă dedicată obiectelor mici pe care trebuie să le ai tot timpul la îndemână, cum ar fi telefonul, cardul, dezinfectantul sau cheile de la mașină, îți poate ușura foarte mult existența. Alege un model pe care îl poți purta pe post de curea. Va da un twist cool lookului tău. 

O pereche de pantaloni scurți

Pantaloni H&M, 39,99 lei

Nici nu îți dai seama cât de mult te poți baza pe o pereche de pantaloni scurți, atunci când vrei să înlocuiești o fustă lungă sau când, pur și simplu, vrei să te simți ca acasă oriunde ai fi. În plus, cine nu își dorește niște picioare bronzate, fie el și un bronz dobândit în timpul unei escapade într-un alt oraș? Optează pentru o pereche stylish, din in, denim sau twill de bumbac, potrivită atât pentru bulevarde, cât și pentru plajele la care visezi. Nu ocupă foarte mult spațiu, așa că pune-i acolo, să fie. Ai putea miza și pe o cămașă albă masculină, pe care o poți împrumuta, la o adică, chiar de la iubitul tău, purtând-o legată în talie. Completează o astfel de ținută cu o pereche de ochelari de soare cu rame negre ca să asiguri și nota sofisticată a la Rosie Huntington-Whiteley.

Foto: PR