Fashion de acasă – Ce mai poartă vedetele în izolare

Dacă te-ai întrebat ce mai fac sau ce mai poartă pe acasă, noi am aruncat un ochi peste conturile lor de Instagram și iată ce trenduri am mai descoperit la vedetele în izolare: 

Colanții negri par să fie the it item în materie de fashion. Cel puțin asta ne transmit poze recente postate de vedetele în izolare. Fie că vorbim despre sport sau, pur și simplu, de ținute lejere de toată ziua, colanții sunt printre cele mai îndrăgite piese vestimentare. 

Jane Fonda
Jane Fonda

La capitolul sport, iconul absolut al workoutului, Jane Fonda, a ales să poarte colanții într-o manieră foarte chic, așa cum ne-a obișnuit, demonstrându-ne totodată că un outfit sport nu este incompatibil cu eleganța. Makeup-ul on point, o eșarfă delicată la gât – frumoasa doamnă ne arată că stilul chiar nu ține cont de vârstă! Tot ea a optat și pentru un trening dintr-o colecție proprie, purtat cu aceeași eleganță-i legendară. 

Chiara Ferragni

Spre o colecție proprie s-a îndreptat și Chiara Ferragni, care a optat pentru o bustieră cu aplicații metalice și pentru o pereche de colanți. Și ea și-a desăvârșit lookul cu un machiaj natural perfect. 

Eva Longoria Baston
Anna Lewandowska

Tot all black au ales și Eva Longoria sau Anna Lewandowska, prin două abordări diferite. În timp ce Lewandowska a optat pentru un look natural, foarte lejer și cool, grație hanoracului, Longoria s-a orientat spre un outfit ce o transformă într-o felină neagră, completat de o pereche de papuci baby pink pe care noi nu ne-am feri să îi purtăm și pe stradă. 

Lena Dunham
Gisele Bundchen

A propos de baby pink, sperăm că îți amintești de semnificația rozului. Protagonista serialului Girls, Lena Dunham, și supermodelul Gisele Bundchen, au ales piese lejere, cu o croială amplă, în nuanțe de roz care dau un aer fresh și un vibe bun întregii zile. 

Caroline Daur
Cindy Crawford

Caroline Daur și Cindy Crawford au ales să poarte jeans pentru diversele activități în izolare. Unul dintre cele mai boeme look-uri este cel purtat de Elizabeth Banks, care pare într-un permanent 70s mood. 

Elizabeth Banks
Selena Gomez

Dacă Selena Gomez se îndeletnicește cu de-ale bucătăriei într-un outfit destul de…„îmbrăcat”, modelul Karolina Kurkova și cântăreața Lily Allen se răsfață în outfituri sumare, spre deloc, marcate de prezența bijuteriilor. Și până la urmă de ce nu!? Doar suntem încă acasă!

Karolina Kurkova
Lily Allen

Foto: Hepta