Ducesa Kate și cei trei prinți, distracție la expoziția de flori Chelsea

ducesa kate printul louis

Ducesa de Cambridge, Kate și Prințul William au ieșit în lume cu cei trei copii – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, la Royal Horticultural Society’s Chelsea Flower Show. Aici, Ducesa de Cambridge își va expune grădina pe care a conceput-o, parte dintr-un proiect prin care vrea să încurajeze familiile, mai ales pe cele cu copii, să petreacă mai mult timp afară, în natură.

george charlotte

Grădina imaginată de Kate este semisălbatică, iar la aranjarea ei au contribuit și copiii, care i-au adus mamei lor mușchi, frunze și crenguțe, necesare la decorare. Cei cinci membri ai familiei regale – George (5 ani), Charlotte (4 ani) și Louis (1 an) au avut parte de o zi de distracție alături de părinții lor și s-a văzut că s-au simțit în largul lor în natură, deoarece și acasă petrec destul timp în aer liber.

printul louis printul william

kate Royal Horticultural Society's Chelsea Flower Show

Proiectul Ducesei Kate, parte din Royal Horticultural Society’s Chelsea Flower Show, va fi prezentat publicului marți. Vizitatorii vor putea astfel admira munca Duceasei Kate – ea a conceput un decor natural, cu o căsuță în copac, o cascadă, un adăpost rustic, butuci de copaci, un buștean scobit care joacă rol de tunel și un loc de foc de tabără, pe deplin exploatate de cei mici în vizita pe care i-au făcut-o mamei lor în ajunul inaugurării. 

Foto: Hepta