Dieta lui Meghan Markle include…cartofi prăjiți!

dieta

Dacă tot am vorbit despre ce produse de makeup folosește Meghan pentru a arăta impecabil, ne-am gândit să aflăm și ce mănâncă ducesa pentru a se menține în formă. Trebuie să recunoaștem ca are o siluetă de invidiat. Dieta lui Meghan Markle este una foarte simplă; include chiar și cartofi prăjiți, așa cum a recunoscut aceasta într-un interviu.

Ducesa de Sussex a declarat că încearcă să mănânce cât mai sănătos. Mai mult, preferă să își gătească singură preparatele, printre care se numără adesea pește și legume, împreună cu nelipsitul sos pesto. Dacă ne amintim bine, Prințul Harry a menționat că a cerut-o în căsătorie când găteau împreună pui la cuptor. Așadar, nu ne miră faptul că Meghan Markle ar putea fi o gospodină desăvârșită.

Mâncarea italienească, mexicană și cartofii prăjiti sunt trei mici plăceri vinovate iar Meghan a dezvăluit că nu se abține niciodată de la ele. Pentru a înlocui cafeaua, dar nu și energia, ea alege sucuri verzi sau kombucha. Între mese,  ducesa de Sussex mănâncă mere cu unt de migdale și sare marină.

Foto: hepta.ro

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut renovări în valoare de peste 2,5 milioane de euro

Antimonarhiștii britanici critică cheltuileile făcute de Ducii de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry pentru reședința lor, Frogmore Cottage.

Cuplul regal a renovat locuința de pe domeniul castelului Windsor. Cheltuielile au fost mai mari decât fuseseră estimate, suma ajungând în prezent la peste 2,5 milioane de euro. Harry și Meghan s-au mutat de la Palatul Kensington, unde locuiau alături de Prințul William și Kate Middleton. Această decizie a trezit suspiciuni legate de neînțelegerile dintre cele două cupluri. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Prințul George, fotografiat de mama lui la aniversarea celor 6 ani.

Primul născut al cuplului Ducilor de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, George, fotografiat de mama sa, a împlinit pe 21 iulie 6 ani. Kate este o fotografa amatoare care și-a însușit rolul de a-si surprinde copiii în fotografii, fără să mai apeleze la ajutorul unui profesionist. Micul George este fotografiat purtând un tricou de fotbal și afișează cu mândrie zâmbetul știrb, iar pozele au fost publicate și de noi AICI.

Categorii Lifestyle