Demonstrații de fashion din partea Melaniei și a Ivankăi Trump în Marea Britanie

melania trump

Vizita de stat a lui Donald Trump în Marea Britanie vine la pachet cu apariții elegante din partea doamnelor Trump, dar și a Familiei Regale Britanice.

Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a impresionat încă din prima zi de vizită printr-o apariție impecabilă într-un costum alb, cu o pălărie cu accesorii bleumarin, iar la dineul oferit de Regina Elisabeta aII-a a Marii Britanii a purtat o rochie albă, lungă, fără mâneci, cu mănuși lungi, semnată Christian Dior, din colecția SS19. Și Ivanka Trump, fiica cea mare a președintelui Trump, face parte din suita oficială și a preferat la rândul ei să poarte tot alb la prima întâlnire cu Regina, iar seara a ales o rochie din tafta bleu.

Donald Trump a mai venit însoțit în vizita oficială din Marea Britanie de fiica lui cea mică, Tiffany, și de nora lui, Lara, soția lui Don Jr.

Albul a fost la mare putere printre capetele încoronate și oficialități cu ocazia vizitei lui Trump. Kate, Ducesa de Cambridge, a purtat tot o rochie albă, cu multe volane, la dineul oferit de Regină la Palatul Buckingham.

melania trump

melania trump

melania trump

trump marea britanie

trump marea britanie

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle