Delia la Love is Fun: “Poți conduce tu, ca femeie, dacă el e nepriceput”

Love is Fun s-a întors la ‘A list Magazine cu un nou sezon. După Andreea Raicu, a fost rândul Deliei Matache să se așeze între Gașpar și Nicolai și să le răspundă tirului de întrebări intime, incomode și răscolitoarte despre dragoste, sex, familie și despre copilărie. Împreună, cei trei au abordat și tema noii ediții pe print a ‘A list Magazine: “We are all different, but all the same”.

Ai avut vreodată o relație de o noapte?

Nu. Nu pot să zic că îmi pare foarte rău că nu s-a întâmplat, dar nici nu pot spune că mă bucur. Mi-ar fi plăcut să fac asta. Am avut relații foarte scurte, dar nu chiar atât de scurte.

Care a fost cea mai scurtă relație?

De o lună, să spunem…

La ce vârstă ai realizat că anumite părți ale corpului îți pot produce plăcere?

Cred că de foarte mică. Am, așa, în memorie, niște lucruri. Am fost un copil precoce, care s-a descurcat singur. Îmi pare rău pentru sinceritate, dar vreau să fiu sinceră.

Care a fost cea mai nasoală experiență sexuală?

Dacă la el nu e talent la treaba asta, măcar să fie la tine și tot iese ceva. Unul trebuie să știe să danseze ca să-l miște pe celălalt. Orice ar fi, în dans tot trebuie să se stabilească un ritm. Cineva trebuie să conducă și poți conduce tu, ca femeie, dacă el e nepriceput.

Ești pro sau contra jucării sexuale?

Nu le văd atât de necesare. Totul stă în puterea creierului.

Vezi, mai jos, întreaga ediție Love is Fun cu Delia: