Cupluri de vedete care s-au format prin intermediul social media

cupluri social media

Platformele de social media au devenit principala modalitate de conexiune dintre oameni și multe dintre cuplurile de astăzi s-au cunoscut online. Iată că și vedetele apelează la aceleași metode de a-și întâlni perechea și mai multe celebrități de la Hollywood s-au cunoscut mai întâi virtual și au continuat relația în viața reală.

Dua Lipa și Anwar Hadid

cupluri social media

Vedeta pop și fratele mai mic al surorilor Hadid, Gigi și Bella, au înfiripat o relație prin intermediul Instagram. Cei doi s-au întâlnit pima dată la o petrecere în aer liber și au continuat discuțiile online, iar relația lor durează de câțiva ani deja.

Sophie Turner și Joe Jonas

cupluri social media

Sophie Turner, vedeta din Game of Thrones, și cântărețul Joe Jonas au început timid schimbul de mesaje pe Instagram. Chiar dacă prietenii lor comuni voiau să le facă cunoștință de mai mult timp, Joe Jonas și-a luat inima în dinți și a abordat-o pe Sophie pe social media. ”Ne urmăream reciproc pe Instagram și, într-o zi, m-am trezit de niciunde cu un mesaj de la el.” De acolo și până la căsătorie și copii n-a mai fost decât un pas.

Priyanka Chopra și Nick Jonas

cupluri social media

Un alt membru al familiei Jonas și-a cunoscut viitoarea soție tot pe social media. Actrița Priyanka Chopra a povestit cum Nick Jonas i-a trimis un mesaj pe Twitter, în 2016. ”Prietenii comuni ne tot spuneau să ne întâlnim, așa că le-am spus să-mi trimită numarul lui de telefon și să-l sune asistenta mea”, a povestit actrița de origine indiană într-un interviu. Se pare că discuția a avut succes, deoarece cei doi sunt căsătoriți de trei ani.

Mandy Moore și Taylor Goldsmith

Cuplul s-a cunoscut pe Instagram și s-au căsătorit în 2018. Actrița și cântăreața Mandy Moore a povestit într-un interviu că ea a postat pe Instagram o fotografie de-a albumului soțului ei, iar el i-a scris apoi un mesaj. ”Am început să comunicăm prin e-mail, am ieșit la o întâlnire, iar restul e istorie”. Cei doi au devenit de curând pentru prima dată părinți. ”Multumesc, Instagram, că m-ai ajutat să-mi găsesc un soț!”, a mai spus Mandy Moore.

Sarah Hyland și Wells Adams

Actrița din Modern Family a povestit că și-a cunoscut logodnicul pe internet, după ce acesta i-a trimis un mesaj. ”Eu îl urmăream pe Twitter și am început să schimbăm mesaje, îl găseam foarte amuzant și era fanul serialului Modern Family”, povestește Sarah Hyland. Acesta a invitat-o prin intermediul social media la o cină cu tacos, iar actrița a spus că n-a putut rezista tentației. Cei doi s-au logodit în 2019, după doi ani de relație.

Sarah Paulson și Holland Taylor

Sarah Paulson a povestit că o cunoștea pe actuala ei parteneră, Holland Taylor (78 de ani) de mai mult timp și că pe atunci, ambele erau în relații cu alte persoane. Cele două s-au întâlnit la o petrecere dată de o prietenă comună și atunci a izbucnit scânteia. ”Am început să ne urmărim pe Twitter și… Holland mi-a scris un mesaj”, povestește Sarah Paulson. Relația celor două datează încă din 2015.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle