Cum s-a transformat în timp relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

angelina brad

De la dragoste la ură, apoi la tolerare și la acceptare: așa se poate descrie, pe scurt, relația tumultoasă dintre Brad Pitt și Angelina Jolie.

La patru ani de la o despărțire deloc amiabilă, Angelina Jolie și Brad Pitt fac pași mici, dar siguri, către clădirea unei noi relații civilizate între doi foști soți care împart custodia a șase copii, dintre care trei sunt adoptați. Divorțul survenit după o relație de zece ani și un mariaj de doar doi a fost unul urât pentru ambele părți, cei doi actori eșuând în a păstra o relație cordială și s-au luptat prin tribunale pentru custodia copiilor și pentru împărțirea averii lor fabuloase. Totuși, în ultimul timp, se pare că Angelina Jolie și Brad Pitt reconsideră termenii relației lor și se concentrează pe comunicarea mai bună dintre ei și pe creșterea copiilor într-o atmosferă prielnică.

angelina brad

Presa americană citează surse din apropierea fostului cuplu, care susțin că Brad și Angelina locuiesc aproape unul de celălalt pentru ca actorul să-și poată vizita copiii frecvent, care au rămas în grija fostei lui soții. ”Brad și Angelina vor ca moștenitorii lor să fie sănătoși și fericiți și să aibă parte de sprijinul ambilor părinți. A fost nevoie de ani buni pentru a se vindeca rănile dintre ei și, în sfârșit, au ajuns într-o etapă în care pot împărți creșterea copiilor într-un mod echitabil și armonios”.

View this post on Instagram

#new #bradpitt seen leaving angelina jolie’s house #angelinajolie #marriage #love

A post shared by Brad Pitt (@therealbradpittishere) on

În luna noiembrie a anului trecut, Angelina Jolie declara într-un interviu că ar fi vrut să se mute în afara granițelor Statelor Unite și chiar intenționează să facă acest lucru imediat ce copiii vor împlini 18 ani și că acum s-a împăcat cu ideea că trebuie să locuiască acolo unde se află și tatăl lor.

angelina jolie copii

Legat de divorțul de Brad Pitt din 2016, Angelina a declarat: ”M-am separat de dragul copiilor, a fost cea mai bună decizie și continui să mă concentrez pe vindecarea lor. Când relația mea cu Brad s-a terminat, m-am simțit oarecum pierdută, am simțit o durere profundă, m-am simțit rănită”, povestea Angelina petru Madame Figaro. Chiar dacă cei doi actori nu au discutat niciodată deschis despre adevăratele motive care au dus la ruptura lor, se poate citi printre rânduri, din declarațiile Angelinei, că Brad Pitt a fost cel vinovat de alterarea relației familiale și au circulat zvonuri conform cărora acesta avea ieșiri agresive față de copii, mai ales din cauza consumului de alcool.

Brad Pitt și Angelina Jolie împart custodia celor șase copii: Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Vivienne și Knox, 11 ani.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle