Cum au sărbătorit vedetele Paștele, în carantină

vedete paste

Vedetele au împărtășit fotografii și filmulețe cu felul în care au sărbătorit Paștele catolic si protestant anul acesta. Pentru că nu au avut de ales, majoritatea și-au pus la bătaie imaginația si îndemânarea în bucătărie și le-au făcut toate poftele copiilor.

Jennifer Lopez

JLo este una dintre cele mai active prezențe pe social media și împarte cu restul lumii felul în care îi decurge viața alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez și de copiii lor – Emme, Max, Ella și Natasha. Jennifer Lopez a transmis cu ocazia sărbătorilor pascale un mesaj emoționant: ”Vreau să le urez tuturor un Paște fericit. Știu că traversăm vremuri grele. Azi e ziua în care celebrăm miracolele, așa că să ne rugăm pentru încă un miracol în viitorul apropiat. Vă iubesc pe toți. Paște fericit!”, a transmis Jennifer Lopez, alături de o fotografie cu întreaga familie.

View this post on Instagram

Happy Easter everybody!!!! 💐🌸💛💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jessica Alba

Actrița este mama trei copii și a postat un video cu dimineața zilei de Paște, în care cei mici merg la vânătoare de ouă de ciocolată prin curte, apoi iau o masă copioasă. ”Eu și cu familia mea vă transmitem toată dragostea. Nu credeam că o sa petrec această zi în bucătărie, dar Honor (fiica ei cea mare) a vrut un brunch de Paște, care s-a transformat apoi în prânz și cină – cu ceai, sandvișuri și prăjituri de casă, cu gem de căpșune și frișcă”, s-a confesat Jessica Alba.

View this post on Instagram

#StayHome #StaySafe Sending you all love from my family- to you and yours 🙏🏽💗 Didn’t think I was gonna spend the day in the kitchen but 🤷🏽‍♀️ Honor wanted Easter Brunch which turned into a late lunch early dinner inspired by “English -Afternoon Tea” with tea sandwiches 🥪 and homemade scones ( made by H, H & me), strawberry jam (courtesy of Haven) and Quick Clotted Cream (courtesy of Honor) Tea by @ladureeus – @cash_warren was holding it down w Hayes and was amazing on clean up 💗. Grateful for all of you- for our family -friends -healthcare workers -folks working day in and day out as essential workers to keep us fed and all of our essential needs met. 🙏🏽 thank you 🙏🏽 thank thank you 🙏🏽 we are humbled and grateful for you

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Prințesa Charlene de Monaco

Charlene, soția Prințului Albert de Monaco, a publicat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii cu gemenii familiei regale, Prinții Jaques și Gabriela, în grădina reședinței lor, împodobită cu decorațiuni de Paște, și a transmis un mesaj cu urări de bine întregii lumi.

View this post on Instagram

Sending healing and love to the world, we miss you, see you soon🌈. Happy Easter 🐣

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) on

Katy Perry

Cântăreața e gravidă în șase luni cu logodnicul ei, actorul Orlando Bloom, și a publicat pe Instagram o fotografie în care poartă o salopetă de iepuraș.

Drew Barrymore

Actrița în vârstă de 45 de ani este probabil una dintre cele mai domestice prezențe din lumea celebrităților. Drew Barrymore n-a avut o clipă liberă de Paște: a hrănit găinile din curte, a plantat ierburi aromatice, a gătit, a citit și s-a jucat cu cele două fiice.

View this post on Instagram

Easter ideas! Plant. Play. Read. Write. Games. Dance.

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Eva Longoria

Actrița de origine mexicană în vârstă de 45 de ani a publicat o fotografie cu fiul ei, Santiago Enrique, care va împlini doi ani în iunie, anul acesta. Eva Longoria le urează celor care o urmăresc un Paște fericit și îl arată pe fiul ei înconjurat de mai multe ambalaje de la ouăle de ciocolată.

View this post on Instagram

Happy Easter! 🐣🐰✝️

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Foto: Unsplash

Categorii Lifestyle