Cum arată casa lui Naomi Osaka, din Beverly Hills

casa naomi osaka

Naomi Osaka (23 de ani) este cea mai controversată jucătoare de tenis la ora actuală, după ce s-a retras de la turneul Rolland Garros din cauza criticilor apărute ca urmare a refuzului ei de a participa la conferința de presă. Sportiva s-a retras la casa ei din Beverly Hills, care valorează 7 milioane de dolari. 

Tenismena care reprezintă Japonia în cadrul competițiilor sportive locuiește în Statele Unite și deține o vilă impresionantă în Beverly Hills, locul în care s-a retras imediat după plecarea ei benevolă de la Rolland Garros.

naomi osaka

naomi osaka

naomi osaka

Casa din Beverly Hills a jucătoarei de tenis valorează 7 milioane de dolari a fost cumpărată de la o altă vedetă, cântărețul Nick Jonas. Locuința a fost achiziționată în 2019, după mai multe victorii de Grand Slam, prin care Osaka a detronat-o pe campioana Serena Williams.

naomi osaka

Numai în ultimul an, Naomi Osaka a câștigat 38 de milioane de dolari din contracte publicitare și din turnee, lucru ce a plasat-o pe primul loc în topul celor mai bine plătite sportive din istorie, potrivit Forbes.

Casa în care s-a retras Naomi Osaka după eșecul de la Rolland Garros este o oază de liniște cu trei dormitoare, patru băi, amplasată pe dealurile Los Angelesului, în zona cunoscută drept Beverly Hills Post Office și este situată pe o proprietate de peste 2000 de metri pătrați.

casa naomi osaka

Casa este formată în mare parte din pereți de sticlă ce lasă lumina naturală să scalde spațiul generos și este amenajată într-un stil luxos. În plus, proprietatea dispune și de o casă de oaspeți suspendată și de o terasă spațioasă, care înconjoară piscină infinity.

Initial, cladirea a fost ridicată în 1965, dar a fost renovată complet în 2015 de proprietarul de atunci, care transformat-o într-o oază minimalistă cu accente de design de mijloc de secol.

naomi osaka

Naomi Osaka s-a născut în Japonia, dintr-o mamă japoneză și tata haitiană, dar a crescut la New York și a deținut inițial dubla cetățenie, dar a renunțat la cetățenia americană în 2019 pentru a reprezenta Japonia la Jocurile Olimpice.

Sportiva a explicat într-o postare pe Instagram de ce a ales să plece în mijlocul desfășurării turneului de tenis Rolland Garros.

naomi osaka

Adevărul este ca sufăr de mult timp de depresie, de când am participat la US Open, în 2018 și mi-a fost foarte greu să-i fac față. Chiar dă jurnaliștii sportivi au fost mereu drăguți cu mine, nu sunt o bună vorbitoare în public și sufar de atacuri de anxietate când trebuie să vorbesc cu media din întreaga lume. Astfel că la Paris mă simțeam deja vulnerabilă și anxioasă și mi-am dat seama că e mai bine să mă gândesc la mine și să omit conferințele de presă. Am cerut în mod expres să mi se respecte decizia, deoarece cred că regulile sunt depășite și am vrut să subliniez și asta”, a explicat Naomi Osaka și a adăugat că se va retrage pentru o vreme din activitatea competițională până când se va simți mai bine.

Foto: Hepta, Realtor

Categorii Lifestyle