Cum a slăbit Kelly Osbourne 40 de kilograme

kelly osbourne

Kelly Osbourne, fiica celebrului rocker Ozzie Osbourne, a reușit să slăbească aproape 40 de kilograme și se mândrește cu noua ei siluetă

Kelly Osbourne este mai bucuroasă ca niciodată și își afișează cu mândrie noua siluetă, mai suplă cu aproape 40 de kilograme, după ce artista a făcut o prioritate din sănătatea ei. Astfel, fiica celebrului rocker Ozzie Osbourne a ajuns să poarte mărimea XS la haine și chiar face paradă cu acest lucru pe Instagram, unde a postat o fotografie cu o eticheta de haine care arată mărimea 26 în sistemul american, echivalent cu un XS european. Kelly Osbourne își asumă lipsa de modestie și spune că se laudă cu reușita ei pentru că a muncit mult să ajungă la rezultat, iar sentimentul e fantastic.

Arista a împărtășit cu fanii ei planurile de a face o prioritate din sănătatea ei. ”2019 a fost un an al naibii de greu. Dar a fost și bun din multe puncte de vedere, mai ales din perspectiva dezvoltării personale. În alte aspecte, a fost foarte dificil. Dar, cu bune și cu rele, a fost o lecție pentru mine, am învățat multe în tot acest timp. Am ajus la concluzia că mereu am pus mai presus dorințele și nevoile celorlalți decât ale mele”, spunea Kelly, care de doi ani este abstinentă de la alcool. ”2020 va fi anul meu! E timpul să mă pun pe mine pe primul loc și să fiu femeia împlinită, care nu mai are probleme cu alcoolul”, adaugă vedeta, care s-a afirmat alături de familia ei în reality-show-ul The Osbournes de la începutul anilor 2000.

Kelly Osbourne a împărtășit constant problemele ei cu greutatea și cu adicția de alcool și de droguri. Aceasta a vizitat frecvent mai multe instituții de dezintoxicare și mereu sfârșea prin a înlocui substanțele nocive cu mâncarea. ”Mereu am fost genul de persoană care mânca pe fond emoțional. Am înlocuit drogurile cu mâncarea și am continuat să mă îngraș. Când sunt supărată, uit de orice dietă”, povestea Kelly. 

Vedeta și-a dat seama de greșelile pe care le făcea în timpul participării ei la emisiunea reality-show Dancing With the Stars. Ajutată de partenenrul ei de dans, care i-a dat sfaturi în ceea ce privește nutriția, Kelly a renunțat la pizza și la cartofi prăjiți și la celelalte mâncăruri grase și a început să consume carne de curcan și salate. A mai aflat, de asemenea, că un regim bazat pe proteine bune și sărac în carbohidrați îi va oferi mai multă energie și că mâncarea sănătoasă, combinată cu mișcarea, chiar face minuni.

kelly osbourne

Astfel, Kelly a dat jos imediat 10 kilograme, dar, imediat ce show-ul s-a încheiat, greutatea a revenit la starea ințială, iar Kelly a fost ajutată în demersul ei de antrenorul mamei ei. Astfel, Kelly a început să facă drumeții de câteva ori pe săptămână, iar după o lună, aceasta era gata să înceapă exercițiile la sală.

kelly osbourne

Kelly povestește cât de greu i-a fost să accepte că are o problemă și să-și dea timp să ajungă unde dorește. ”Nu suportam să mă uit la mine în oglindă la sală, mi se părea că arăt îngrozitor, așa că am avut altă abordare. Am încercat să fac această experiență cât mai distractivă și am început prin a purta echipament drăguț, vesel. Oricât de superficial ar părea, chiar m-a ajutat acest lucru, pentru că am început să nu mai urăsc felul în care arăt, povestește vedeta. Aceasta le-a cerut ajutorul și prietenelor ei, pentru a-și păstra motivația și astfel au început toate un program de exerciții pliometrice – care implică contracții musculare explozive. ”Sunt foarte grele aceste exerciții, dar când le termini ai un sentiment de împlinire, iar când vezi rezultatele… ”

kelly osbourne slabit

Regimul nutrițional a revenit pe calea cea bună, iar chipsurile și sucurile acidulate au fost înlocuite din nou cu alegerile sănătoase. ”Am început să fac alegeri mai bune, dar tot mai gust din când în când pizza și furesecuri. Totuși, când mă satur, mă opresc. Poate că mi-a luat zeci de ani să înțeleg ce trebuie să fac să nu mă mai îngraș, dar bine că s-a întâmplat Mă bucur că am reușit să slăbesc într-un mod sănătos. Nu m-aș fi gândit nici într-un milion de ani că voi fi acea fată care mănâncă sănătos și care se trezește cu noaptea-n cap pentru a face exerciții fizice. După ce am fost făcută toată viața grăsuță și rotofeie, pot să mă afișez acum fără griji în costum de baie. Îmi vine să plâng, câteodată”, adaugă vedeta.

În timpul carantinei, Kelly a petrecut timp cu membrii familiei ei, care au trecut, la rândul lor, prin multe încercări, Fratele ei, Jack, suferă de scleroză multiplă, iar tatăl ei, Ozzie, suferă de boala Parkinson.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle