Cine este iubita starului de la Hollywood de origine română, Sebastian Stan

sebastian stan iubita

Actorul de origine română Sebastian Stan (37 de ani), cunoscut datorită aparițiilor sale în seria Avengers, dar și din producțiile nominalizate la Oscar Black Panther, I, Tonya și din Captain America, Black Swan și din serialul de succes Gossip Girl, s-a afișat recent alături de iubita lui, actrița spaniolă Alejandra Onieva (28 de ani).

 Sebastian Stan și Alejandra Onieva își petrec vacanța pe un iaht în Ibiza, unde au fost fotografiați de paparazzi în ipostaze tandre. Alejandra a postat pe contul ei de Instagram mai multe instananee cu peisajele idilice din insula spaniolă alături de iubitul ei, langă care a scris ”Momente pe care ți le oferă viața”.

View this post on Instagram

Y estos momentos que te da la vida ☀️ #Sunset

A post shared by Alejandra Onieva (@ale_onieva) on

Alejandra Onieva este o cunscută actriță în Spania, unde s-a afirmat în filme precum High SeasPresunto Culpable sau Ella Es Tu Padre și nu a jucat încă în nicio producție în limba engleză.

View this post on Instagram

“ í”… !!

A post shared by Alejandra Onieva (@ale_onieva) on

Se pare că Sebastian Stan a părăsit într-un final teritoriul Statelor Unite pentru a se refugia alături de iubita lui pe insula exotică și pentru a scăpa de restricțiile carantinei din New York, orasul în care s-a stabilit și despre care declara recent că nu e dispus să-l părăsească sub nicio formă, în ciuda amenințării pandemiei de coronavirus. ”Aceasta este casa mea, nu am unde să mă duc în altă parte. Cei care nu triăesc aici își imaginează că e un loc care îți accentuează senzația de singurătate. Și da, îți poate da această senzație, dar nu e chiar așa. Eu mă simt foarte mândru că locuiecs aici, am o relație specială cu acest oraș. Această țară mi-a adus atâtea oportunități și nu as vrea s-o abandonez”. Sebastian Stan a mai adăugat că visul lui, după ce pandemia se va fi terminat, e să meargă la un rooftop party în Brooklyn, unde să asculte cu volumul tare muzică house și să privească în zare spre Manhanttan, cu un cocktail în mână.

sebastian stan nicole kidman

Sebastian Stan, alături de Nicole Kidman 

Sebastian Stan este finul mogulului din industria de beauty, Anastasia Soare, o altă personalitate de orgine română care s-a afirmat la Hollywood, iar ambii provin din Constanța..

Sebastian Stan a mai avut partenere cunsocute, precum colega lui din Gossip Girl, Leighton Meester, dar si Dianna Agron, Jennifer Morrison și  Margarita Levieva. 

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle