Cinci seriale cu medici (în afară de Grey’s Anatomy)

seriale despre medici

După E.R. (oh, oare doar nouă ne este dor de George Clooney în rolul doctorului Doug Ross?), Grey’s Anatomy și Dr. House, serialele cu medici au devenit un adevărat fenomen în întreaga lume. Și nici măcar nu trebuie să fii medic sau să ai prea multe cunoștințe din acest domeniu, poveștile lor te vor captiva oricum încă de la primele episoade.

Dacă ai trecut în revistă propunerile noastre în materie de seriale pentru primăvară, acum este timpul pentru câteva sugestii de producții medicale – de la cele mai puțin cunoscute la ultimele apariții.

Heartbeat
Fii pe fază, Meredith Grey, anul acesta ai concurență! NBC a lansat la începutul acestei primăveri un nou serial despre medici, Heartbeat, care urmărește viața lui Alex Panttiere (Melissa George), un renumit chirurg cardio-toracic din Los Angeles. În timp ce se luptă cu demonii unui trecut de care nu se poate separa, Alex încearcă să își găsească echilibrul între viața personală și cariera sa la spitalul St. Matthews.

A Young Doctor’s Notebook
O să spunem doar atât: Jon Hamm (Mad Men, 30 Rock) și Daniel Radcliffe (Harry Potter, Horns). Cei doi fac echipă în A Young Doctor’s Notebook, un serial de comedie neagră inspirat de povestirile scriitorului de origine rusă Mikhail Bulgakov. La începutul secolului 20, în pragul unei revolte, un tânăr medic ajunge într-un sat din Rusia pentru a lucra la spitalul local, fără să bănuiască o clipă ce îl așteaptă aici.

doctor

Sirens
Produsă de canalul USA, versiunea americană a serialului britanic cu același nume este o comedie care te va face să râzi cu gura până la urechi. Johnny (Michael Mosley), Henry (Kevin Daniels) și Brian (Kevin Bigley) formează o echipă foarte simpatică de paramedici care trec printr-o mulțime de peripeții zi de zi, în
timp ce încearcă să salveze vieți. Johnny și Henry sunt cei mai buni prieteni dintotdeauna și, pe lângă asta, formează un cuplu împreună, pe când Brian este cel mai nou membru al găștii lor.

Sirens

Saving Hope
Serialul, care explorează și
limitele supranaturalului, o are în prim plan pe Alex Reid (Erica Durance), medic la spitalul Hope Zion din Toronto. În urma unui accident, logodnicul său, doctorul Charles Harris (Michael Shanks), șeful secției de chirurgie a spitalului, intră în comă, iar evenimentul îi dă lui Alex viața peste cap complet. Situația se complică și mai mult în clipa în care apare în scenă și medicul ortoped Joel Goran (Daniel Gillies), fostul ei iubit.

Hawthorne
Cristina Hawthorne (Jada Pinkett-Smith) este o mamă singură, care își crește fiica așa cum poate mai bine, în timp ce încearcă față tuturor provocărilor de la muncă. Hawthorne este liderul asistenților medicali de la spitalul
Richmond Trinity, o adevărată eroină în rândul pacienților și al colegilor săi, pentru care luptă de fiecare dată să le apere interesele. Viața Cristinei este însă mult mai complicată de atât, iar toate complicațiile sale au legătură cu un singur nume: Tom Wakefield (Michael Vartan), șeful secției de chirurgie de la spitalul ei.

cristina hawthorne

Iar dacă faci parte din clubul dependenților de seriale, la fel ca noi, îți propunem și opt titluri cu personaje feminine care ne inspiră de fiecare dată.

Categorii Lifestyle