Christina Aguilera vorbește despre violența domestică

christina aguilera violență domestică

Christina Aguilera (38 de ani) a fost copleșită de emoții recent când a primit o recunoaștere din partea unui adăpost pentru femeile abuzate în urma violenței domestice.

Cântăreața a fost recompensată cu premiul Community Hero din partea organizației The Shade Tree din statul Nevada, pentru statutul ei de supaviețuitor al agresiunii domestice, iar momentul i-a reamintit de trecutul ei, când ea, mama ei și sora ei au suferit de abuzul tatălui ei – Fausto Wagner Xavier Aguilera (un emigrant de origine ecuadoriană, angajat al forțelor armate din SUA).

Christina Aguilera a vorbit despre amintirile dureroase când a primit premiul și chiar a izbucnit în lacrimi.

Chiar dacă acum se bucură de o carieră de succes și este mama a doi copii reușiți, Christina Aguilera a avut de depășit sechelele din copilărie. ”Este dezgustător, iar acest lucru li se întâmplă prea multor oameni dragi”, a declarat cântăreața în timpul speech-ului de acceptare a premiului. ”E o cauză draga inimii mele pentru că și eu am crescut cu violența domestică și sunt o supraviețuitoare – la fel cum sunteți multe dintre voi – și sunt afectată de acest lucru. E foarte importantă munca pe care o depuneți pentru susținerea cauzei victimelor violenței domestice – mai ales prin voluntariat și donații”, a adăugat vedeta.

christina aguilera violența domestică

Christina Aguilera se află în prezent în turneu în Europa, pentru promovarea celui mai recent al album, Liberation, iar în luna noiembrie, show-ul ei poate fi urmărit la Londra, Glasgow, Manchester și la Birmingham.

Christina Aguilera este laureată a mai multor premii Grammy. A fost căsătorită cu producătorul muzical Jordan Bratman, cu care are  un fiu, Max (11 ani). În prezent, cântăreața are o relație cu Matthew Rutler, cu care are o fiică, Summer, în vârstă de cinci ani.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle