Christina Aguilera vorbește despre anxietatea provocată de propria ei imagine

christina aguilera anxietate

Christina Aguilera (39 de ani) s-a confesat recent unei publicații italiene, în care povestește despre problemele pe care le are cu anxietatea cauzată de propria ei imagine și de felul în care se percepe pe ea însăși.

Într-un interviu acordat ediției italiene L’Officiel, Christina Aguilera (39 de ani) abordează un subiect sensibil, legat de propria ei persoană, de presiunea socială și de perfecționismul care i-a cauzat de multe ori probleme. Astfel, vedeta americană a spus că uneori este hipercritică față de ea însăși și că mereu și-a forțat propriile limite pentru a atinge cea mai buna versiune a ei.

christina aguilera anxietate

”Fii bun cu tine însuți. Toți ne aflăm pe drumul propriei noastre regăsiri, este datoria noastră, ca oameni, dar fiecare urmează o cale proprie, așa că nu are rost să facem comparații inutile. Vezi-ți de treaba ta. Dacă pierzi timpul uitându-te mereu în urmă să vezi ce fac ceilalți, riști să te pierzi. Ar fi bine să încercam să ne ascultăm, să vedem care sunt lucrurile care ni se potrivesc. E nevoie de timp să te detașezi de mediul înconjurător și să știi cu exactitate ceea ce simți. Să ne permitem să fim cine suntem cu adevărat. Deseori m-am confruntat cu episoade de anxietate și am fost hipercritică cu mine însămi, dar nu m-am oprit niciodată din a căuta noi modalități de a merge mai departe, fără riscul de a mă neglija. Nu voi ține niciodată nicio dietă, așa că treceți peste asta… trebuie să acceptăm că suntem în regulă așa cum suntem și să nu mai dăm importanță amănuntelor. Furmusețea adevărată , pentru mine, stă în abilitatea de a mă cunoaște și de a mă proteja. Sunt departe de a fi perfectă, dar sunt pură”, si-a încheiat Christina Aguilera tirada față de percepțiile propriei persoane.

christina aguilera anxietate

Christina Aguilera s-a născut la New York și este una dintre cele mai de succes artiste din lume, cu mai multe premii Grammy la activ. Alături de Mariah Carey, are una dintre cele mai performante tehnici vocale dintre toate cântărețele și a fost deseori numită cea mai bună voce pop. Vedeta are doi copii, Max, de 12 ani, si Summer, de cinci ani. Între 2005 și 2011 a fost căsătorită cu producătorul muzical Jordan Bratman, tatăl lui Max, iar în prezent, este logodită cu tatăl lui Summer, Matthew Rutler.

Aguilera provine dintr-o familie destrămată, cu probleme, fapt ce a determinat-o să-și protejeze copiii de lumina reflectoarelor. ”Este foarte important pentru mine să le asigur copiilor un mediu sigur și plin de iubire. Vreau ca ei să perceapă muzica exact ca pe un dar și nu ca pe o scăpare, așa cum am făcut eu”, declara vedeta în urmă cu câțiva ani.

Foto: L’Officiel, Hepta

Categorii Lifestyle