Christina Aguilera se confesează despre nesiguranțele sale

christina aguilera

Christina Aguilera povestește despre angoasele sale și a rememorat perioada ei de început din industria muzicală și spune că n-ar vrea să retrăiască acele momente, când era prea slabă și nesigură pe ea.

În interviul acordat publicației americane Health Magazine, Christina Aguilera (40 de ani) povestește că nu avea deloc încredere în ea însăși la 20 de ani și avea adesea accese de anxietate legate de greutatea ei.

View this post on Instagram

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Eram super slabă când am intrat în industria muzicală și nu-mi plăcea asta la mine. Acum îmi e greu să mă uit la fotografiile cu mine de atunci, deoarece îmi amintesc cât eram de instabilă emoțional. N-aș mai vrea să retrăiesc vârsta de 20 de ani, gradul de încredere în sine era foarte scăzut”, detaliază artista, mama a doi copii.

christina aguilera

Totuși, Aguilera a început să capete forme mai pline un an mai târziu, iar la varsta de 21 de ani, începea să fie mulțumită de noua ei siluetă. ”Îmi adoram noile forme și eram foarte mândră că am un posterior bombat. Întotdeauna am fost de părere că e mult mai plăcut să te uiți la o femeie decât la un bărbat. Odată ce înaintezi în vârstă, începi să nu te mai compari cu alții și începi să-ți apreciezi corpul si să ți-l asumi. Oricum, toți avem zile mai bune și zile mai proaste și părerea noastră despre noi înșine oscilează. Îți dai seama că viața e prea scurtă pentru a pierde timp prețios cu ceea ce cred ceilalți despre tine.”

Foto: Health, Hepta

Categorii Lifestyle