Cele mai temperamentale staruri de la Hollywood

staruri temperamentale

Oricine poate avea o zi proastă la serviciu, când stresul face ca lucrurile să scape de sub control. Iată care sunt celebritățile cunoscute pentru că-și ies frecvent din pepeni pe platourile de filmare, iar lucrul alături de ele poate genera un spor de risc.

Joaquin Phoenix

joaquin phoenix

Actorul este foarte apreciat pentru munca sa, dar când se află pe platourile de filmare nu este cea mai plăcută companie. Joaquin Phoenix este notoriu pentru căderile sale nervoase de la filmări, când nu ezită să faca uz de cuvinte vulgare și de injurii la adresa colegilor din echipa tehnică și obișnuieste ca, atunci când își iese din fire, să plece de la filmări.

Russel Crowe

russel crowe

Actorul australian este cunoscut, de asemenea, pentru rapiditatea cu care își pierde cumpătul atât la filmări, cât și în viața de zi cu zi. Odată, a avut o ieșire violentă în recepția unui hotel din New York, când a atacat un angajat cu telefonul, iar la filmările pentru producția premiată cu Oscar, Gladiatorul, l-a amenințat pe unul dintre producători, un supraviețuitor al Holocaustului, că-l omoara cu mâinile goale.

Christian Bale

christian bale

Actorul deținator al unui trofeu Oscar a făcut o scenă de zile mari la filmările pentru Terminator Salvation, când unul dintre directorii de imagine a intrat în cadru. Bale s-a dezlănțuit într-o tiradă de injurii la adresa acestuia, din cauză ca i-ar fi distras atenția. Apoi, Christian Bale și-a cerut scuze în repetate rânduri.

Jared Leto

jared leto

Actorul și muzicianul Jared Leto merge până la extrem cu dedicarea sa față de personajele pe care le interpretează. Când a fost distribuit în filmul Suicide Squad, în rolul lui Joker, Leto s-a pregătit urmărind filme cu crime violente și a mers și mai departe, până la a le trimite colegilor de distribuție cadouri mai puțin obișnuite, precum prezervative folosite, animale moarte sau șobolani vii, lucru ce a dus la concedierea lui din film.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle