”Songbird”, primul film artistic despre pandemia de Coronavirus. Nume mari de la Hollywood în distribuție

demi moore songbird pandemie

Songbird”, primul film hollywoodian despre pandemia de coronavirus se află în pregătire, iar filmările sunt programate să înceapă în curând. Deja distribuția este pusă la punct, iar printre actorii antamați să apară în ecranizarea pandemiei de coronavirus se află Demi Moore, Craig Robinson, Paul Walter Hauser și Peter Stormare.

Thrillerul ”Songbird” va fi filmat la Los Angeles și va fi regizat de Adam Mason, iar acțiunea se va petrece la doi ani de la izbuncirea pandemiei de coronavirus, când boala este încă activă, iar virusul continuă să cunoască mutații și devine din ce în ce mai periculos. Intriga este țesută în jurul unui curier care se bucură de o imunitate rară, dar care nu poate sta alături de iubita lui, deoarece aceasta, la fel ca și majoritatea celorlalți oameni, trebuie să stea în izolare.

Curierul va avea de depășit o mulțime de obstacole pntru a se putea reuni cu partenera lui, iar printre acestea se afla și confruntarea cu o familie puternică, condusă de figura matriarhală interpretată de Demi Moore.

”Songbird” va fi și unul dintre primele filme care vor fi turnate după pauza de pandemie, timp în care toată activitatea de la Hollywood a încetat, din cauza restricțiilor impuse răspândirea virusului. Producția va respecta normele de distanțare socială încă în vigoare și se vor folosi tehnici noi de filmare, revoluționare, pentru a feri pe cât posibil actorii și echipa de o eventuală contaminare – printre altele, nu se vor afla niciodată mai multe persoane în aceeași cameră, iar actorii nu vor filma scene face to face.

Până acum, COVID-19 a ucis peste 485 000 de oameni și a îmbolnăvit peste nouă milioane de persoane în întreaga lume.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle