Cele mai extravagante proceduri de beauty la care apelează vedetele

beauty extravagante vedete

Dacă în urmă cu puțin timp am amintit de cele mai simple și la îndemâna oricui metode de menținere a frumuseții și a tinereții la care apelează vedetele, de data aceasta enumerăm proceduri extravagante, scumpe, exclusiviste și neobișnuite la care recurg frumusețile de la Hollywood pentru a se menține la fel de tinere, de fresh și de atrăgătoare. Fie ca par amuzante sau exagerate, se pare că nimic nu e prea mai mult sau prea scump pentru menținerea frumuseții veșnice.

Kim Kardashian – metoda Vampirului

beauty extravagante vedete

Când câștigi sute de milioane de dolari datorităimaginii tale, atunci nimic nu e prea mult sau prea ieftin pentru a-ți menține aspectul. Kim Kardashian își păstrează fața tânără și fermă prin diverse proceduri, cea mai neobișnuită fiind un facelift vampir, prin care sângele ei, extras din braț, îi este reinjectat în față pentru a preveni apariția ridurilor.

Sandra Bullock – cremă de hemoroizi pentru pungile de sub ochi

beauty extravagante vedete

Sandra Bullock apelează la o metodă cel puțin neobișnuită, dar eficientă, se pare, pentru a-și trata cearcănele și pungile de sub ochi, și anume crema de hemoroizi.

Mila Kunis – tratamente cu diamante și rubine

beauty extravagante vedete

Soția lui Ashton Kutcher își face peeling-uri cu praf de diamante și de rubine. Acest tratament conține antioxidanți, reduce inflamațiile și costă 7000 de dolari.

Angelina Jolie – tratament cu caviar

beauty extravagante vedete

Actrița apelează la împachetări cu caviar pentru a-și menține pielea fermă și fină. Ea a adoptat aceste proceduri mai ales în timpul sarcinilor, pentru a preveni apariția vergeturilor.

Jennifer Lopez – tratamente faciale cu placentă

beauty extravagante vedete

Vedeta vrea să arate veșnic tânără, mai ales acum, când a atins deja jumătate de secol de viață. Tratamentul ei facial preferat este cel cu măști de placentă și cu colagen, care ajută la menținerea aspectului tânăr al tenului.

Kate Hudson – tratament ”la rece”

beauty extravagante vedete

Probabil cel mai ieftin și mai simplu tratament: actrița își ține pentru câteva secunde fața în apă rece cu gheață pentru revitalizare. Câteva secunde petrecute la gheață ajută la eliminarea aspectului adormit al feței și la redinamizarea circulației la nivelul tenului.

Irina Shayk – mască de față cu aur

beauty extravagante vedete

Fosta soție a lui Bradley Cooper, Irina Shayk, își aplică frecvent o mască de față cu aur de 24k, despre care se spune ca reînnoiește stratul celular al feței și reduce ridurile. O mască de față de acest fel costă 300 de dolari, iar printre adeptele ei se mai numără modelele Victoria’s Secret Elsa Hosk, Alessandra Ambrosio și Sara Sampaio.