Ce filme și seriale vedem la TV și pe platformele de streaming în februarie

Este din nou februarie, ceea ce înseamnă că o bună parte din această lună va fi sub semnul inimioarelor și al poveștilor țesute în jurul Zilei Îndrăgostiților. Inclusiv la TV și pe platformele de streaming. Partea bună, însă, este că grila de programe include o varietate de titluri, pentru toate gusturile și preferințele, așa că în mod sigur vei găsi ceva pe placul tău… chiar dacă nu sărbătorești Valentine’s Day. 

Netflix

Firefly Lane

La începutul lunii februarie, Netflix ne întâmpină cu o poveste emoționantă despre o prietenie presărată cu nenumărate ups and downs. Tully (Katherine Heigl) și Kate (Sarah Chalke) fac cunoștință în copilărie pe Aleea cu licurici și devin prietene de nedespărțit, la bine și la rău, vreme de 30 de ani. Serialul va avea premiera pe 3 februarie. 

Invisible City

Un fantasy brazilian creat de Carlos Saldanha, Invisible City este o dramă încărcată de mister și suspans. Serialul se învârte în jurul unui ofițer de poliție de la departamentul de mediu, care descoperă o lume de entități mitologice ale folclorului brazilian atunci când înțelege legătura dintre misterioasa apariție a unui delfin de apă dulce pe plaja din Rio de Janeiro și moartea soției sale. Invisible City va avea premiera pe 5 februarie la Netflix. 

Malcolm & Marie

Zendaya (Spider-Man, Euphoria) și John David Washington (Tenet) ne propun o incursiune într-o poveste de dragoste foarte intensă și emoționantă. Un regizor (Washington) și iubita lui (Zendaya) se întorc acasă după lansarea răsunătoare a unui film, așteptându-se la apreciere din partea criticilor și, bineînțeles, la succes din punct de vedere financiar. Dar seara ia o întorsătură neașteptată în timp ce revelațiile legate de relația lor încep să iasă la suprafață, punând la încercare puterea iubirii lor. Filmul regizat de Sam Levinson, care a semnat și scenariul, va debuta pe 5 februarie la Netflix. 

News of the World

La cinci ani după încheierea Războiului Civil, căpitanul Jefferson Kyle Kidd (Hanks), veteran a trei războaie, călătorește din oraș în oraș ca povestitor de non-ficțiune și împărtășește lumii știri despre președinți și regine, lupte glorioase, catastrofe devastatoare și aventuri captivante din toate părțile globului. În Texas, el o întâlnește pe Johanna (Helena Zengel), o fetiță de 10 ani, crescută de tribul Kiowa de la vârsta de 4 ani. Johanna refuză să accepte o lume pe care nu o cunoaște, iar acum ea este obligată să se întoarcă la unchiul și mătușa ei, contrar propriilor dorințe. Kidd acceptă să o ducă pe fată acolo unde legea a stabilit că trebuie să crească. Călătorind împreună sute de kilometri prin sălbăticia neiertătoare, cei doi vor înfrunta provocări și pericole imense, create atât de mâna omului, cât și de forțele naturii. Totul în încercarea de a găsi un loc unde amândoi să simtă în sfârșit că au ajuns acasă.

To All The Boys: Always And Forever 

Probabil unul dintre cele mai așteptate titluri de pe Netflix din această lună, To All The Boys: Always And Forever ne aduce o nouă aventură a Larei Jean Covey (Lana Condor), care se află acum la sfârșitul liceului și la începutul vieții de adultă. De această dată, are parte de două călătorii care îi pot schimba complet lumea și care o fac să-și imagineze felul în care va arăta universul ei după absolvire, alături de familie, de prieteni și de Peter. Filmul va avea premiera pe 12 februarie. 

Behind Her Eyes

Dacă îți era dor de un thriller care să te țină cu sufletul la gură de la un episod la altul, Behind Her Eyes este următorul titlu pe care trebuie să îl vezi pe Netflix. Louise (Simona Brown), o mamă singură, este atrasă într-un joc psihologic parșiv atunci când începe o aventură cu șeful ei psihiatru și se apropie și de soția lui enigmatică. Serialul va fi disponibil din 17 februarie. 

Ginny & Georgia

După ce petrec ani de zile pe fugă, o mamă (Brianne Howey) și fiica ei adolescentă (Antonia Gentry) încearcă să-și creeze o viață normală în Noua Anglie. Din păcate, trecutul mamei le amenință viitorul la fiecare pas. Serialul va fi disponibil pe Netflix din 24 februarie. 

HBO GO

The Lady and the Dale

The Lady and the Dale este un serial-documentar țesut în jurul unui personaj foarte interesant, antreprenoarea Elizabeth Carmichael, femeia care a devenit celebră în anii ‘70, atunci când a lansat o mașină cu trei roți și un motor eficient din punctul de vedere al consumului de combustibil, un autovehicul numit The Dale. O farsă uriașă sau o inovație revoluționară? Serialul este disponibil pe HBO GO.

Locked Down

Anne Hathaway și Chiwetel Ejiofor fac echipă în acest film a cărui acțiune este plasată exact în timpul carantinei din Londra, într-un moment în care lumea întreagă pare a se afla în mijlocul colapsului. Relația dintre Linda și Paxton trece printr-o etapă dificilă, iar izolarea la domiciliu și schimbările sociale din jur nu fac decât să accentueze criza lor. Însă lucrurile iau o turnură neașteptată în momentul în care apare perspectiva unui jaf în care să fie amândoi implicați, furtul unui diamant valoros, o aventură care le poate salva relația și îi poate uni mai mult ca niciodată. Filmul va fi disponibil din 5 februarie la HBO GO.

Vitals. A True human story

O miniserie-documentară produsă de HBO Europe, filmată în Spania în timpul pandemiei, Vitals. A True human story este un portret profund și emoționant al vieții dintr-un spital din Barcelona în timpul pandemiei Covid-19. Serialul în trei părți explorează provocările fizice și emoționale prin care trec pacienții și personalul, nu doar la serviciu, ci și acasă, alături de familiile lor și de cei dragi. Capturând poveștile foarte personale ale subiecților lui, regizorul Fèlix Colomer ne reamintește de capacitatea remarcabilă a omenirii de iubire și bunătate, atunci când se confruntă cu cele mai dure situații. Serialul va fi disponibil din 7 februarie la HBO GO.

AXN

Ice

Lumea plină de opulență, dar extrem de periculoasă a comerțului cu diamante se dezvăluie în noul serial, Ice, care urmărește viața familiei Green, dar și evoluția afacerii lor cu pietre prețioase pe piața din Los Angeles. Jake și Freddy Green sunt frați vitregi care au fost crescuți de tatăl lor, Isaac, patriarhul familiei și fondatorul Green & Green Diamonds, și unchiul lor, Cam. Când nesăbuitul Freddy ucide un important traficant de nestemate, Jake se vede nevoit să îl ajute să iasă din încurcătură, apelând la sprijinul unei grupări criminale din Africa de Sud, care e condusă de Sister Rah. Ajutorul, însă, nu este gratis, aceasta îi folosește pe Jake și Isaac pentru a introduce diamante obținute ilegal în Vancouver prin intermediul companiei Green & Green. Serialul a debutat pe 1 februarie la AXN și va fi difuzat în porție dublă, în fiecare luni seară, de la ora 22.00.

Amazon Prime

One Night in Miami

Filmul explorează o întâlnire ficțională dedicată Mișcării Drepturilor Civile pornind de la câteva personaje reale care au avut un rol cheie în desfășurarea evenimentelor sociale și culturale din America anilor ‘60: Muhammad Ali (Eli Goree), Malcolm X (Kingsley Ben-Adir), Sam Cooke (Leslie Odom Jr.) și Jim Brown (Aldis Hodge). Filmul e disponibil pe Amazon Prime.  

Foto:

Categorii Lifestyle