Bianca Sterie ∙ March 27, 2024 ∙ 3 min read

În fiecare zi, încercăm să le facem pe toate. Alergăm între proiecte și zeci de responsabilități cotidiene, astfel că puținul timp liber care ne rămâne este dedicat micilor bucurii. Însă în ultimii ani am învățat cât de important este să ne prioritizăm sănătatea fizică și psihică, să avem mai multă grijă de noi, să fim atenți la nevoile noastre.

Inaugurat cu aproape doi ani în urmă în stațiunea Lacu Sărat din Brăila, Alma Health  & Spa Retreat* a devenit rapid destinația preferată  a celor care își doresc să  se bucure de un sejur** de  relaxare și deconectare, dar și să testeze terapiile și  tratamentele wellness ale momentului. Complexul include 185 de  camere și apartamente, un  centru balnear ultramodern,  ce folosește nămolul  sapropelic și apa hipertonică  a Lacului Sărat, resurse  naturale esențiale pentru  sănătate, centru wellness &  spa, plajă privată, aquapark și piscine exterioare cu apă sărată și dulce, restaurante  și un centru de evenimente  cu o capacitate de 1.000 de  persoane, inclusiv o sală de  bal și spectacole pentru 400  de persoane. Având o abordare holistică  a sănătății (minte – corp –  suflet), Alma Health & Spa  Retreat este o adevărată oază a stării de bine, un loc în care vei avea o vacanță de relaxare completă, cu toate beneficiile oferite de tratamentele și terapiile wellness & spa.

Relaxare profundă pentru mine

Un sejur perfect la Alma Health & Spa Retreat înseamnă o pauză binemeritată de la agitația zilnică. Masajele, aromaterapia, sauna și terapiile wellness au un efect puternic asupra sistemului nervos, oferind o stare generală de liniște și relaxare.

Revitalizare pentru întregul corp

Tratamentele și masajele corporale, terapiile, împachetările cu nămol, ciocolată, miere și alge marine contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine, eliminarea toxinelor și relaxarea musculară.

Regenerare completă a pielii

O vacanță la spa este extrem de benefică și pentru menținerea frumuseții și a sănătății pielii. Tratamentele personalizate, măștile și masajele faciale ajută la hidratarea și regenerarea pielii, la diminuarea semnelor de îmbătrânire, la obținerea unui glow natural al tenului.

Îmbunătățirea stării de bine și a calității somnului

Starea de relaxare indusă de tratamentele spa ajută enorm la reducerea anxietății și a insomniei, dar în același timp și la eliberarea endorfinelor pentru o stare generală de bine.

Menținerea sănătății și a frumuseții pe termen lung

Tratamentele și terapiile spa au un rol esențial în prevenirea apariției mai multor afecțiuni, contribuind la menținerea sănătății corpului tău. Totodată, terapiile balneo & spa previn sau ameliorează durerile de spate și articulare, combat semnele de îmbătrânire, ajută la un somn odihnitor și îți prelungesc tinerețea. 

* Descoperă ofertele sezonului la Alma Health & Spa Retreat pe www.almaretreat.ro. 
** Pe durata verii (15 iunie – 31 august), toți turiștii cazați la Alma Health & Spa Retreat au acces la Alma Health & Fun, la piscinele exterioare cu apa dulce și sărată, la Aquapark șii plaja cu ieșire la Lacul Sărat.

Related Posts

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…

Tunsorile statement ale primăverii, explicate de stiliști de top

Îți dorești un look nou pentru sezonul cald? Perfect! E momentul să te lași convinsă de noile tendințe….

5 tendințe noi care vor transforma machiajul în artă

Sunt două aspecte esențiale de care trebuie să ții cont atunci când realizezi machiajul: în primul rând, să…

Ritualul complet de hidratare cu elmiplant

Este momentul să întâmpinăm noul sezon cu mai multă atenție și grijă față de noi înșine, iar un…

Masajul facial – cea mai bună metodă să încetinești timpul #beauty

Avem 69 de mușchi pe față și pe gât și, se știe deja că, producția de colagen încetinește…

Get the Look: Old Money Hair

Există old money hair? Se pare că da. Am investigat și scris ce înseamnă acest trend, cum îl…