Monica Cismaru ∙ March 20, 2023 ∙ 2 min read

Selena Gomez (30 de ani) este regina neîncoronată a Instagramului și depășeșete fabulosul număr de 400 de milioane de followeri, devenind prima femeie de pe rețeaua socială care ajunge și depășește, chiar, acest prag.

Selena Gomez s-a aflat dintotdeauna în topul celor mai urmărite personalități de pe Instagram, dar acum a depășit un prag greu de atins de rivalele sale, surorile Kardashian, Kylie și Kim, care au 382 de milioane, respectiv 349 de milioane de urmăritori.

În clasamentul general, cea mai urmărită celebritate de pe Insta este Cristiano Ronaldo, cu 562 de milioane de urmăritori, urmat de Lionel Messi, cu 442 de milioane, iar locul trei este ocupat de Selena Gomez.

Actrița și cântăreața s-a aflat mereu la concurență pe rețeaua socială cu Kylie Jenner și cu Ariana Grande, cu care a tot schimbat locurile în top în ultimii ani. Performanșa vedetei este cu atțt mai remarcabilă cu cât aceasta a părăsit scena Instagram în ultimul timp, cu plecări și reveniri, dar iată că fanii ei n-o părăsesc, ba, mai mult, se înmulțesc pe zi ce trece.

În ciuda succesului ei de pe social media, Selena nu este cea mai împătimită persoana a acestor platforme și se retrage adesea din lumina reflectoarelor din cauza răutății anumitor utilizatori. ”Oamenii pot să mă facă în toate felurile- urâtă, proastă etc. Și aceștia insistă. Scriu paragrafe întregi în care îmi adresează cuvinte urâte. Obișnuiam să plâng tot timpul și să sufăr de anxietate, nu mai suportam, era o pierdere de timp. Sunt și lucruri frumoase legate de social media – conexiunea cu fanii, îmi place să le urmăresc activitatea de pe Insta și să văd cât sunt de fericiți”, povestea recent într-un interviu Selena Gomez, care a adăugat că nu mai postează personal pe contul ei, ci asistenta ei se ocupă de acest lucru, cea care și filtrează mesajele.

Selena și-a șters în multiple rânduri contul de Instagram, cu care se vede că are o relatie de love&hate, dar, mai nou, vedeta este mai activă pe Tik Tok, platformă pe care o consideră mai puțin ostilă.

Selena Gomez poate fi urmărită în prezent în serialul Only Murders in the Building.

Foto: Hepta

Related Posts

Noutățile verii: parfumuri de purtat în serile toride

Dacă pentru plajă cel mai bine este să uiți de parfum și să folosești SPF-urile, pentru serile calde,…

Scarlett Johansson împărtășește rutina ei de beauty și de îngrijire

Scarlett Johansson (38 de ani) a împărtășit rutina ei de beauty și de îngrijire, care cuprinde somn, masaj…

House of Wella, Celebration Gala – 30 de ani în România

Pe 30 mai, Wella Professionals România a fost gazda unui show de lumină, culoare și hairstyling spectaculos, prezentând…

7 ingrediente care îți pot distruge pielea, în timpul verii

Există un motiv foarte bun pentru care trebuie să îți schimbi un pic rutina îngrijirii, în timpul verii:…

7 parfumuri provocatoare, care sparg orice tabu

Parfumul nu înseamnă numai note de patchouli, vanilie, trandafir și iasomie. Există și latura conceptuală a parfumeriei, care…

Timothée Chalamet, noul ambasador Chanel

Actorul Timothée Chalamet este noua imagine Bleu de Chanel. Actorul franco-american în vârstă de 27 de ani a…

Corectarea micilor imperfecțiuni. 4 tratamente noi de încercat acum

Să te simți mai bine tu cu tine, la orice vârstă, este cea mai bună idee din acest…

Știai că tenul gras îmbătrânește mai greu? Și nu este singurul avantaj!

Există și câteva dezavantaje, atunci când ai tenul gras, mai ales dacă rutina de îngrijire nu este una…

Obiceiurile proaste care îți distrug pielea. Toți le avem. Cum scăpăm de ele?

Orice rutină de îngrijire a pielii poate include obiceiuri rele pe care le repetăm (uneori) fără să ne…

Honey skin: ce anume din produsele apicole transformă radical pielea

Persoanele care folosesc pe termen lung produsele obținute cu bunăvoința albinelor susțin că observă transformări vizibile ale calității…