A List Magazine ∙ February 15, 2022 ∙ 4 min read

avon attraction game

De mii de ani, oamenii încearcă să-și încânte simțurile și pe cei din jur cu parfumuri, el devenind pionul principal al unei întâlniri romantice. Parfumul atrage, seduce și activează toate simțurile. Tocmai de aceea, găsirea unui parfum memorabil este ca un ritual magic. O parte din echipa Alist Magazine a testat noile parfumuri Attraction Game de la AVON. Iată ce am descoperit!

Monica Cismaru- Redactor A List Magazine

avon attraction game

Ca să fiu considerată atrăgătoare de alții trebuie să mă consider mai întâi eu pe mine însămi atrăgătoare, iar un ingredient esențial în arsenalul meu de seducție îl constituie parfumul, care trebuie să fie seducător, misterios și plin de promisiuni. Ador senzualitatea indusă de simțuri și rafinamentul afectiv oferit de o aromă care seduce și cucerește. Cred în chimia sexuală dintre două persoane, iar adăugarea unor ingrediente care condimentează relația este binevenită. Attraction Game este jocul care se joacă în doi, un preludiu care activează simțurile și care îți oferă încrederea de a cuceri din nou și din nou, datorită calităților sale afrodisiace.

Nicoleta Nicolae- Redactor Șef www.alistmagazine.ro

avon attraction game

Au fost momente în viața mea când la prima întâlnire cu un bărbat povesteam ore în șir despre parfumul pe care îl foloseam. Ei bine, în timp, am ajuns să strâng atâtea amintiri plăcute, asociind o aromă, un miros, cu o persoană. Și cred că asta face un parfum să fie memorabil. Am testat de curând noul parfum din gama Attraction Game de la AVON și m-a cucerit iremediabil cu amestecul îndrăzneț de arome. Aștept următoarea ieșire romantică în oraș, la povești fermecătoare.

Ștefan Bucur- Editor Video Alist Magazine

Cu doar o picătură pe pielea ta, vei transmite în jur senzualitate și încredere. Este sfatul primit de la tatăl meu, atunci când am ajuns la vârsta adolescenței. E drept, sunt încă în căutarea acelui PARFUM, și-mi place să încerc și să testez tot felul de arome, gândindu-mă că sigur o voi cuceri. Mă atrag parfumurile afrodisiace, iar cel mai nou produs de la AVON, Attraction Game, are toate ingredientele pentru a te simți dorit, atrăgător, puternic…

Noile parfumuri Attraction Game de la AVON captivează printr-o aromă hipnotizantă ce electrizează corpul, stimulează simțurile și cuceresc atenția oricui din jur, transformându-te instantaneu într-un adevărat #MasterOfAttraction.

Attraction Game For Her aduce un plus de seducție și surprinde printr-un acord între fructe proaspete și ciocolată neagră, cu note lemnoase și de ambră. Parfumul pentru el se remarcă printr-un amestec îndrăzneț de note picante de piper și cardamon, note de mijloc de ciocolată neagră, pe o bază de lemn și lapte cremos. Aromele te învăluie într-o aură de mister și magnetism, intensificând experiența atracției.

Related Posts

10 lucruri inedite despre botox. Când a fost descoperit și cum a ajuns cel mai cerut tratament antiaging

Tratamentul cu toxină botulinică (Botox) este, de mai bine de două decenii, cea mai cerută și utilizată metodă…

Altfel de dulciuri: 7 deserturi de nerefuzat

Dacă ar fi să ne luăm după vorba americanului – a moment on the lips, a lifetime on…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…