A List Magazine ∙ February 15, 2022 ∙ 4 min read

avon attraction game

De mii de ani, oamenii încearcă să-și încânte simțurile și pe cei din jur cu parfumuri, el devenind pionul principal al unei întâlniri romantice. Parfumul atrage, seduce și activează toate simțurile. Tocmai de aceea, găsirea unui parfum memorabil este ca un ritual magic. O parte din echipa Alist Magazine a testat noile parfumuri Attraction Game de la AVON. Iată ce am descoperit!

Monica Cismaru- Redactor A List Magazine

avon attraction game

Ca să fiu considerată atrăgătoare de alții trebuie să mă consider mai întâi eu pe mine însămi atrăgătoare, iar un ingredient esențial în arsenalul meu de seducție îl constituie parfumul, care trebuie să fie seducător, misterios și plin de promisiuni. Ador senzualitatea indusă de simțuri și rafinamentul afectiv oferit de o aromă care seduce și cucerește. Cred în chimia sexuală dintre două persoane, iar adăugarea unor ingrediente care condimentează relația este binevenită. Attraction Game este jocul care se joacă în doi, un preludiu care activează simțurile și care îți oferă încrederea de a cuceri din nou și din nou, datorită calităților sale afrodisiace.

Nicoleta Nicolae- Redactor Șef www.alistmagazine.ro

avon attraction game

Au fost momente în viața mea când la prima întâlnire cu un bărbat povesteam ore în șir despre parfumul pe care îl foloseam. Ei bine, în timp, am ajuns să strâng atâtea amintiri plăcute, asociind o aromă, un miros, cu o persoană. Și cred că asta face un parfum să fie memorabil. Am testat de curând noul parfum din gama Attraction Game de la AVON și m-a cucerit iremediabil cu amestecul îndrăzneț de arome. Aștept următoarea ieșire romantică în oraș, la povești fermecătoare.

Ștefan Bucur- Editor Video Alist Magazine

Cu doar o picătură pe pielea ta, vei transmite în jur senzualitate și încredere. Este sfatul primit de la tatăl meu, atunci când am ajuns la vârsta adolescenței. E drept, sunt încă în căutarea acelui PARFUM, și-mi place să încerc și să testez tot felul de arome, gândindu-mă că sigur o voi cuceri. Mă atrag parfumurile afrodisiace, iar cel mai nou produs de la AVON, Attraction Game, are toate ingredientele pentru a te simți dorit, atrăgător, puternic…

Noile parfumuri Attraction Game de la AVON captivează printr-o aromă hipnotizantă ce electrizează corpul, stimulează simțurile și cuceresc atenția oricui din jur, transformându-te instantaneu într-un adevărat #MasterOfAttraction.

Attraction Game For Her aduce un plus de seducție și surprinde printr-un acord între fructe proaspete și ciocolată neagră, cu note lemnoase și de ambră. Parfumul pentru el se remarcă printr-un amestec îndrăzneț de note picante de piper și cardamon, note de mijloc de ciocolată neagră, pe o bază de lemn și lapte cremos. Aromele te învăluie într-o aură de mister și magnetism, intensificând experiența atracției.

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…