Alina Burlacu ∙ March 22, 2022 ∙ 4 min read

Să obții un machiaj complet cu produse create special pentru buze, ten și gene și cu buget minim pare a fi imposibil. Ei, bine, nu este! Avem o listă cu 5 cosmetice extrem de generoase cu banii tăi, care vor schimba complet un ten tern, inexpresiv, într-unul fresh, perfect asortat cu zilele de primăvară.

10 lei: Balsam de buze Fruity Shine Cherry, Nivea

Pentru majoritatea dintre noi, la începutul primăverii, buzele au un aspect uscat, deteriorat. În plus, pentru că am purtat atât de mult timp măști, îngrijirea lor sigur a căzut pe plan secundar. Așa că, până la a purta rujuri cu pigmenți intenși, îți propun o cură foarte ieftină de hidratare, hrănire și nuanțare cu ajutorul unui balsam nuanțator. 

Cu uleiuri naturale și o aromă delicioasă de cireșe, balsamul de buze Fruity Shine Cherry de la Nivea este recomandarea numărul 1.

Mai există încă multe nuanțe și arome apetisante: pepene roșu, trandafir, mure, căpșune, mango. Formula sa conține și pigmenți de strălucire, dar și agenți de hidratare pentru buze moi și strălucitoare întreaga zi!

16 lei: Blush Box Focus on the Good, Catrice

Un strop de culoare pe zona înaltă a pomeților face diferența între un ten tern și unul întinerit. Nu e cazul să aplici o cantitate mare și nici o nuanță care să amintească de obrajii îmbujorați de ger. O tușă fină e de ajuns!

Pentru un astfel de efect, îți recomand un fard pudră, cu textură mată, mătăsoasă, într-o nuanță de piersică sau de bujor.

Dacă ai tenul gras sau un stil de viață mai alert, îți recomand un blush de tipul waterproof și sweatresistant precum Blush Box Focus on the Good de la Catrice. Nu uita: pentru ca aspectul să fie unul natural, e de ajuns o atingere delicată, pe osul pometelui.

28 lei: Mascara Lash Genius 5 in 1, Avon (avon.ro)

În gamele Avon, vei găsi numeroase mascara cu rezultate excelente. De data asta îți recomand o mascara cu 5 beneficii: volum, alungire, separare, ridicare și culoare intensă, Lash Genius 5 in 1.

Toate aceste efecte sunt posibile grație unei formule speciale, dar și periei multifuncționale, cu peri de diferite lungimi care permit aplicarea precisă și modelarea fiecărei gene.

36 lei: Corector Kind & Free, Rimmel London

Pentru ca zona ochilor să aibă un aspect odihnit sau pentru a corecta mici imperfecțiuni ale tenului (zone mai roșii sau cicatrici vechi), este extrem de util un corector. Indiferent de tipul de ten pe care îl ai, recomand Corectorul Rimmel Kind & Free, cu efect hidratant și de camuflare.

Are efect de lungă durată (de aceea, în cazul în care nu te simți în largul tău cu un fond de ten, poate fi folosit doar corectorul pentru a masca zonele mai puțin perfecte și atât!). Textura sa ușoară nu accentuează ridurile. Îl poți aplica cu degetul sau cu aplicatorul practic, pe diverse zone ale tenului.

40 lei: Fond de ten Affinitone, Maybelline (douglas.ro)

Dacă te numeri printre persoanele care acordă o importanță are vitaminelor, știi deja că vitamina E este esențială pentru o piele hidratată, luminoasă.

Perfect pentru revenirea și rehidratarea pielii, după iarnă, fondul de ten Affinitone de la Maybelline conține această vitamină minunată de aceea creează un aspect natural, în nuanța tenului, fără efect de mască.

Foto: Hepta, PR.

Related Posts

Cate Blanchett: 3 secrete ale tenului luminos

Cate Blanchett strălucește la fiecare apariție pe covorul roșu. Iar asta ne-a făcut curioase în legătură cu secretele…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Soluții pentru îngrijirea pielii sensibile

Confortul urban implică un risc pe care e posibil să îl fi ignorat până acum: poluarea din case,…

6 terapii pentru joburi sedentare

Persoanele care au joburi sedentare sau care stau prea mult în picioare și au prea puține momente de…

5 motive să aplici baza pentru manichiură

Culoarea este importantă, dar primul strat, cel de bază, este absolut necesar dacă vrei o manichiură rezistentă și…

Echilibru în îngrijirea pielii: 12 produse esențiale

Înconjurate de tentații sau aglomerate de prea multe sarcini de îndeplinit, reușim, cu greu, să menținem un echilibru…

Pe plajele internaționale: to bronze or NOT to bronze?

Chiar dacă la noi vara s-a sfârșit, plajele internaționale ne așteaptă. Cu atât de multă libertate de mișcare…

Păr frumos, încredere deplină

Felul în care arată podoaba noastră capilară influențează profund modul în care ne percepem, indiferent de vârstă. Există…

Grooming time: 10  produse pentru îngrijirea masculină

Grooming time? Rezistă eroic în zilele de muncă și energizează-te cu cele mai eficiente cosmetice pentru îngrijirea cotidiană….

Dialog DESCHIS despre „INTERZIS”

Patru influenceri din social media au acceptat provocarea de a vorbi deschis despre încălcarea regulilor și despre cum…