Monica Cismaru ∙ July 20, 2022 ∙ 3 min read

Cuplul de vedete format din actorul britanic Idris Elba (49 de ani) și din Sabrina Elba – model, actriță și personalitate social-media de origine somalezo-americană lansează împreună linia de skincare S’ABLE Labs, care se adreseaza atât femeilor cât și bărbaților.

S’ABLE Labs nu este ales întâmplător și reprezintă numele de familie al cuplului citit de la coadă la cap. S’ABLE Labs nu este doar o gamă de produse de îngrijire, ci și un hub informațional despre ingrediente curate și despre practici de skincare pentru pielea închisă la culoare. Ingredientele folosite la producerea gamei de cosmetice sunt de proveniență africană.

idris sabrina elba

”Suntem adepții îngrijirii de la interior către exterior și credem că oamenii care se simt bine, fac bine. Trebuie să ai grijă de tine ca să poți fi un partener bun”, spune Idris Elba, care explică mai departe ce l-a determinat pe el și pe soția lui să conceapă această linie de produse de îngrijire. ”Eu am un program prelungit, muncesc multe ore la rând, zile la rând și îmi este familiară îngrijirea pielii, deoarece în industria de film și de televiziune sunt nevoit să port mult machiaj. În viața de zi cu zi, vreau să am o rutină simplă și eficientă, vreau să-mi simt fața curată. Am nevoie de o cremă care să nu-mi ofere un aspect cenușiu după câteva ore de la aplicare. Nici nu mi-am dat seama că after-shave-urile conțin mult parfum, care nu este deloc benefic pentru piele. Mai ales în privința pielii închise la culoare, poate deveni problematic când te bărbierești. Așa că aveam nevoie de ceva delicat și care să funcționeze și acum mă simt mai bine că am aflat ce îmi trebuie”, spune Idris Elba, desemnat de publicatia People Cel mai sexy bărbat bărbat în viață în 2018.

idris sabrina elba

”Am căutat ingrediente naturale precum untul de shea, baobabul, qasil- ingredientul pe care îl punem în loțiunea de curățare, este de proveniență somaleză, pe care femeile din Africa îl folosesc în îngrijire dintotdeauna. Am căutat să creăm o linie de îngrijire pentru femeile și bărbații de culoare”, spune Sabrina Elba. ”Acum, rutina noastră de îngrijire este asemănătoare. Eu obișnuiam să folosesc multe produse, dar multe dintre ele nu-și aveau rostul. Cumpăram produse pentru că erau la modă. Acum, rutina mea e mai compactă, folosesc doar ce am nevoie. Am devenit mai practici, aplicăm ceea ce ne trebuie și gata, putem pleca din casă”, adaugă modelul și actrița.

Cuplul Elba are spirit întreprinzător și, înainte de a lansa linia de skincare, au ps pe picioare un podcast, intitulat Coupledom, în care discută aspecte complexe legate de cuplu, de familie, de parteneriat, de relații într-o manieră onestă, deschisă. Idris și Sabrina Elba s-au căsătorit în aprilie 2019.

Idris Elba este unul dintre cei mai apreciați actori englezi. El a fost recompensat cu Globul de Aur pentru Cel mai bun actor dintr-o minieserie- The Prince’s Trust. Una dintre cele mai apreciate producții în care a jucat este serialul Luther (2010-2015).

Foto: Alex Piper, Hepta

Related Posts

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…

Mituri despre sprâncene. Care sunt cele mai frecvente greșeli

Din punct de vedere estetic, sprâncenele au un rol foarte important în viața oricărei femei. Ele sunt cele…

Interviu: Paolo și Tiziana Terenzi, creatori de vise olfactive

Cu ocazia lansării primului parfum creat exclusiv pentru Obsentum, de către Paolo și Tiziana Terenzi, am stat de…