Monica Cismaru ∙ July 20, 2022 ∙ 3 min read

Cuplul de vedete format din actorul britanic Idris Elba (49 de ani) și din Sabrina Elba – model, actriță și personalitate social-media de origine somalezo-americană lansează împreună linia de skincare S’ABLE Labs, care se adreseaza atât femeilor cât și bărbaților.

S’ABLE Labs nu este ales întâmplător și reprezintă numele de familie al cuplului citit de la coadă la cap. S’ABLE Labs nu este doar o gamă de produse de îngrijire, ci și un hub informațional despre ingrediente curate și despre practici de skincare pentru pielea închisă la culoare. Ingredientele folosite la producerea gamei de cosmetice sunt de proveniență africană.

idris sabrina elba

”Suntem adepții îngrijirii de la interior către exterior și credem că oamenii care se simt bine, fac bine. Trebuie să ai grijă de tine ca să poți fi un partener bun”, spune Idris Elba, care explică mai departe ce l-a determinat pe el și pe soția lui să conceapă această linie de produse de îngrijire. ”Eu am un program prelungit, muncesc multe ore la rând, zile la rând și îmi este familiară îngrijirea pielii, deoarece în industria de film și de televiziune sunt nevoit să port mult machiaj. În viața de zi cu zi, vreau să am o rutină simplă și eficientă, vreau să-mi simt fața curată. Am nevoie de o cremă care să nu-mi ofere un aspect cenușiu după câteva ore de la aplicare. Nici nu mi-am dat seama că after-shave-urile conțin mult parfum, care nu este deloc benefic pentru piele. Mai ales în privința pielii închise la culoare, poate deveni problematic când te bărbierești. Așa că aveam nevoie de ceva delicat și care să funcționeze și acum mă simt mai bine că am aflat ce îmi trebuie”, spune Idris Elba, desemnat de publicatia People Cel mai sexy bărbat bărbat în viață în 2018.

idris sabrina elba

”Am căutat ingrediente naturale precum untul de shea, baobabul, qasil- ingredientul pe care îl punem în loțiunea de curățare, este de proveniență somaleză, pe care femeile din Africa îl folosesc în îngrijire dintotdeauna. Am căutat să creăm o linie de îngrijire pentru femeile și bărbații de culoare”, spune Sabrina Elba. ”Acum, rutina noastră de îngrijire este asemănătoare. Eu obișnuiam să folosesc multe produse, dar multe dintre ele nu-și aveau rostul. Cumpăram produse pentru că erau la modă. Acum, rutina mea e mai compactă, folosesc doar ce am nevoie. Am devenit mai practici, aplicăm ceea ce ne trebuie și gata, putem pleca din casă”, adaugă modelul și actrița.

Cuplul Elba are spirit întreprinzător și, înainte de a lansa linia de skincare, au ps pe picioare un podcast, intitulat Coupledom, în care discută aspecte complexe legate de cuplu, de familie, de parteneriat, de relații într-o manieră onestă, deschisă. Idris și Sabrina Elba s-au căsătorit în aprilie 2019.

Idris Elba este unul dintre cei mai apreciați actori englezi. El a fost recompensat cu Globul de Aur pentru Cel mai bun actor dintr-o minieserie- The Prince’s Trust. Una dintre cele mai apreciate producții în care a jucat este serialul Luther (2010-2015).

Foto: Alex Piper, Hepta

Related Posts

Trendurile verii: 3D Water Drops și Pool Water Nails

Manichiura cu efecte de stropi și luciu ca de apă, aceasta este noua tendință în domeniul artei unghiilor….

Îngrijirea tenului la 40 de ani: 10 sfaturi pentru o piele sănătoasă și luminoasă

Dacă observi că tenul tău începe să aibă un aspect tern, ușor neuniform, cu linii fine și riduri…

Tipsuri pentru o piele mereu tânără

Ești mereu în căutarea celor mai bune rutine și produse care să oprească îmbătrânirea? Te înțelegem extrem de…

7 parfumuri revitalizante, care atrag energia pozitivă

Pe aceste călduri copleșitoare, e important să ne alegem un parfum revigorant, care să ne dea senzația de…

George Soare, sfaturi despre cum să ai un look perfect la festival

Când vine vorba de festivaluri, ideea de libertate și creativitate domină peisajul estetic. Festivalurile sunt ocazii perfecte pentru…

HOT this summer: Island Girl Make-up

Cel mai folosit produs de make-up, din ultimii ani, blush-ul are încă un moment special, vara asta, în…

Sezonul SPF: 4 greșeli în aplicarea SPF-ului, pe care nu știai că le faci în mod constant

În plin sezon de vară, oricare ar fi planurile tale, sigur petreci destul timp în aer liber cât…

Styling tips: cum să obții un efect de lifting cu o coafură anume

În anii ’90, Madonna a dat startul unui trend cu coafura-semnătură a turneului Blonde Ambition: „coada de cal”…

6 soluții pentru îngrijirea tenului gras în caniculă

Ai tenul gras și lucios iar asta te face să nu mai vrei să aplici nimic pe piele?…

Cum ne menținem tenul frumos pe timpul verii

În timpul verii, tindem să căutăm acele soluții care nu sunt doar aliați eficienți ai frumuseții, ci și…