Monica Cismaru ∙ July 20, 2022 ∙ 3 min read

Cuplul de vedete format din actorul britanic Idris Elba (49 de ani) și din Sabrina Elba – model, actriță și personalitate social-media de origine somalezo-americană lansează împreună linia de skincare S’ABLE Labs, care se adreseaza atât femeilor cât și bărbaților.

S’ABLE Labs nu este ales întâmplător și reprezintă numele de familie al cuplului citit de la coadă la cap. S’ABLE Labs nu este doar o gamă de produse de îngrijire, ci și un hub informațional despre ingrediente curate și despre practici de skincare pentru pielea închisă la culoare. Ingredientele folosite la producerea gamei de cosmetice sunt de proveniență africană.

idris sabrina elba

”Suntem adepții îngrijirii de la interior către exterior și credem că oamenii care se simt bine, fac bine. Trebuie să ai grijă de tine ca să poți fi un partener bun”, spune Idris Elba, care explică mai departe ce l-a determinat pe el și pe soția lui să conceapă această linie de produse de îngrijire. ”Eu am un program prelungit, muncesc multe ore la rând, zile la rând și îmi este familiară îngrijirea pielii, deoarece în industria de film și de televiziune sunt nevoit să port mult machiaj. În viața de zi cu zi, vreau să am o rutină simplă și eficientă, vreau să-mi simt fața curată. Am nevoie de o cremă care să nu-mi ofere un aspect cenușiu după câteva ore de la aplicare. Nici nu mi-am dat seama că after-shave-urile conțin mult parfum, care nu este deloc benefic pentru piele. Mai ales în privința pielii închise la culoare, poate deveni problematic când te bărbierești. Așa că aveam nevoie de ceva delicat și care să funcționeze și acum mă simt mai bine că am aflat ce îmi trebuie”, spune Idris Elba, desemnat de publicatia People Cel mai sexy bărbat bărbat în viață în 2018.

idris sabrina elba

”Am căutat ingrediente naturale precum untul de shea, baobabul, qasil- ingredientul pe care îl punem în loțiunea de curățare, este de proveniență somaleză, pe care femeile din Africa îl folosesc în îngrijire dintotdeauna. Am căutat să creăm o linie de îngrijire pentru femeile și bărbații de culoare”, spune Sabrina Elba. ”Acum, rutina noastră de îngrijire este asemănătoare. Eu obișnuiam să folosesc multe produse, dar multe dintre ele nu-și aveau rostul. Cumpăram produse pentru că erau la modă. Acum, rutina mea e mai compactă, folosesc doar ce am nevoie. Am devenit mai practici, aplicăm ceea ce ne trebuie și gata, putem pleca din casă”, adaugă modelul și actrița.

Cuplul Elba are spirit întreprinzător și, înainte de a lansa linia de skincare, au ps pe picioare un podcast, intitulat Coupledom, în care discută aspecte complexe legate de cuplu, de familie, de parteneriat, de relații într-o manieră onestă, deschisă. Idris și Sabrina Elba s-au căsătorit în aprilie 2019.

Idris Elba este unul dintre cei mai apreciați actori englezi. El a fost recompensat cu Globul de Aur pentru Cel mai bun actor dintr-o minieserie- The Prince’s Trust. Una dintre cele mai apreciate producții în care a jucat este serialul Luther (2010-2015).

Foto: Alex Piper, Hepta

Related Posts

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…

Momentele preferate ale unui beauty editor

Dacă mă întrebi care sunt momentele mele preferate din toate cele 24 de ore, de cele mai multe…

Katy Perry, fără pungi sub ochi și fără acnee

Cântăreața Katy Perry a reușit să obțină rezultate foarte bune pentru aspectul tenului, atât în zona ochilor, afectată…