Alina Burlacu ∙ March 8, 2023 ∙ 3 min read

Ce zici de asta? Chiar dacă ești o fire romantică, adaugă, măcar azi, o notă de pragmatism momentului și dorește-ți un parfum. Durează mai mult decât orice buchet de flori și îți va reaminti că merită să crezi în frumos și în tine.

Flower by Kenzo, EDT, 439 lei

Noua apă de toaletă Flower by Kenzo înflorește oriunde se află, atât timp cât este atinsă de razele de lumină. Macul, semnătura atemporală a casei, este acum luminos, cu note delicate de lămâie siciliană ce deschid calea către acordul de apă de trandafir bulgăresc, iar apoi se contopește cu accentele de mosc alb și vanilie.

L’Orchestre Bouquet Encore, EDP, 750 lei (rosamundiperfumery.com)

La ce s-au gândit creatorii parfumului Bouquet Encore? Iată câteva indicii: Barcelona. Noapte electronică. 3:12 AM. Valuri techno irezistibile. Ritm fluorescent în lumină neagră. Adrenalina colectivă. Un sublim buchet ultraviolet de tuberoză și iasomie amplificat de ardei exploziv. Vanilia irezistibilă de Madagascar și moscul somptuos întăresc dependența de acest amestec euforic. Senzual, carnal și care creează dependență. Vinovat de această compoziție fascinantă: Pierre-Constantin Guéros.

Viktor&Rolf Flowerbomb Ruby Orchid, 705 lei (douglas.ro)

Cu fațete senzuale și florale, Flowerbomb Ruby Orchid este parfumul perfect pentru femme fatale. Latura senzuală a femeii se dezvăluie printr-un buchet puternic și intens de esențe dulci și fructate de piersică, la care se adaugă puritatea freziei și duetul seducător de iasomie și orhidee. Căldura vaniliei așează buchetul pe o bază caldă.

GoodIn Soft as Petals Light Shea Face Cream, 153 lei

În mod obișnuit, nu te-aș încuraja să alegi produse de îngrijire e pielii cu parfum, daaar… mixul fin și hidratant de la Soft as Petals Light Shea Face Cream, cu 20% unt de shea, extract de trandafir de mai și floare de cactus de pere este, poate, excepția. Cremoasă și delicată, crema are un efect de calmare și revigorare a pielii. Ce mai conține? Unt de mango și unt de semințe de cacao pentru elasticitate și suplețe, ceai verde pentru combaterea efectelor poluării.

Casamorati Bouquet Ideale EDP, 1200 lei

Energie plus romantism, acesta este mesajul pe care îl poți transmite cu un alt buchet, de data asta cu Bouquet Ideale, un aranjament gurmand alcătuit din acord de cașmir pudră, vanilie și scorțișoară. Accentele de chihlimbar și cele florale conturează imaginea unei brize de vis din Marea Mediterană, unde mirosul florilor plutește și malurile stâncoase sunt încinse de soarele cald.

Foto: hepta, PR.

Related Posts

FRANCIZA THAIco SPA – un business de succes

THAIco SPA, lider al pieței serviciilor SPA de lux din România revoluționează prin intermediul programului Wellbeing at Work,…

Tried & tested: epilarea definitivă la Beauty Connection

Fie că ai încercat deja diverse metode de epilare, fie că ești abia la început de drum, ce…

Lecție de automachiaj cu Tania Cozma, la A List

Azi a fost zi de răsfăț la A List și asta pentru că ne-am bucurat de o sesiune…

Vin Sărbătorile! Ce manichiură alegem?

Manichiurile creative vor aduce întotdeauna un plus de bucurie, mai ales în sezonul rece. Ești cu gândul la…

Beyoncé, o spectaculoasă Barbie blondă în rochie Versace

Beyoncé a apărut la avanpremiera americană a filmului Renaissance: A Film by Beyoncé cu un look spectaculos. La…

Descoperă universul produselor de înfrumusețare Marionnaud și bucură-te de cashback automat prin Mastercard Premium Collection!

Frumusețea are o putere cu adevărat extraordinară, și anume aceea de a transmite o bucurie profundă. Acesta este…

Taylor Swift, inspirație pentru un machiaj de party

Rujul roșu și linerul sunt de nelipsit din trusa de machiaj a superstarului country-pop Taylor Swift sau cel…

Crazy Christmas cu Magnapharm & Farmacia Tei: zeci de cadouri de Crăciun pentru familia ta

Descoperă zeci de produse incredibile pentru îngrijire și răsfăț, pregătite de MagnaPharm în parteneriat cu Farmacia Tei, pentru…

Lumânarea parfumată Sana Candles & A List: Editor`s Essence

Azi îți facem cunoștință cu Ruxandra Sana, creatoarea brandului Sana Candles, una dintre mințile creative invitate de A…

Noua destinație Ensana Hotels, locul în care te poți bucura de SPA și de mare, chiar și în sezonul rece

Am stat 2 nopți și aproape 2 zile în noua destinație Ensana Hotels, Aquahouse Hotel & Spa din…