Alina Burlacu ∙ September 14, 2022 ∙ 3 min read

Vitamina C este ingredientul minune din produsele cosmetice pentru o piele luminoasă, tânără și sănătoasă. Ce se întâmplă atunci când adaugi beneficiilor vitaminei C încă un ingredient-cult în îngrijirea pielii? Află acum!

Consumată sub formă de fructe și legume crude, vitamina C are efecte uimitoare pentru imunitatea organismului și, indirect, asupra sănătății pielii. Însă, atunci când este aplicată direct pe piele, ca ingredient activ din produsele de îngrijire, efectele sunt multiple și imediate: de la reducerea petelor și uniformizarea aspectului pielii, la refacerea fibrelor de colagen. În plus, grație proprietăților sale anti-inflamatorii și anti-oxidante, vitamina C acționează ca un scut de apărare împotriva poluării și a îmbătrânirii cutanate.

Ten cu aspect mai sănătos, cu Vitamin C + HA3 Daily Serum!

Atunci când vrei să obții un ten cu aspect sănătos, alege cea mai recentă inovație de la Amway: Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum! Cele două ingrediente esențiale în îngrijirea pielii, vitamina C și acidul hialuronic (HA) oferă luminozitate pielii, combat liniile și ridurile vizibile și dau tenului un aspect plin cu fiecare picătură!

De ce vitamina C și acid hialuronic?

Noua formulă Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum combină ingrediente care oferă, în mod garantat, beneficii tenului. Astfel, Vitamin C + HA3 Daily Serum îndeplinește trei funcții esențiale în rutina de zi cu zi: iluminează pielea și dezvăluie un aspect mai uniform și mai sănătos, reduce vizibil liniile și ridurile și hidratează și, nu în ultimul rând, ajută la prevenirea daunelor vizibile cauzate de factorii din mediul extern, datorită antioxidanților. 

Testat și aprobat: După o singură folosire, 83% dintre utilizatori au declarat că tenul devine instant mai strălucitor, cu un aspect tineresc.

Cum funcționează Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum?

Această formulă nouă capitalizează ingredientul vedetă al îngrijirii tenului, vitamina C, și oferă o concentrație de 10% – cea mai mare concentrație folosită vreodată într-o formulă Artistry – pentru a oferi beneficii mai intense: luminozitate, fermitate și protecție. Totodată, combină 3 dimensiuni diferite de molecule de acid hialuronic, care funcționează la niveluri diferite pentru a hidrata intens tenul și a-i da un aspect plin. Serul conține un amestec de peptide pentru netezirea liniilor, inclusiv două peptide care reduc vizibil aspectul liniilor și al ridurilor (dacă acesta este folosit zilnic). 

Un alt ingredient important este ginsengul care, combinat cu puterea antioxidantă a vitaminei C, oferă o mai bună protecție împotriva factorilor de mediu. 

Noul produs este conceput în conformitate cu politicile Artistry privind frumusețea curată, ceea ce înseamnă că are o formulă potrivită pentru vegani, nu conține ingrediente de proveniență animală și nu este testat pe animale. 

Conține extract de semințe de chia albă și cireșe Acerola cultivate în fermele Nutrilite prin metode agricole sustenabile, astfel încât clienții să poată urmări ingredientele de la sămânță până la ten.

Cum să aplici Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum?

Artistry Skin Nutrition Vitamin C+ HA3 Daily Serum răspunde nevoii esențiale de hrănire a tenului și se combină armonios cu alte produse Artistry Skin Nutrition, întărind și reparând bariera de susținere a tenului. Se aplică după loțiunea tonică și înainte de crema hidratantă.

Foto: PR.

Related Posts

Selena Gomez doboară recorduri pe Instagram

Selena Gomez (30 de ani) este regina neîncoronată a Instagramului și depășeșete fabulosul număr de 400 de milioane…

Adriana Stara: „Sunt un inovator”

La începutul acestui an, am stat de vorbă despre activitatea profesională, dar și despre viața personală și stilul…

Imbatabilele 5 tipuri de Vitamina C

Știai că poți avea un ten strălucitor și tânăr pe tot parcursul anului cu ajutorul unui ingredient minune?…

5 greșeli care accentuează îmbătrânirea prematură a tenului și petele pigmentare

Vinovatul numărul unu în caz de îmbătrânire prematură, riduri și pete pigmentare este în aceași timp cel mai…

Machiajul vedetelor la Premiile Oscar

Chiar dacă ne dorim să vedem cele mai noi tendințe în machiaj și coafură, alegerile celebrităților pentru covorul…

Come and join the Givenchy Gentleman Society! Interviu cu Benjamin Clementine, imaginea noului parfum al casei

Cum arată un gentleman astăzi? Care sunt valorile care îl animă și ce îl transformă într-un icon? Dar,…

Tunsoarea bob, cea mai iubită de femei!

Tunsoarea bob, numită și tunsoarea de cască sau carré, este cea mai iubită de femei. Nu a încetat…

Maison Crivelli – Neroli Nasimba: Cum ia naștere un parfum și ce magie ascund aromele sale

Thibaud Crivelli, fondatorul casei de parfumuri Crivelli, a lansat la București, la Beautik Haute Parfumerie din Băneasa Shopping…

Don’t ask for flowers, ask for fragrances!

Ce zici de asta? Chiar dacă ești o fire romantică, adaugă, măcar azi, o notă de pragmatism momentului…

Alliance is Power

Un păr cu aspect senzațional atrage atenția, este un semnal de forță și conferă un nivel superior de…