Alina Burlacu ∙ September 14, 2022 ∙ 3 min read

Vitamina C este ingredientul minune din produsele cosmetice pentru o piele luminoasă, tânără și sănătoasă. Ce se întâmplă atunci când adaugi beneficiilor vitaminei C încă un ingredient-cult în îngrijirea pielii? Află acum!

Consumată sub formă de fructe și legume crude, vitamina C are efecte uimitoare pentru imunitatea organismului și, indirect, asupra sănătății pielii. Însă, atunci când este aplicată direct pe piele, ca ingredient activ din produsele de îngrijire, efectele sunt multiple și imediate: de la reducerea petelor și uniformizarea aspectului pielii, la refacerea fibrelor de colagen. În plus, grație proprietăților sale anti-inflamatorii și anti-oxidante, vitamina C acționează ca un scut de apărare împotriva poluării și a îmbătrânirii cutanate.

Ten cu aspect mai sănătos, cu Vitamin C + HA3 Daily Serum!

Atunci când vrei să obții un ten cu aspect sănătos, alege cea mai recentă inovație de la Amway: Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum! Cele două ingrediente esențiale în îngrijirea pielii, vitamina C și acidul hialuronic (HA) oferă luminozitate pielii, combat liniile și ridurile vizibile și dau tenului un aspect plin cu fiecare picătură!

De ce vitamina C și acid hialuronic?

Noua formulă Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum combină ingrediente care oferă, în mod garantat, beneficii tenului. Astfel, Vitamin C + HA3 Daily Serum îndeplinește trei funcții esențiale în rutina de zi cu zi: iluminează pielea și dezvăluie un aspect mai uniform și mai sănătos, reduce vizibil liniile și ridurile și hidratează și, nu în ultimul rând, ajută la prevenirea daunelor vizibile cauzate de factorii din mediul extern, datorită antioxidanților. 

Testat și aprobat: După o singură folosire, 83% dintre utilizatori au declarat că tenul devine instant mai strălucitor, cu un aspect tineresc.

Cum funcționează Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum?

Această formulă nouă capitalizează ingredientul vedetă al îngrijirii tenului, vitamina C, și oferă o concentrație de 10% – cea mai mare concentrație folosită vreodată într-o formulă Artistry – pentru a oferi beneficii mai intense: luminozitate, fermitate și protecție. Totodată, combină 3 dimensiuni diferite de molecule de acid hialuronic, care funcționează la niveluri diferite pentru a hidrata intens tenul și a-i da un aspect plin. Serul conține un amestec de peptide pentru netezirea liniilor, inclusiv două peptide care reduc vizibil aspectul liniilor și al ridurilor (dacă acesta este folosit zilnic). 

Un alt ingredient important este ginsengul care, combinat cu puterea antioxidantă a vitaminei C, oferă o mai bună protecție împotriva factorilor de mediu. 

Noul produs este conceput în conformitate cu politicile Artistry privind frumusețea curată, ceea ce înseamnă că are o formulă potrivită pentru vegani, nu conține ingrediente de proveniență animală și nu este testat pe animale. 

Conține extract de semințe de chia albă și cireșe Acerola cultivate în fermele Nutrilite prin metode agricole sustenabile, astfel încât clienții să poată urmări ingredientele de la sămânță până la ten.

Cum să aplici Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum?

Artistry Skin Nutrition Vitamin C+ HA3 Daily Serum răspunde nevoii esențiale de hrănire a tenului și se combină armonios cu alte produse Artistry Skin Nutrition, întărind și reparând bariera de susținere a tenului. Se aplică după loțiunea tonică și înainte de crema hidratantă.

Foto: PR.

Related Posts

S-a lansat Beauty Trends Calendar 2023

Adrian Perjovschi, hair-stylist de top, împreună cu echipa sa de experți anunță, ca în fiecare septembrie, trendurile pentru…

Cate Blanchett: 3 secrete ale tenului luminos

Cate Blanchett strălucește la fiecare apariție pe covorul roșu. Iar asta ne-a făcut curioase în legătură cu secretele…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Soluții pentru îngrijirea pielii sensibile

Confortul urban implică un risc pe care e posibil să îl fi ignorat până acum: poluarea din case,…

6 terapii pentru joburi sedentare

Persoanele care au joburi sedentare sau care stau prea mult în picioare și au prea puține momente de…

5 motive să aplici baza pentru manichiură

Culoarea este importantă, dar primul strat, cel de bază, este absolut necesar dacă vrei o manichiură rezistentă și…

Echilibru în îngrijirea pielii: 12 produse esențiale

Înconjurate de tentații sau aglomerate de prea multe sarcini de îndeplinit, reușim, cu greu, să menținem un echilibru…

Pe plajele internaționale: to bronze or NOT to bronze?

Chiar dacă la noi vara s-a sfârșit, plajele internaționale ne așteaptă. Cu atât de multă libertate de mișcare…

Păr frumos, încredere deplină

Felul în care arată podoaba noastră capilară influențează profund modul în care ne percepem, indiferent de vârstă. Există…

Grooming time: 10  produse pentru îngrijirea masculină

Grooming time? Rezistă eroic în zilele de muncă și energizează-te cu cele mai eficiente cosmetice pentru îngrijirea cotidiană….