Alina Burlacu ∙ September 14, 2022 ∙ 3 min read

Vitamina C este ingredientul minune din produsele cosmetice pentru o piele luminoasă, tânără și sănătoasă. Ce se întâmplă atunci când adaugi beneficiilor vitaminei C încă un ingredient-cult în îngrijirea pielii? Află acum!

Consumată sub formă de fructe și legume crude, vitamina C are efecte uimitoare pentru imunitatea organismului și, indirect, asupra sănătății pielii. Însă, atunci când este aplicată direct pe piele, ca ingredient activ din produsele de îngrijire, efectele sunt multiple și imediate: de la reducerea petelor și uniformizarea aspectului pielii, la refacerea fibrelor de colagen. În plus, grație proprietăților sale anti-inflamatorii și anti-oxidante, vitamina C acționează ca un scut de apărare împotriva poluării și a îmbătrânirii cutanate.

Ten cu aspect mai sănătos, cu Vitamin C + HA3 Daily Serum!

Atunci când vrei să obții un ten cu aspect sănătos, alege cea mai recentă inovație de la Amway: Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum! Cele două ingrediente esențiale în îngrijirea pielii, vitamina C și acidul hialuronic (HA) oferă luminozitate pielii, combat liniile și ridurile vizibile și dau tenului un aspect plin cu fiecare picătură!

De ce vitamina C și acid hialuronic?

Noua formulă Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum combină ingrediente care oferă, în mod garantat, beneficii tenului. Astfel, Vitamin C + HA3 Daily Serum îndeplinește trei funcții esențiale în rutina de zi cu zi: iluminează pielea și dezvăluie un aspect mai uniform și mai sănătos, reduce vizibil liniile și ridurile și hidratează și, nu în ultimul rând, ajută la prevenirea daunelor vizibile cauzate de factorii din mediul extern, datorită antioxidanților. 

Testat și aprobat: După o singură folosire, 83% dintre utilizatori au declarat că tenul devine instant mai strălucitor, cu un aspect tineresc.

Cum funcționează Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum?

Această formulă nouă capitalizează ingredientul vedetă al îngrijirii tenului, vitamina C, și oferă o concentrație de 10% – cea mai mare concentrație folosită vreodată într-o formulă Artistry – pentru a oferi beneficii mai intense: luminozitate, fermitate și protecție. Totodată, combină 3 dimensiuni diferite de molecule de acid hialuronic, care funcționează la niveluri diferite pentru a hidrata intens tenul și a-i da un aspect plin. Serul conține un amestec de peptide pentru netezirea liniilor, inclusiv două peptide care reduc vizibil aspectul liniilor și al ridurilor (dacă acesta este folosit zilnic). 

Un alt ingredient important este ginsengul care, combinat cu puterea antioxidantă a vitaminei C, oferă o mai bună protecție împotriva factorilor de mediu. 

Noul produs este conceput în conformitate cu politicile Artistry privind frumusețea curată, ceea ce înseamnă că are o formulă potrivită pentru vegani, nu conține ingrediente de proveniență animală și nu este testat pe animale. 

Conține extract de semințe de chia albă și cireșe Acerola cultivate în fermele Nutrilite prin metode agricole sustenabile, astfel încât clienții să poată urmări ingredientele de la sămânță până la ten.

Cum să aplici Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum?

Artistry Skin Nutrition Vitamin C+ HA3 Daily Serum răspunde nevoii esențiale de hrănire a tenului și se combină armonios cu alte produse Artistry Skin Nutrition, întărind și reparând bariera de susținere a tenului. Se aplică după loțiunea tonică și înainte de crema hidratantă.

Foto: PR.

Related Posts

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…

Tunsorile statement ale primăverii, explicate de stiliști de top

Îți dorești un look nou pentru sezonul cald? Perfect! E momentul să te lași convinsă de noile tendințe….

5 tendințe noi care vor transforma machiajul în artă

Sunt două aspecte esențiale de care trebuie să ții cont atunci când realizezi machiajul: în primul rând, să…

Ritualul complet de hidratare cu elmiplant

Este momentul să întâmpinăm noul sezon cu mai multă atenție și grijă față de noi înșine, iar un…

Masajul facial – cea mai bună metodă să încetinești timpul #beauty

Avem 69 de mușchi pe față și pe gât și, se știe deja că, producția de colagen încetinește…

Get the Look: Old Money Hair

Există old money hair? Se pare că da. Am investigat și scris ce înseamnă acest trend, cum îl…