A List Magazine ∙ September 14, 2022 ∙ 9 min read

Andreea Esca, Noemi Meilman și Elvira Deatcu sunt cele trei vedete de pe coperta A List Magazine nr. 24. Și ele și-au sărbătorit cei 50 de ani… chiar la lansarea A List Magazine, numărul de toamnă 2022, Lia și Amedeo interpretându-le (surpriză!) melodiile lor favorite.

Foto: Dan Borzan, Ionel Vîlcan

Vedete, influenceri, oameni din industriile creative, prieteni și colaboratori ai revistei A List Magazine au sosit, încă de dimineață, pe terasa Athénée Palace Hilton, unde au dat tonul petrecerii cu tema Forever Young. Un leagăn cu flori, cafea delicioasă și ciocolată, cocktailuri apetisante, un DJ marca Nostalgia și multe-multe suprize din partea sponsorilor au făcut ca petrecerea să fie una extraordinară! 

TOATE fotografiile le veți găsi pe pagina de Facebook A List Magazine. Salvați-vă preferata, repostați-o și dați-ne tag! 

Partenerii care au fost alături de noi: Anyoli, Kiehl’s, Douglas, Bang and Olufsen, Kinder, Mercedes-Benz România, De Longhi și Diplomático.

Din sumar… 

Un interviu la dublu cu cele 3 protagoniste de pe copertă – o liceeancă, Teodor aGhica și o jurnalistă cu experiență, Cristina Stănciulescu, au aflat răspunsurile de la Andreea Esca, Noemi Meilman și Elvira Deatcu despre cum e să fii… 50 & fabulous (fotografii – Alex Gâlmeanu, styling Irina Hartia).

Un shooting special cu Irina Rimes și membrii familiei ei, ajunși special la București pentru această ședință foto realizată de Oltin Dogaru (interviu Bianca Sterie). 

Interviuri cu 3 femei care au decis să ia viața de la zero în alt domeniu de activitate (Malvina Cservenschi, Ioana Chereji, Elena Lasconi răspund Alinei Aliman).

Reportaje interesante despre cum privim poluarea în România, despre cât de mult înțelegem legile și cine ni le poate traduce pe înțelesul nostru. 

Flash-quiz cu Adelina Pestrițu realizat de către Nicoleta Nicolae și un articol interesant despre diete și vârste al Alinei Burlacu. Multe sugestii de shopping și o comparație între icons și influenceri vine de la Andreea Leța, fashion editor. 

Plus: recomandări de restaurante, cărți, destinații de călătorie și filme numai bune de văzut în serile ploioase te așteaptă în cel mai nou număr A List Magazine. 

Related Posts

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine ediția de iarnă 2022/2023? Partea a II-a

În acordurile cântecelor celebre de Crăciun, în outfituri strălucitoare și cu multă voie bună – așa și-au petrecut…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine ediția de iarnă 2022/2023? Partea I

În acordurile cântecelor celebre de Crăciun, în outfituri strălucitoare și cu multă voie bună – așa și-au petrecut…

Unde găsiți revista A LIST MAGAZINE nr 25, iarnă 2022/2023

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…

Antreprenoriat la feminin, la prima ediție

A List Magazine a fost alături de Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection și de Andra Pintican – fondatoarea…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business  – Raiffeisen Bank – Partea a III-a

Gata de business și de petrecere – Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat…

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business – Raiffeisen Bank – Partea a II-a

Gata de business și de petrecere – Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat…

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business – Raiffeisen Bank – Partea I

Gata de business și de petrecere – Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat…

Half Is Free vine la Cluj!

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al toamnei, vine la Cluj pe 5 noiembrie! Dacă…

Alist Designers boutique: Brandurile lunii octombrie

Luna aceasta ne bucurăm să avem alături de noi două nume pe care le îndrăgești de ceva timp…