A List Magazine ∙ May 6, 2021 ∙ 5 min read

Cine ar fi crezut că CELULELE STEM UMANE pot fi folosite și altfel decât așa cum ne-am obișnuit, adică adăugate ca ingrediente de bază în măști de înfrumusețare și terapie celulară? Ei bine, acest lucru este posibil dorită laboratoarelor Sud Coreene care au venit cu această soluție extraordinară de oprire a procesului de îmbătrânire și  estomparea ridurilor existente, soluție care acum a ajuns și în România prin măștile Stem Plus. Anca Tală, omul din spatele brandului, ne spune întreaga poveste.

Care este povestea acestor produse? Cum te-ai gândit să aduci acest brand și în România, care este legătura cu Anca Tală?

Dintotdeauna am fost un antreprenor dornic să ofere oamenilor produse și servicii care să fie de un real folos. Am încercat de fiecare dată în cariera mea de om de afaceri să construiesc pentru a oferi ceva mai mult decât doar un produs, ci o adevărată experiență. Îmi place să aduc bucurie oamenilor din jur și să-i ajut, iar prin jobul meu fac aceste lucruri zi de zi. Din acest motiv călătoresc foarte mult, pentru a descoperi lucruri minunate sau pentru a mă lasă inspirată de ce au reușit alții să construiască. Într-un dintre călătoriile mele în Coreea de Sud m-am lăsat facsinată de tenul femeilor de acolo. Efectiv erau fără greșeală. E recunoscut faptul că în Coreea de Sud iau naștere branduri minunate de beauty, dar tot mi se părea imposibil. Am început să cercetez piața și să mă interesez de mai multe soluții de înfrumusețare și așa am descoperit aceste măști, măști cu celule stem umane. Le-am testa 6 luni și mi-am dat seama că și româncele noastre merită să se bucure de proprietățile acestor măști.

Nu mă așteptam să fac lansarea produselor în plină pandemie, dar am ales să nu mă las oprită de nimic și să ofer acea frumusețe fără chirurgie de care avem nevoie.

Cred ca cel mai mult m-a atras bucuria femeii care se privește în oglindă și se redescoperă. Produsele de înfrumusețare de calitate, asa cum este și STEMPLUS, au acest prim rol. De a aduce frumusețea înapoi pe chipul femeii, la pachet cu încrederea în sine și emoția. Cand ai încredere într-un produs, asa cum eu am încredere în STEM PLUS, simți că poți muta și munții din loc. Și poate din acest motiv mi-am canalizat atenția în acest domeniu.

Ce este mai exact Stem Plus și cum acționează?

Stem PLUS este un pachet de 6 măști faciale din celule stem umane. Celulele stem umane sunt prelevate din cordonul ombilical și donate sau procurate de Institutul de Cercetare în Domeniul Celulelor Stem din Coreea de Sud. De acolo mai e doar un pas realizat în laboratoarele de cercetare, unde celulele stem oferă un micromediu cu o gamă largă de factori de creștere, citokine și chemokine, care pot fi definite în sens larg ca secretor de celule stem. Celulele stem pot exercita efecte benefice asupra regenerării țesuturilor prin mecanisme paracrine complexe, pe lângă efectul lor celular direct propus.

În deplină siguranță și având un rol specific, produsele noastre primesc această valoroasă substanță, transformând STEM PLUS într-unul dintre cele mai interesante și de efect produse dedicate înfrumusețării și antiagingului.

Spun despre STEM PLUS că este un tratament mai mult decât o simplă mască, pentru că în momentul în care ingredientele încep să penetreze pielea și ajung în țesutul dorit, începe o adevărată terapie celulară pentru cel care le folosește. Un tratament complex datorită numeroaselor ingrediente și al timpului de acționare favorabil, dar și al mecanismului de folosire. 6 PAȘI ÎN 6 ZILE, întotdeauna consecutiv și fără oprire.

De ce este atât de special produsul Stem Plus?

Tocmai datorită compușilor săi, a mediului condiționat de celule stem umane, dar și a altor ingrediente precum conținutul bogat în extract de ghimbir, aloe vera, alge, lăptișor de matcă, extract de melc, aur coloidal, extract de scoarță de dud, extract de orez, centella asiatica, acid citric, ginseg roșu  și alte ingrediente  naturale.

O multitudine de ingrediente care au un rol bine stabilit în reconstruirea tenului în doar 6 pași, timp de 20 de minute, in intimitatea casei. Un produs folosit atât de femei, cât și de bărbați.

Care sunt pașii de folosire și ce alte informații ar trebui să știe cititorii noștri?

Cei 6 pași sunt reprezentați de cele 6 măști din pachet: calmare, hidratare, hrănire, îngrijirea porilor, lifting și luminozitate.

Rezultatele se vad chiar si după prima folosire, din timpul tratamentului. Rezultatele diferă de la caz la caz, în functie de ten și de specificul pielii aflate sub tratament, dar in general se recunoaște o îmbunănățire a aspectului chiar și după primii 6 pași. Pentru rezultate deosebite, riduri atenuate și schimbări majore ale aspectului, recomandăm folosirea lunară a produsului, în unele cazuri chiar de două ori pe lună (pentru pielea vizibil îmbătrânită 60+ ani).

Ar fi important să menționez că mediul conditionat de celule stem, utilizat în produsul nostru, este înregistrat în dicționarul internațional de ingrediente cosmetice. Iar  produsul este verificat pentru a asigura că toate cele 15 elemente trec prin filtru de eligibilitate în urma testelor toxicologice

Foarte interesant mai este faptul că foaia utilizată în Stem Plus are o aderență superioară față de țesătura generală, pentru că utilizăm foaie de celuloză naturală, făcută din pudră de cocos.

Minunat este faptul că surplusul de soluție, aflat în fiecare plic, poate fi folosit pentru coate, mâini și gât, aplicate prin masare ușoară.

Produsul poate fi comandat direct de pe www.stem4u.ro și sunt convinsă că toate femeile se vor bucura de această nouă descoperire.

Cum îmi place mie să spun: Pielea ta e acum în grija noastră! (P)

 

Related Posts

7 produse de machiaj pentru final de vară

Doar de 7 produse de machiaj mai ai nevoie pentru a-ți completa frumusețea, în acest final de vară….

Top 3 produse pentru îngrijirea coreeană a pielii

Luminos, curat și foarte bine hidratat, aceastea sunt calitățile tenului pe care le obții atunci când folosești cele…

10 propuneri fresh pentru un ten luminos

O dată pe săptămână, păstrează o jumătate de zi liberă, de răsfăț, doar pentru tine. Pregătește o infuzie…

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…