Alina Aliman ∙ February 18, 2021 ∙ 4 min read

Actrița Catrinel Menghia este, începând de astăzi, noua ambasadoare de brand Gerovital H3 Evolution Perfect Look. Pe lângă un acest proiect, Catrinel Marlon (Menghia) a dezvăluit, în premieră, că pregătește o carte despre copilăria ei, care va apărea în această vară, în Italia, dar și un film inspirat de anii ’60. 

Catrinel Menghia, ambasador Farmec 

„Am să spun aici ceva foarte personal. Mama mea se demachia cu lăptișorul de matcă Doina de la Farmec, iar eu îi imitam gesturile până mi se înroșeau ochii. M-am reîntâlnit cu brandul după aproape 30 de ani. Și sunt foarte mândră și fericită de această asociere. Fiolele de la Gerovital H3 Evolution Perfect Look fac parte acum din ritualul meu de înfrumusețare.” 

Clipul campaniei, filmat la Roma pe același platou pe care s-a filmat „Mission Impossible”, chiar în timpul pandemiei, arată o Catrinel superbă, fresh, naturală, așa cum o știm din fotografii și filme. „A fost o experiență frumoasă și abia așteptam să fiu din nou pe platoul de filmare după un an de stat în casă.” „Eu mă regăsesc în această ipostază, a femeii mereu în mișcare, care își urmează viața și devine tot mai aromonioasă. Nu am forțat niciodată lucrurile. Sunt recunoscătoare pentru ce primesc și că am putut merge înainte fără să-mi pierd identitatea.” „În mod obișnuit, am în geantă șervețele demachiante, nu călătoresc cu machiaj la mine, seara folosesc o apă termală, o cremă hidratantă”, spune Catrinel despre ritualul ei de îngrijire.

Despre casă și copii

„Mereu mi-am dorit să fiu mamă. Mă imaginam încă de la 18 ani cu un copil. Și mă bucur de Caroline, care a venit după opt ani de relație, deși îi facem față cu greu în fiecare zi – și eu, și prietenul meu, avem și un ajutor :). Atunci când a venit în viața noastră Caroline, mi-a părut rău că nu a venit mai repede. Și acum avem discuții în familie – dacă n-o să ne pară rău după niște ani că nu am mai făcut încă un copil.” 

Despre filme și proiecte viitoare 

Model și actriță, fotografiată de Peter Lindbergh, cu apariții în Vogue Italia și aclamată minute în șir la Cannes după „La Gomera”, Catrinel Menghia spune că „Nu m-am gândit niciodată că o să fiu actriță. S-a întâmplat, pur și simplu.” 

La lansarea noii game Gerovital H3 Evolution Perfect Look, Catrinel Menghia a povestit, relaxată, despre primele ședințe foto și despre cum, invitată de Cristian Mungiu, i-a întâlnit la Cannes pe greii cinematografiei – Steven Spielberg, Nicole Kidman… „Mi s-a părut extraordinar că mi-a făcut o astfel de surpriză, să-i văd pe toți acei actori și regizori. Atunci n-am lucrat cu Cristian, nu era pentru mine acel rol, dar după câțiva ani tot el m-a sunat și mi-a spus că regizorul Corneliu Porumboiu are un film în pregătire și că aș fi perfectă pentru acel rol. Și da, apoi am dat probele pentru La Gomera.”

„Să spunem că această pandemie a avut și părți benefice. Am simțit, la început, teamă, nu știam ce se va întâmpla. Așa că eu una mai întâi m-am apucat de lecții de pian. Apoi m-am gândit că mi-ar fi plăcut să fac două proiecte: să scriu o carte, inspirată de exepriența mea personală și să fac un film. Nu am studii în această direcție, însă eu sunt o persoană foarte curioasă, așa am învățat fotografie, am fost atrasă de post-producție, am făcut picturi. Am prezentat deja manuscrisul unei edituri din Italia, este povestea copilăriei mele probabil va ieși în Italia la vară. Cât privește filmul – este vorba despre o poveste de iubire, ancorată în anii 1960; avem în momentul de față o co-producție din România interesată și una din Franța. Cât privește subiectul, vă pot spune doar că aduce în discuție povestea unor adolescente care fac cunoștință, pentru prima dată, cu dragostea.”

Cu marca Gerovital, compania clujeană marchează două rezultate importante: își reconfirmă poziția de lider pe segmentul antirid în 2020, iar fiolele cu 5% acid hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution sunt în continuare cel mai bine vândut produs de pe această nișă. Farmec S.A. Cluj-Napoca, cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc, rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

CITEȘTE un interviu cu Catrinel publicat în revista A List Magazine – și niște fotografii minunate. 

Related Posts

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…