Alina Burlacu ∙ November 3, 2022 ∙ 5 min read

L’Oréal România dă startul înscrierilor la Școala de Beauty Vlogging, un proiect educațional complex, dedicat noilor creatori de conținut 

Programul lansat de L’Oréal România, Beauty Vlogging School, ajunge anul acesta la cea de-a noua ediție și îi invită pe vloggerii aflați la început de drum, din România, să ia parte la cursuri educaționale gratuite despre cum pot deveni creatori de conținut informați și responsabili. Candidații se pot înscrie până pe 6 noiembrie (inclusiv), pe platforma beautyvloggingschool.loreal.ro

Suntem expuși în mod constant unui imens volum de informații, iar creatorii de conținut au o contribuție semnificativă la filtrarea și transmiterea mesajelor în comunitățile lor. L’Oréal este o companie fondată pe principii etice puternice și pe colaborări cu parteneri care susțin aceeași conduită bazată pe respect și integritate. De aceea, credem că avem responsabilitatea de a le împărtăși expertiza noastră, de a-i susține și de a-i ajuta să se dezvolte.

Beauty Vlogging School le oferă vloggerilor la început de drum, pasionați de industria frumuseții, șansa de a învăța cum își pot îmbunătăți munca, în mod autentic și responsabil, de la cei mai buni profesioniști din domeniu. 

Cea de-a noua ediție Beauty Vlogging School 2022 va pune la dispoziția participanților cursuri dedicate îngrijirii personale și înfrumusețării, precum și sesiuni și demonstrații practice pentru crearea unui conținut de calitate. Participanții vor avea acces la cursuri despre importanța autenticității conținutului promovat pe rețele de social media și a construirii unei comunități educate, care le oferă consumatorilor informații corecte, relevante și utile despre frumusețe, cât și cursuri dedicate unor comportamente ancorate în valori și principii responsabile. Ediția de anul acesta își propune să le vorbească deschis participanților și despre gestionarea emoțiilor atunci când se confruntă cu discursuri și reacții de ură, în mediul online. 

De la profesorii Școlii de Beauty Vlogging, creatorii de conținut vor primi sfaturi tehnice de fotografie și filmare și vor învăța cum să își construiască și promoveze imaginea pe rețelele sociale. Toate cursurile despre îngrijirea pielii, machiaj, ingredientele produselor și tehnici audiovizuale vor fi însoțite în mod constant de feedback-uri personalizate pe materialele create în urma sesiunilor.

Ne bucurăm că este al nouălea an în care reușim să organizăm proiectul Beauty Vlogging School. Pentru noi, a devenit o tradiție ca toamna să ne concentrăm toată atenția pe implicarea noastră ca lideri în industria frumuseții în a îmbunătăți calitatea conținutului despre frumusețe, din România. De la an la an, ne dorim să includem conținut suplimentar în cursurile școlii, direct conectat cu realitatea și contextul macro în care ne desfășurăm activitatea. Cu ajutorul unor profesioniști recunoscuți, anul acesta aducem în plus o mai mare atenție către fake news și capacitatea de a putea discerne informația corectă de cea înșelătoare, precum și cursuri de inteligență emoțională, gestionarea emoțiilor, empatie online în perioade încărcate puternic emoțional sau în cele de criză.”, a declarat Raluca Duță, Chief Marketing Officer, L’Oréal România.

Premiile ediției 2022

Pe lângă informațiile valoroase, L’Oréal România și partenerii acestei ediții le-au pregătit participanților o serie de premii la care pot ajunge cu ajutorul punctelor obținute în urma activității lor în școală. Câștigătorul Beauty Vlogging School 2022 va primi MARELE PREMIU: un smartphone Samsung Galaxy Z Flip4 5G, un interviu sau un articol în Alist Magazine și multe produse ale brandurilor L’Oréal: Garnier, CeraVe, La Roche Posay, Vichy, Lancôme, L’Oréal Paris, Maybelline New York, L’Oréal Professionnel, Kérastase, Biotherm.

Înscrierea la ediția 2022

Participanții se pot înscrie la cea de-a noua ediție a Școlii de Beauty Vlogging până pe 6 noiembrie (inclusiv), pe platforma online beautyvloggingschool.loreal.ro,urmând o serie de pași:

Candidații trebuie să încarce pe canalul lor de YouTube, în mod public, un scurt video (de minimum 30 de secunde, maximum un minut și jumătate) în care să povestească cum au descoperit că vor să fie creatori de conținut și ce îi determină să își dezvolte pasiunea.

Cel de-al doilea pas este să denumească video-ul „Înscriere L’Oréal Beauty Vlogging School 2022 – username-ul lor”.

În continuare, ei trebuie să intre pe acest website și să înscrie link-ul în concurs. 

De asemenea, tot aici, vor adăuga link-urile conturilor lor publice de Social Media (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok).

Condițiile de participare  

Candidații trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani împliniți până la data de start a competiției; domiciliul sau reședința trebuie să fie în România (chiar și dacă este temporară); să nu mai fi participat la o altă ediție Beauty Vlogging School; să se asigure că fiecare dintre conturile de Social Media înscrise are mai puțin de 50K de urmăritori sau abonați și că cel puțin unul dintre ele are o vechime mai mare de 6 luni. De asemenea, este necesar ca ultima postare uploadată pe cel puțin unul dintre conturile menționate să fie mai recentă de două săptămâni, excluzând postarea de înscriere în concurs.

Foto: PR.

Related Posts

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…

Momentele preferate ale unui beauty editor

Dacă mă întrebi care sunt momentele mele preferate din toate cele 24 de ore, de cele mai multe…

Katy Perry, fără pungi sub ochi și fără acnee

Cântăreața Katy Perry a reușit să obțină rezultate foarte bune pentru aspectul tenului, atât în zona ochilor, afectată…