Alina Burlacu ∙ July 5, 2022 ∙ 3 min read

După fiecare sesiune de expunere prelungită la soare, ajută pielea să se rehidrateze și regenereze. Te ajut și eu cu sugestii de produse cosmetice de tip after sun, create special pentru a calma pielea, dar și pentru a menține bronzul mai mult timp.

Bronze Monoi Balm After Sun de la Dior, 217 lei

Cu o formulă îmbunătățită, Dior Bronze Monoï Balm calmează pielea încălzită după expunerea la soare, o hidratează și extinde intensitatea bronzului cu până la o lună, după ultima expunere la soare. Imediat după aplicare, pielea este înmiresmată și cu esența delicată a florilor polineziene. Acțiunea de calmare este realizată grație texturii fresh, lejere și fondante a balsamului. Hidratarea se realizează grație formulei bogate în extracte de monoï. Prelungirea bronzului este posibilă grație unui complex de prelungire a bronzului. Pielea este înfrumusețată cu un efect sidefiu luminos. Se aplică din abundență, pe față și pe corp, după fiecare expunere la soare.

Loțiune strălucitoare după plajă de la Elmiplant, 17 lei

Îngrijirea pielii este necesară după expunerea la soare și poate fi realizată cu Loțiunea strălucitoare după plajă de la Elmiplant. Aceasta conține o combinație unică de ingrediente naturale hidratante și calmante. Este vorba de pantenol (ajută la refacerea nivelului de hidratare a pielii) și de extractul de aloe vera 100% bio, din surse sustenabile (hidratează pielea și stimulează regenerarea celulară).

Ultra Soothing After Sun Repair Treatment de la Collistar, 175 lei

Dacă ești în căutarea unui produs potrivit pentru pielea sensibilă, fără amoniac, fără parfum, fără alcool, fără ftalați, fără pigmenți și coloranți, ai putea încerca Ultra Soothing After Sun Repair Treatment de la Collistar. Această cremă-tratament are o formulă adaptată pentru pielea foarte sensibilă, rozacee și pentru pielea copiilor. Rezultatele promise: ameliorarea intensă și imediată a pielii roșii și iritate, refacerea rapidă a nivelului de hidratare și elasticitate a pielii, stimularea proceselor de autoreparare și refacerea stratului natural protector al pielii.

After Sun Mist Spray de la Piz Buin, 53 lei

Dacă ai nevoie de un efect instant de calmare și răcorire, încearcă spray-ul după plajă de la Piz Buin. Formula sa conține acid hialuronic și glicerină, ingrediente care oferă 48 ore de hidratare, ajută la restabilirea echilibrului natural al pielii, reface nivelul natural de hidratare al pielii expuse la soare și previne exfolierea, asigurând un bronz de durată. Textura este ultra ușoară, non-uleioasă și non-lipicioasă.

Refreshing Body Lotion After Sun de la Douglas Sun, 49 lei

Dacă îți dorești o formulă cremoasă, încearcă Douglas Sun Loțiune cu efect de răcorire. Creată pentru corp, aceasta asigură pielii ingrijirea necesară după expunerea la soare. Formula cremoasă asigură hidratarea, iar pielea se simte din nou fină, netedă și reîmprospătată.

Foto: hepta.

Related Posts

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…

Momentele preferate ale unui beauty editor

Dacă mă întrebi care sunt momentele mele preferate din toate cele 24 de ore, de cele mai multe…

Katy Perry, fără pungi sub ochi și fără acnee

Cântăreața Katy Perry a reușit să obțină rezultate foarte bune pentru aspectul tenului, atât în zona ochilor, afectată…