Bătălia latino în costume de baie – Shakira vs Sofia Vergara

shakira sofia vergara

Shakira și Sofia Vergara, cele două dive latino, ambele originare din Columbia, au publicat mai multe fotografii cu ele în costume de baie pe Instagram, pentru a-și promova liniile de ținute de plajă și de accesorii pe care le-au creat, dar și siluetele lor fără cusur.

Shakira (43 de ani) și-a luat prin surprindere cei 68 de milioane de fani după ce a publicat câteva instanaee cu ea pe o plajă, într-un costum de baie care îi vine turnat, piesă concepută de ea însăși și realizată apoi de un prieten designer. ”Întotdeauna simt nevoia să-mi creez singură costumele de baie”, a adăugat vedeta. Shakira este căsătorită din 2011 cu fotbalistul Gerard Pique, cu care are doi fii, Milan, de șapte ani și Sasha, de cinci ani.

shakira

shakira

Shakira se află într-o formă de invidiat, cu care a uimit asistența astă iarnă la finala Superbowl de la Miami. Cântăreața columbiană se antrenează cu instructorul Anna Kaiser, a cărei metodă de pregătire fizică îmbină dansul cardio cu circuitele de întărire a mușchilor.

sofia vergara

Pe de cealaltă parte, Sofia Vergara (48 de ani) a împărtășit câteva fotografii realizate în piscina propriei case, în costume de baie dintr-o singură piesă, la care a accesorizat ochelari de soare care fac parte din colecția concepută de ea împreună cu brandul Foster Grant. Actrița cunoscută mai ales datorită serialului Modern Family împărtășește des instantanee cu ea în costum de baie, de acum sau din trecut, din anii ’90, momentul în care s-a lansat în showbiz ca model și concurentă la concursuri de Miss. Recent, Sofia Vergara a înființat alături alte două partenere o organizație non-profit de finanțare a persoanelor (în special femei) care au avut de suferit din punct de vedere economic din cauza pandemiei de COVID-19.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle