Anna Lesko: ”Am acceptat această provocare fiind convinsă că este vorba despre o producție de succes! ”

După o perioadă în care a ales să dedice mai mult timp familiei, Anna Lesko revine în forță pe micul ecran. Artista este pregătită pentru cel mai nou show de la PRO TV- Falsez pentru tine. Despre cea mai nouă provocare din viața ei, despre experiența de mamă, despre familie și multe altele ne dă detalii Anna, în cele ce urmează.

Care au fost motivele care te-au făcut să accepți această nouă provocare? 

Întotdeauna mi-am ales cu atenție expunerea TV. Consider că este foarte importantă ”chimia” dintre producătorii și invitații alături de care se creează o emisiune. Îmi place foarte mult echipa care se ocupă de Falsez pentru tine, alături de care am participat și la alte show-uri TV. Profesionalismul, ineditul și distracția sunt garantate alături de ei. Am acceptat această provocare fiind convinsă că este vorba despre o producție de succes!

Cu ce așteptări mergi la Falsez pentru tine?

Nu am așteptări, ci mai degrabă certitudinea că va fi o emisiune ce va pune zâmbetul pe buze tuturor celor care o vor urmări. Falsez pentru tine este o emisiune cu o energie pozitivă, iar asta îmi dă voie să fiu eu!

Cum vezi tu divertismentul de televiziune în anul 2018? Ce îți place și ce nu?

Eu cred că divertismentul de televiziune este într-un progres continuu datorită mediului online care creează o concurență puternică. Acum când este atât de ușor să alegi ce vezi, când vezi, cât vezi, nu a făcut decât să stimuleze divertismentul TV, iar asta se vede prin producțiile din ce în ce mai mari și mai frumoase. Cu siguranță anul 2018 a făcut loc profesioniștilor din toate domeniile de divertisment.

Pe plan muzical ce mai pregătești? 

Am multe proiecte la care lucrez, piese noi, în producția cărora m-am implicat mai mult ca niciodată. Până la sfârșitul anului o să mai lansez încă 1-2 piese care cu siguranță vă vor surprinde în mod plăcut.

Cum te vede lumea acum, de când ești și mamă? Cum te-a schimbat maternitatea?

Cred că v-am obișnuit să nu fiu influențată de “cum mă vede lumea”. Haters gonna hate. :)) Eu “mă văd” bine, iar asta este tot ce contează. Am oferit întotdeauna publicului larg exact ce și cât mi-am dorit.

Maternitatea mi-a dezvoltat o abilitate nouă, RĂBDAREA. Înainte nu mă puteam lăuda cu asta, acum pur și simplu privesc viața și dintr-un alt punct de vedere pe care înainte de Adam nu-l observam.

Cum este Anna Lesko de acum, în comparație cu Anna Lesko de acum 10 ani, să spunem?

Exact la fel! Sunt tot pe scenă, pe drumuri, cu zâmbetul pe buze și pregătită să fac fața oricăror provocări în stilul meu caracteristic.

Mai ai timp de pictură? Stiu că era o a doua mare pasiune a ta?

Pictez tot timpul în mintea mea, iubesc asta la mine pentru că tot ce gândesc și mă înconjoară poate lua oricând o formă plastic. Îmi găsesc cu greu timp să aștern asta pe pânză, dar și când mă apuc nu mai ies cu zilele din atelier.

Cum ai descrie în cateva cuvinte familia ta, familia Anna Lesko?

Familia mea are o denumire în cercul nostru de prieteni – “Adam’s Familly”.

Cum este Anna Lesko – iubita, mama, artista? 

Iubesc și sunt iubită, dădăcesc, gătesc și cresc un copil superb din toate punctele de vedere, sunt pe scenă și în lumina reflectoarelor. Le fac pe toate cât pot de bine!

Ești o femeie fericită? Ce te face cu adevărat fericită?

Da, sunt! Pentru că sunt iubită, mamă și artistă.